Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 3.5.2014 8:11:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja bas juce s mm raspravljala odnosno racunala da mi se vise isplati naruciti slano nego praviti, vise ja potrosim nego da narucim... da ne govorim sto sam kratka s vremenom! Mi cemo imati jednu ali ogromnu tortu , to moja mama pravi, i uvek nam jos i ostane a torta je savrsena Jos samo da kupim ukrase .. ove godine se oslucila za sirenu i ostale morske stanovnike
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 3.5.2014 8:26:45
|
|
|
|
Torbica
|
Ne znam Anck, nisam mislila o tome. Brasna imam na dzakove, domace pecenice, domaci kecap, jedino sir kupujem i kvasac. A danas cu probno neke Cupcakes napraviti pa ako bas budu za padanje u nesvest, onda cu ih namestiti oko torti. Slikacu sve pa cu vam okaciti naravno.
< Poruku je uredio Torbica -- 3.5.2014 8:27:38 >
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 3.5.2014 11:25:07
|
|
|
|
Meisje
|
Joj i mene to ceka u julu..samo sto cemo mi spojiti prvi rodj. i krstenje pa ce biti svecani rucak.. I ima igraonica u sklopu restorana tako da samo da osmislim kicenje,pozivnice,torta...
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 3.5.2014 23:47:47
|
|
|
|
Torbica
|
Torte gotove, obe, i dekorisane. Moja cera se zakacila za dve figure, jedna princeza i jedna kao Zvoncica, tako da smo to kupile i njih sam pobola u torte i prilagodila dekoraciju. Okacicu u Rodjendanske torte Ako nadjem gajtan, mogla bih i odmah...
< Poruku je uredio Torbica -- 3.5.2014 23:50:02 >
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.5.2014 1:17:24
|
|
|
|
Azra_
|
Torbice! Lep provod i druženje vam želimo sutra!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.5.2014 10:02:36
|
|
|
|
Didy
|
Torbice, lepo se provedite, pa nam javi utiske! Divne su ti torte!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.5.2014 10:15:28
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala vam puno, javljam sve veceras!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.5.2014 10:16:59
|
|
|
|
lesica
|
A daaa, danas je žurka??? Super provod želim
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.5.2014 10:21:09
|
|
|
|
Torbica
|
Hvalaaa! Odoh da pecem slanise!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.5.2014 10:24:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lep provod veceras.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.5.2014 10:59:46
|
|
|
|
Olga75
|
znaci zurka danas nek curica uziva a ti mama da si drzala sve pod kontrolom lepo se provedite i jedva cekam da vidim fotke
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.5.2014 22:35:41
|
|
|
|
Torbica
|
Ovo je bio pun pogodak! Sve perfektno, od animatorske ekipe do prostora, sve pohvale. Ipak je vlasnica 36 godina radila u vrticu, sad je u penziji. Ona i tri animatora, sa 20tak dece, ja presedela sa drugaricama! Jedan tata je rekao - vidim da su domace torte, cim su ih deca pojela!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 4.5.2014 22:57:48
|
|
|
|
majared
|
I mi smo danas pregurali divan dan i krstenje. Bilo je malo teze jer je bila kucna varijanta ali smo uspeli
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 5.5.2014 8:05:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja danas odoh da kupujem rekvizite za rodjus i tortu Jedva cekam subotu
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2014 12:41:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Rodjus je protekao super, da ne kazem divno! Deca su se bas lepo provela, zadovoljna sam i igraonicom, ma sve je bilo superrrr!
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2014 14:40:54
|
|
|
|
Peace*
|
Pošto je Luki rođus u julu, kad je raspust, ja imam veliku želju da napravim little party kod kuće, pozvaću njegove drugare i njihove mame, sama ću da napravim svu klopu, i baš sam se naložila da uživam u tome. Da ne pijem antibebi pilule, uradila bih test!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2014 14:59:23
|
|
|
|
New Mom
|
Ne znam, pilule su potpuno sigurno samo ako se koriste 100% kako treba. Mi slavimo sutra, u Kacinom vrticu. Sat i po vremena sa obe njene vaspitacice. Torta nam je sa motivom Oktonauta, takve su bile i pozivnice. Jedino nas odeca zeza jer smo kupili letnju cipkastu haljinu. O, i da, mogucnost da ce joj mama biti u porodilistu. Inace sve 5.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2014 15:18:37
|
|
|
|
Peace*
|
Ooooo, još si tu!? Do kraja ćeš preneti.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2014 15:23:56
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ooooo, još si tu!? Do kraja ćeš preneti. Pu, pu, pu. Daleko bilo. Ne baksuziraj.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2014 22:38:29
|
|
|
|
dijana1*
|
Blizancicu lep provod sutra U nasoj zgradi ima manja igraonica i mi cemo tu slaviti. Na poslednja 2-3 rodjendana sto smo bili torta je bila jako losa a i slasticarne u kojima smo do sada kupovali to vise nije to tako da sam ja sama pravila tortu. Bice ukusna ali bez motiva posto ne znam da je ukrasim
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2014 22:44:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dijana vazno da deci bude lepo. Ja se lepo razmisljam da sledeci.rodjendan napravim sa tortu sa fondanom i kupim figurice. Mozda bude i bez svega toga.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2014 22:55:03
|
|
|
|
dijana1*
|
Sanjice nikada nisam pravila fondan a i pored dvoje male dece da se ucim mislim da je tesko. Kupila sam neke zvezdice, cokoladne mrvice i malo slaga pa cu nesto izmisliti Naravno da je bitno da im je lepo ali pre neki dan smo bili na rodjendanu i torta je toliko bila losa da je niko nije jeo. Ipak to i deca jedu. Na rodj. pre toga isto katastrofa. Najmanje mi treba da se neko otruje ili ga zaboli stomak posle naseg rodjendana. ovako ja sam pravila i sigurna sam da je sve kako treba. Inace u Banja Luci u poslednje vreme hrana po restoranima je katastrofa.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2014 22:57:44
|
|
|
|
dijana1*
|
prosle godine smo narucili tortu cokoladna kraljica i od slaga su iscrtali tunele, auta, vozice.... mislim da su paket cackalica stavili u nju. Kako god da zagrizem cackalica.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 14.5.2014 23:00:00
|
|
|
|
bubulence
|
dijana imas one jestive slike u svim prodavnicama zdrave hrane a i u marketima. kada nemam vremena za ukrasavanje, uzmem tu sliku sa nekim likom koji E voli i super ispadne
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?