Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:07:39
|
|
|
|
Modessty
|
UM imam ja recept za testo za picu koje može i nekoliko dana da stojji u frižideru. Daću ti ako hoćeš Razmišljam da u igraonicu odnesem balone. Da kupim kod kineza i naduvam. Nikola ih voli
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:10:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Posalji mi u pp, za mini, ili velike?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:15:37
|
|
|
|
Peace*
|
Marko danas slavi rođus u vrtiću za drugare iz vrtića. U cenu je uključena torta, pecivo i sokovi, te smo naručili Munja tortu. U principu, treba Marku da ponesem pecivo i torticu, pošto kupovno ne jede, i žurka može da počne. 20og slavimo za obojicu, gde ćemo pozvati Lukin razred i naše kućne prijatelje sa decom. E od toga me hvata muka.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:20:59
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Posalji mi u pp, za mini, ili velike? od tog testa možeš da praviš šta hoćeš dala mi drugarica koja je radila u piceriji
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:22:31
|
|
|
|
Modessty
|
evo torte od papira i punjene slatkišima koju sam pravila Danilu za školicu a evo torte za igraonicu, pravljene između dva podoja
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 12:24:33
|
|
|
|
Peace*
|
Jao što je dobra fora sa kiselom bombonom umesto staze!!!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 13:12:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Posalji mi u pp, za mini, ili velike? od tog testa možeš da praviš šta hoćeš dala mi drugarica koja je radila u piceriji Mod salji odmah da probam veceras Ekstra su torte!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 13:15:04
|
|
|
|
Modessty
|
UM moram to od kuće, da ne promašim neki sastojak. Šaljem ti obavezno
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 13:17:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Vazi, ali poslaji mi cim stignes kuci, da probam veceras, vec je opste poznato da ja uvek imam u kuci sta je potrebno za pizzu
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 13:29:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mod , torte su lepe, ova druga je zanimljiva, autici su od fondana ili ne? Ja sve hocu da napravim domaci ali nikako za to treba dosta vremena i kad pocnes da se samo tome posvetis jer se brzo steze . Bilo kako bilo, do prvog rodjendana moram da se izvestim , hocu neku moju zamisao da ostvarim . Mislim da je cak marcipan bolji. ..ukusniji , deca ce to sigurno jesti. ..
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 9.9.2014 13:34:29
|
|
|
|
Modessty
|
autići su od plastike made in china ja pravila za Danilov drugi rođendan figurice od fondana od onih mekanih marshmellow bombona. Ali sada nemam vremena za to. Imamo temu o fondanima
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 15.9.2014 17:54:57
|
|
|
|
Modessty
|
evo torte. Ovo odzgo su motor i mačak Tom koji se naviju i jure se oko torte. Klinci odlepili. Nismo stavili one prskalice jer ih se Nikola plaši
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:20:42
|
|
|
|
Olga75
|
super je torta Mod a nama se opasno priblizava rodjendan danas smo rezervisale igraonicu ( odustala sam od zoo vrta ove godine , jos je odusevljena pentranjem ) , snaja ce da pravi tortu , ja pogacice i rol kifle i to je to
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:30:36
|
|
|
|
branki*
|
wow,mod ,super je sta si ovo radila sa bojama,je l to neki kao sprej po torti ili sta?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:37:30
|
|
|
|
17 joka
|
Mod , bas je super i boje i sve
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:54:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cudo nisi uzela all inclusive Olga? Ne brines ni za sta... za koliko si zakupila prostor, jel vikend ili ne?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:56:35
|
|
|
|
Olga75
|
pa i ja se cudim sebi sto nisam da za vikend je , zakup je ko i u drugin igraonicama u Subotici
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 17:58:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Mod torta je prelepa
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 30.9.2014 18:10:58
|
|
|
|
Olga75
|
kako sam odgovorila , pola sam napisala pola nisam igraonice u Su su oko 4500 za dva sata sa crtanjem po licu a snaja se ponudila da napravi tortu jer je naucila da pravi fondan a pogacice su cas posla bzvz mi je da kupijem smoki i stapice , mada klinci to vise vole u igraonici ce biti samo drugari
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 19:57:50
|
|
|
|
bens
|
Drugari, mozda ste vec negde i pisali ali ne mogu da nadjem. Koliko peciva treba za deciji rodjendan u igraonici? Pozvano je 43 (deca+roditelji). Peciva hocu da narucim. Ne zelim nista pretenciozno, ali opet ni da se bas obrukam ako promasim kolicinu. Torte cu sama praviti, a pecivo ne bih nikako stigla. Znaci ako neko zna kolicine koje su potrebne u kg ili komadima. Mislila sam da narucim kiflice, koktel pecivo sa sirom i projice. Jel ima neko iskustva/predloge? Jel cas_tite drugare u vrticu? Sta je ok za tu priliku?
< Poruku je uredio bens -- 6.10.2014 20:01:35 >
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 20:01:33
|
|
|
|
mama krava
|
Uh, ovo je veoma diskutabilno.. Sve zavisi u koje vreme je rodjendan, jer ako je npr posle rucka, onda se uvek manje pojede, a ako je u vreme vecera, onda bi trebalo da uzmente vise svega.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 20:04:48
|
|
|
|
bens
|
16:45 Lupam glavu oko kolicine ceo dan. Pice imaju i u igraonici. Ako se desi da nesto zafali, imaju oni. To mi je olaksanje. Sve mi nekako deluje malo a svaki put preteram pa zamrzavam i bacam na kraju.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 20:10:41
|
|
|
|
mama krava
|
Evo, ja bih Vam preporucila d ane preterujete, jer je termin posle rucka i nece gosti puno jesti. Ja sam ove godine isto oko 17h pravila i imali smo dooosta gostiju (oko 40 odraslih i 20ak dece ) i opet ostalo iako sam pravila bas malo. Imali smo i 2 kg rostilja i ostalo i ja pravila i pitu sa sirom i pitu sa krompirom i neke suve stanglice i dve velike sezonske salate + cinija ruske i od svega nam je bas ostalo... Samo se torta od 7 kg cela pojela!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 20:33:02
|
|
|
|
bens
|
Kod spremanja rodjendana uvek se plasimo da nece biti dovoljno hrane, a deca samo jurcaju i ni ne stizu da jedu na rodjendanima.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 6.10.2014 21:08:48
|
|
|
|
mama krava
|
E, bas tako! Ma ne briniite! Koliko god bude, dovoljno je ! Lepo se provedite
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?