RE: Proslava dečijeg rođendana (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Odgajanje

Poruka

mama micki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 11:07:07)

IZVORNA PORUKA: veselica

mama micki i ja isto pravim salatu sa piletinom i susamom samo bez pecuraka,ali je deca slabo jedu.A preukusna je [sm=smiley1.gif]

Veselice, pečurke i ne idu ali ja nekad stavim i bude lepo! To kako kad mi šta padne na pamet. Jednom sam ubacila kuvana jaja i pokvarila salatu! Totalno izgubi smisao.

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 11:07:17)

Vau,sve je lepo,bravo mame ! Odlicne ideje ! Mom D je 16.7. rodjendan,peti po redu,a taj dan slavimoi Milicin koji je bio 4.jula...bice dosta drugara iz vrtica i skolice,ceka me puno posla,sve pravim sama,osim ponekih kiflica ili pitica,tu baka pripomogne...
kad osmislim nas meni,stavicu vam,vec par dana mozgam sta i kako..htela bih malo i decicu da iznenadim i obradujem...[sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 11:21:13)

IZVORNA PORUKA: mama micki

mama micki i ja isto pravim salatu sa piletinom i susamom samo bez pecuraka,ali je deca slabo jedu.A preukusna je [sm=smiley1.gif]

Veselice, pečurke i ne idu ali ja nekad stavim i bude lepo! To kako kad mi šta padne na pamet. Jednom sam ubacila kuvana jaja i pokvarila salatu! Totalno izgubi smisao.

I ja pravim bez pecuraka,to je jedna od najukusnijih salata , za nas [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 11:46:02)

Ja od salata pravim ono što svi vole da jedu,bar moji gosti,a to je ruska salata i mimozu

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 11:48:30)

I ja volim obe te salate,mimoza je supeeeer ! Videcemo,nesto cemo lepo praviti i ovaj put za rodjendansku zurku !

Azra_ -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 12:33:39)

@Mamamicki, ajde, kada sve lepo proslavite, metni sličice kanapea i tih đakonija za nas duduke. Ja sam pregledala dosta slika, ali to su sve profesionalci, ja sam ipak amater početnik. Hvala za recept! Obavezno probam.

mama micki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 12:37:53)

Stavljam slike čim bude sve gotovo i postavljeno!
Sad videh i neke kao pečurkice od kuvanih jaja i paradajiza pa možda i to dodam.

QueenJ -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 14:07:43)

Odštampali smo pozivnice. Postavviću da vidite.
Lela, "pozajmila" sam tvoj tekst [sm=zz_wub.gif] (ovo-pozajmila zvuči lepše nego-ukrala)
Nadam se da se ne ljutiš.

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 14:18:11)

Postavljaj Queen da vidim

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 14:31:47)

Ja za decije rodjendane pravim gomilu peciva specijalno za decu,mini pice,prasice,kuce,puzice sa sirom,integralna peciva,stapice sa makom i susamom i kiflice sa raznim namazima su pod obavezno.
Kada moja A ode na rodjendan gde ima samo grickalica ona se cudi zasto nema domaceg peciva i domacih kolaca,ne voli dete te kupljene grickalice.

amdn -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 14:43:43)

Mama Micki pa i mi imamo toliko ljudi na rodjisu al ti spremas bas puno, il mi se cini,
Viki sama pravim i kamion i vatrogasca, jos nisam pocela vatrogasca sve odlazem a onda ce zurba i guzvanjac.
za svaki rodjis sam mu pravila nesto,
za prvi malu zabicu, za 2. Masu i Misku, za 3. autobus,
sad je gosn narucio vatrogasca [sm=smiley1.gif]

inace pravicu pite sa sampinjonima i francusku koju ulijem u kalupe pa budu mini mafini
kiflice sa sirom i male pogacice sa kackavaljem
lisnato testo rolnice i l.t rolnice sa virslom
rostilj
salata neka mediteranska, masline, feta, krast. pardj, origano, maslinovo u.
i jos neke salate(razmisljam neku sa testeninom, pavlakom, majonezom ako imate predlog dajte)
mini pice
Kako pravite tu salatu sa piletinom i susamom sta stavite sve?

verovatno sam zaboravila sta cu jos praviti ali od prilike to i torta [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 14:47:42)

Ja sam sad za k rodj sve pravvila sama. Mama mi cuvala decu kod mene kuci, ja crkla, saaaad i nikad vise. Mrzim kuhinju, mrzim da spremam, ali sam bas htela da se oprobam...super je sve ispalo, preukusno i dobro ali mi izaslo skuplje nego da sam sve porucila jer imam zenu koja se profi bavi time i uvek porucujem. Ovo me ubedi jedna drugarica mm i ja reko ajde. I mm mi rekao da vise nikad to ne radim, jer em sam pocuskivala decu em sam padala u nesvest em sam skuplje prosla[sm=smiley13.gif]
Vama svaka cast [sm=bravo.gif]

QueenJ -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 14:59:23)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0708/mhu-116965.jpg[/img]
Ispalo je malo tamno, zato što smo zamračili zbog vrućinčine. [sm=smiley1.gif] U prirodi su mnogo vedrije boje.
[sm=bravo.gif]
Printable sam skinula sa neta i samo dokucala željeni tekst. Rasporedila tako da su mi po 4 pozivnice stale na A4 format i štampala na debljem papiru (u foto-radnji, 40 din. po listu).

Klarita -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 15:02:16)

Kvin, bas mi se svidja [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 15:03:53)

i meni se dopada ovo,kvin[sm=bravo.gif]

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 15:06:06)

QueenJ,super je ! Ja sam mislila ove godine deca sami da prave pozivnice za svoje rodjendane,taman bi mogli ovaj tekst da iskoristimo ! [sm=bravo.gif] Stavicemo vam nase kad ih izradimo !

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 15:07:16)

Ja za decije rodjendane pravim gomilu peciva specijalno za decu,mini pice,prasice,kuce,puzice sa sirom,integralna peciva,stapice sa makom i susamom i kiflice sa raznim namazima su pod obavezno.
Kada moja A ode na rodjendan gde ima samo grickalica ona se cudi zasto nema domaceg peciva i domacih kolaca,ne voli dete te kupljene grickalice.

Ista situacija ! Ne cude se bas puno,ali ne jedu grickalice,onda uzmu samo picu ako ima,obicno to jos bude na takvim rodjusima.

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 15:08:58)

IZVORNA PORUKA: mila83

QueenJ,super je ! Ja sam mislila ove godine deca sami da prave pozivnice za svoje rodjendane,taman bi mogli ovaj tekst da iskoristimo ! [sm=bravo.gif] Stavicemo vam nase kad ih izradimo !

Moja ćerka je prošle god. sama pravila za sebe pozivnice i super je bilo,nesvakidašnje

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 15:11:31)

Queen ,ja tek sad videh pozivnicu...[sm=bravo.gif] svaka vam čast.Moja ćera je prošle god pravila poz više tipa onih sa šljokicama i srcadima,bila u toj fazi [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 15:12:14)

Probacemo da budemo malo originalni ovaj put.Iako deca vole one pozivnice sa likovima iz crtaca.

mama micki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 15:38:20)

Mama Micki pa i mi imamo toliko ljudi na rodjisu al ti spremas bas puno, il mi se cini

Čini ti se, moji gosti baš vole da jedu![sm=smiley1.gif]
Inače od svega pravim po jednu meru.

vikiveki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 15:41:46)

I ja sam to htela da prokomentarišem,baš puno spremaš za taj broj gostiju...ali opravdano je ako gosti vole da jedu[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 16:48:19)

Queen mnogo su lepe pozivnice,svaka cast[sm=bravo.gif]

mama micki -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 17:51:48)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

I ja sam to htela da prokomentarišem,baš puno spremaš za taj broj gostiju...ali opravdano je ako gosti vole da jedu[sm=smiley36.gif]

Vole gosti da jedu, a voli i mm, mada mu se ne vidi!
I da uvek spakujem po nešto mami i svekijevcima kad pođu kući.Tako da se ne bojim da će da se baci!
To kad ja tako napišem deluje puno,ali nije, videćete slike !

QueenJ -> RE: Proslava dečijeg rođendana (8.7.2015 20:15:05)

Bas mi je drago da vam se dopadaju. Znaci mi. :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>