RE: Prvi ciklus posle trudnoće (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Posle porođaja

Poruka

Maraj -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (7.2.2016 16:11:30)

Ja nisam dobila jos uvek evo 4 meseca i par dana od porodjaja. Da l ima veze sto su lohije trajale 60 dana.... inace dojim i dalje

branki* -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (8.2.2016 5:38:50)

Maraj,boka ima godinu dana i ja jos nisam dobila,isto dojim.

Maraj -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (16.2.2016 14:44:56)

Mame meni jutros braonkasto na vešu....to je sve
A izgleda mi kao da ce da krene. Mulja mi se po stomaku.
da l bi smela nesto da popijem protiv bolova posto dojim?

IvanaSK RR -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (16.2.2016 15:01:46)

Smes paracetamol. A meni je dr rekla da sme i brufen dok se doji,mada sam ja izbegavala.

Anoniman -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (19.2.2016 18:16:42)

evo ja prvu dobih 4.2 bila je bas obilna, krvarenje stalo 8.2. i od 17.2 opet imam neko krvarenje prva dva dana po malo, a danas dovoljno da potpopi ceo dnevni ulozak, ovo mi se sa Unom nije desavalo[sm=zmeden.gif]

Maraj -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (19.2.2016 18:19:40)

Poh um...bas bezveze. Ja jos nista , al me dobro "mulja" u stomaku vec par dana

Anoniman -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (19.2.2016 18:22:08)

Bas me nervira, a isto ovo mi se desavalo kada je N bila u bolnici, 3, 4 dana, po vrlo malo[sm=hudicek1.gif] pe nego sto je stigao prvi pravi ciklus!
Moguce je da ce i kod tebe da krene, ili ce da te muci tako nekoliko dana pre nego sto ne stigne[sm=hudicek1.gif]

suzi kju -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (19.2.2016 18:43:01)

Porodila sam se 21.9.2015, krvarenje trajalo 40 dana, dakle do kraja oktobra, ciklus dobila odmah 19.11.2015,pa 19.12.2015. I tako svakog meseca regularno, a dojila sam četiri ipo meseca.
U mom slučaju dojenje i hormoni koji se liče tokom dojenja nisu imali veze sa ciklusom.

Maraj -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (19.2.2016 18:52:33)

Suzi ti si od ulozaka odmarala samo u trudnoci [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (19.2.2016 18:54:55)

Čak ni tada nisam, celu trudnoću sam koristila utrogestan, tri puta dnevno do šestog meseca, pa dva puta pa jednom, tako da nisam ni tada. [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 8:34:27)

Devojke iamm jedno pitanje. Zanima me kod zena koje su imale bolne cikluse(raspadala sam se svaki put i pila po 2gr i 400 mg brufena u toku 24h), da li se nesto promenilo, imate li bolove i dalje, manje, jace, da li se ciklus skratio, produzio? Sve me zanima. I meni se Suzi cini da ce jedini period odmora od ulozaka biti [sm=nosecka.gif], a vrlo brzo ce sve doci na staro.
Hvala

bebilule -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 8:38:52)

Voci, ja sam cesto zavrsavala u hitnoj. Bolovi, groznica, dijareja, povracanje.... S godinama je bilo lakse, ali opet uz tablete. Sad dobijem i ne osjetim [sm=smiley1.gif]. Ali to je individualno, nekima ni porodjaj nije nista promijenio. Meni eto jeste.

vocicana -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 8:44:41)

Jako bi volela da se tajciklus pojavi na vreme, naravno, samo da ne bude bolan u onoj meri kakav je bio pre trudnoce, veruj mi, prva tri dana pila sam doze Brufena koje sam navela gore, prva tri dana, na svaka 4 sata, nije sansi bilo da izdrzim, kako sam se raspadala, najvise sam mrzela kada me strefi nocu u trecoj smeni ili jos gore prva smena koja je "najprometnija', A JA UJEDAM, MESTA NEMAM, niti mogu da sednem za racunar da radim administraciju, niti mogu da zbrrinjavam pacijente jer mi je svaki napor fizicke prirode i pored analgetika zadavao stravicne raspadajuce bolove.
Hvala Lule

MishMash -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 8:54:27)

Ja sam imala takođe bolne menstruacije, a nakon porođaja je bila skroz druga priča. Dan pre nego što dobijem me je bolela glava i to je to. Nikakvi grečevi, migrene, čak mi nije ni bilo više ni tako obilno.

I drugarice koje imaju klince, kažu da ni njih ne boli više kao nekad. Tako da vocicana nemaš brige[sm=smiley31.gif]

vocicana -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 9:00:44)

Dace bog, ono su bile nocne more pre trudnoce, a posebno u klratkim ciklusima po 20-tak dana, ne znam kako zeludac imam jos uvek posle toliko ispijenih tableta

Sanjica26 RR -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 9:01:59)

Ja sam taj baksuz sto je i dalje boli stomak. Pre ciklusa mi idu cesto i glavabolje.

vonavoj -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 9:16:30)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ja sam taj baksuz sto je i dalje boli stomak. Pre ciklusa mi idu cesto i glavabolje.

isto! i svih 7 dana me boli glava[sm=smiley13.gif]

Maraj -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 9:53:25)

Ja da se upisem da i dalje nisam dobijala posle lohija....
jednom sam s samo nesto iznervirala pre mesec dana i pojavi mi se braonkasta tufna na vesu i to je to....

IvanaSK RR -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 10:11:59)

I meni su mens jako bolne, i pre porođaja i posle. Mozda se nesto promeni posle drugog porodjaja.

Sanjalicaaa -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 10:23:27)

Posle prvog porodjaja bas mi se ciklus doveo u red, dobijala tacna na 28 dana, nisu bile bolne. Sada posle drugog se vratilo na staro. Dobijem na 32 dan, traje 5-6 dana, a bolovi su strasni. I stomak i glava da eksplodira.

Animsaj9 -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 11:20:49)

i ja da se upisem da jos nisam dobila ...proslo je dva meseca

Anoniman -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 12:52:07)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

evo ja prvu dobih 4.2 bila je bas obilna, krvarenje stalo 8.2. i od 17.2 opet imam neko krvarenje prva dva dana po malo, a danas dovoljno da potpopi ceo dnevni ulozak, ovo mi se sa Unom nije desavalo[sm=zmeden.gif]

ja cekam sledecu[sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 12:53:55)

Meni su menstruacije bile bolne i pre porođaja i sada su, ne znam da li ima veze što sam pogođena carskim rezom. Moja rođena sestra je pre porođaja imala užasno bolne menstruacije, svaki mesec je išla na infuziju i inekcije, posle porođaja nije osećala bi "b" od bola, bukvalno samo vidi da je dobila.

IvanaSK RR -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 13:19:59)

Mislim da nema veze sa carskim. Moja mama se poradjala prirodno (oba puta) i isto su joj bolne i pre trudnoća i posle.

Animsaj9 -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.3.2016 17:54:06)

Suzi i ja mislim da nema veze sa cr

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>