RE: Prvi ciklus posle trudnoće (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Posle porođaja

Poruka

Valerie -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (8.12.2015 17:00:46)

definitivno stigla [sm=hudicek1.gif] nije nista prejaka, ali je mogla I kasnije.
sta da radim kad mi beba sisa samo jednom nocu [sm=smiley1.gif]. ali opet biram spavanje ispred odlaganja [sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif]

definitivno mora da se pazi, posebno ako npr. zbog nedavnog cr ne bi trebalo da se ostane [sm=nosecka.gif]

Anarunika -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (8.12.2015 17:03:59)

Valerie nije tema ali i moja je sa dva meseca spavala od deset uveče do šest ujutru ali zato sad sa deset meseci,čini mi se da je celu noć na sisi [sm=smiley13.gif] Pa opet mislim da to ništa ne znači za dobijanje menstruacije,makar kod mene nije imalo veze ni u jednom periodu dojenja.

serpica -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (8.12.2015 17:46:36)

IZVORNA PORUKA: Valerie

definitivno stigla [sm=hudicek1.gif] nije nista prejaka, ali je mogla I kasnije.
sta da radim kad mi beba sisa samo jednom nocu [sm=smiley1.gif]. ali opet biram spavanje ispred odlaganja [sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif]

definitivno mora da se pazi, posebno ako npr. zbog nedavnog cr ne bi trebalo da se ostane [sm=nosecka.gif]

Valeri moja beba nikada nije sisala nocu,ja sam je budila prvih mesec dana jer je bila mala,posle toga vise nisam htela da je budim,znaci spava od 22h do 6h danju sisa koliko hoce i kad hoce,i nisam jos dobila..mislim da ni to nema veze sa ciklusom..

Valerie -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (8.12.2015 19:37:35)

ma da, ocigledno nije ni od osobe do osobe, vec bukvalno za svaku trudnocu moze da bude drugacije.
negde sam citala da verovatno neces dobiti ako beba sisa na do 3 sata, a eto ni to bas nije tacno. ma nema veze, samo me iznenadilo. valjda sam previse pricala o trecem detetu pa se organizam sprema haha

jess021 -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (12.12.2015 10:56:24)

Ima li tema drugi ciklus posle trudnoce[sm=smiley36.gif]
Imala sam 10.11., sad jos uvek nisam dobila. Znam da ne mora biti redovna menstruacija nakon porodjaja, ali bas me zanima gde li je[sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (13.12.2015 17:37:34)

jess, meni je treći [sm=smiley36.gif] kasnio, pa sam se bila utripovala žestoko. Uglavnom, došla je sa zakašnjenjem, još nešto u početku oskudno, kao što bi trebalo biti na kraju, pa onda dva dana odlivi bukvalno, pa evo osmi dan od tog prvog još se uvijek nešto dešava.

tekilica -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (14.12.2015 7:31:05)

Ja sam, bogme, svoju dugo cekala. Mesecima. I onda isto, jedna, pa pauza kojimesec, pa druga, i onda je sve bilo ok. Cak nije onako duga.

branki* -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (30.12.2015 15:03:53)

Zene,ja jos dve nedelje,pa ravno godinu dana od porodjaja,a jos nisam dobila.je l ikom toliko dugo proslo?secam se da je mariya pisala da je ona dobila posle 11 meseci,a ja i nju presisah!

serpica -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (31.12.2015 7:46:16)

Branki moja drugarica je dobila posle 18m od porodjaja,ima devojcicu dve nedelje stariju od Tome...znam da sam ja dobila tada kad je Toma imao oko 3m a ona eto posle 18m...ima slucajeva..
Ni ja jos nisma dobila i nadam se da nece bar jos koji mesec..

jess021 -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (31.12.2015 9:12:47)

Ju Branki, pa ti si srecna zena. Ja odmah posle mesec dana[sm=hudicek1.gif]
Jesi bila skoro kod ginekologa?

branki* -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (31.12.2015 11:14:24)

Ma,ne prizeljkujem je ja,nego se brinem da li je sve u redu.
Jess,nisam isla,bila sam posle porodjaja,odradili mi reviziju jer su lohije stale,ja dobila temperaturu.to se saniralo i od tad nista.cim se vratimo kuci,idem kod ginekologa.
Serpi,to me zanima,da li je normalno da ovoliko ne dobijem,uglavnom citam da zene posle pet,sest meseci dobiju.

jess021 -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (31.12.2015 12:15:29)

Mislim da moze i toliko da potraje bez menstruacije, ali otidji na pregled u svakom slucaju.

serpica -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (31.12.2015 18:07:58)

IZVORNA PORUKA: branki RR

Ma,ne prizeljkujem je ja,nego se brinem da li je sve u redu.
Jess,nisam isla,bila sam posle porodjaja,odradili mi reviziju jer su lohije stale,ja dobila temperaturu.to se saniralo i od tad nista.cim se vratimo kuci,idem kod ginekologa.
Serpi,to me zanima,da li je normalno da ovoliko ne dobijem,uglavnom citam da zene posle pet,sest meseci dobiju.

Ima slucajeva,pa i moja mama nije dobijala,dojila me 18m tad i ostala trudna s bratom znaci moguce je da se ne dobije duze,sigurno je sve ok..sto se mene tice ja je ne prizeljkujem,neka je tamo do leta ako moze....

Anoniman -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.2.2016 18:38:33)

Posle drugog porodjaja dobila tacno posle godinu dana, danas :), videcemo hoce li biti redovna[sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.2.2016 19:38:48)

Zbunila si me,nije godinu dana posle porodjaja,nego godinu posle poslednje menstruacije[sm=smiley1.gif]
A kazi mi je l samo sisate?[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.2.2016 20:05:18)

IZVORNA PORUKA: madre

Zbunila si me,nije godinu dana posle porodjaja,nego godinu posle poslednje menstruacije[sm=smiley1.gif]
A kazi mi je l samo sisate?[sm=smiley1.gif]

da da od trudnoce[sm=smiley36.gif] vestica stigla , mozak iz drugog stanja se jos nije resetovao na prvo[sm=smiley36.gif]
sisam i dohranjujemo, psoto nije neki ljubitelj dojenja od samog pocetka, jos iz porodilista, malo je lenja, pa ne voli da vuce, mada dojim je ujutr, neki put preko dana, i nocu kada se budi...

IvanaSK RR -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (4.2.2016 20:52:29)

Tako sam i ja, dobila 20.02. a porodila se 25.11 prethodne godine :)

Valerie -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (5.2.2016 21:15:03)

meni prva posle trudnoce bila pre puna 2 meseca... i nikako druga. da li je i to ok?

choopa choops -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (6.2.2016 0:50:43)

Trudna?[sm=smiley4.gif] hahahah šalim se samo. Čini mi se da sam slušala da ženam zna da tako da kasni. Nemam pojma...

Meni sada M dolaze na 31 dan?! Baš sam zapisivala i evo zadnja tri mjeseca na 31. Prije ovog posljednjeg porođaja su mi dolazile na 28. Valjda je ovo OK?![sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (6.2.2016 10:47:23)

Jeste ok, i to se smatra normalnim ciklusom.

adulence -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (6.2.2016 10:52:18)

Ja jos uvek nisam dobila evo jos malo 5 meseci od kako sam se porodila...

krin 40 -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (6.2.2016 10:57:31)

posle oba porodjaja nisam dobijala dok sam dojila.Posle prvog 13 meseci,posle drugog 12 meseci.Cim prestanem da dojim,istog meseca dobijem i nastavi se uredan ciklus na 28 d

Valerie -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (6.2.2016 13:48:18)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Trudna?[sm=smiley4.gif] hahahah šalim se samo. Čini mi se da sam slušala da ženam zna da tako da kasni. Nemam pojma...

Meni sada M dolaze na 31 dan?! Baš sam zapisivala i evo zadnja tri mjeseca na 31. Prije ovog posljednjeg porođaja su mi dolazile na 28. Valjda je ovo OK?![sm=zmeden.gif]

nisam [sm=smiley36.gif] ne bih smela posle cr tako brzo
moracu na pregled, sve cekala da opet dobijem, pa onda, ali se nacekah [sm=smiley1.gif] ne znam da li je moguce to kao dobijes jednom, pa mesecima ne. posto jos samo sisa...

chupo, mislim da to nije veliko odstupanje...

Anoniman -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (6.2.2016 20:20:29)

ja sam dobila pre 3 dana, ma ovo je strasno, potpop, menjam uloske na 15 minuta, tacno osetim kako mi lije, kada ustanem, kao slavinu da si odvrnuo, ne znam je li ovo normalno, da nije odliv? ne secam se da mi je sa Unom bilo ovako!

Valerie, to je ok, ti dojis, meni je tako bilo sa Unom, dobijem, pa mesec, ili 2 nema, tek mi se ustalila psole 19 meseci kada sam prestala da dojim...

choopa choops -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (7.2.2016 16:06:25)

Um i meni je bilo tako prva dva tri puta poslije porđaja. Šta znam, ovaj put sam se posebno tripovala jer su mi čupali posteljicu poslije porođaja, pa sam mislila da nije nešto od toga [sm=smiley36.gif] Ali nije, evo sad je sve normalnije, nije još uvijek kao što je bilo prije trudnoće, ali ide ka tome. Mada sam ja u podsvjesti i voljela da to tako ide obilno, nekako sam imala utisak da je bolje da se materica čisti [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>