Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 16.11.2014 6:49:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobro dosla snezo
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 15:01:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo mene opet ovde,prelistavala da se malo upoznam sa novim članicama...Ja se zovem Vesna i majka sam troje dece,ćerka Viktorija (10 god), sin Viktor (7 god) i najmlađi Stefan (3 god).Inače radim kao vaspitač u vrtiću a diplomirani sam pedagog.Umalo da zaboravim 78 sam godište,To je najkraće o meni
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 18:12:59
|
|
|
|
veselicaa
|
E ovo je bas lepa tema.Ovde bismo mogle da pisemo malo vise da,na primer,pitamo jedna drugu sta nas interesuje,ako vec nema druga takva tema.Jeste li za?
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 18:30:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Pa da,ja se slažem,jer o nekim članicama vrlo malo znam,pa da se ne desi da negde u nekoj temi nešto ne lupim
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 18:32:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Jel ima neka tema gde mozemo jedna drugoj postavljati pitanja pa onda da ta clanica odgovara?Ako nema bilo bi lepo da neko otvori.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:15:06
|
|
|
|
branki*
|
Imamo temu,ne znam da li ste videle,-20 stvari o meni,napisi i ti nesto o sebi.pisem sa tableta,pa ne mogu da postavim link.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:18:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Ok Branki,baš ću da potražim tu temu,na kom je forumu,da nije u okviru Druženja
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:23:04
|
|
|
|
branki*
|
Nije,u nasoj svakodnevnici ili razgovori o svemu i svacemu.mozes da ukucas i u pretrazivac u gornjem desnom uglu.mozda nije bas to sto ste zamislile,ali je lepa tema,interesantna.
< Poruku je uredio branki RR -- 11.7.2015 22:24:07 >
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:26:11
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Imamo temu,ne znam da li ste videle,-20 stvari o meni,napisi i ti nesto o sebi.pisem sa tableta,pa ne mogu da postavim link. Bas cu da potrazim ali dok se ja setim da napisem 20 stvari o sebi bice potrebno dosta vremena
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:30:59
|
|
|
|
Kata90
|
veselice.....takodje i ja to mislim
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:37:52
|
|
|
|
vikiveki
|
nas zanima ova tema,da se malo upoznamo,jer ko će se setiti 20 stvari o sebi,mada možda bih moglča da probam
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 11.7.2015 22:44:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Hajde veki nadji temu i pisi,mi cemo da probamo da se setimo tj,da odaberem samo 20 stvari
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 17.7.2017 10:15:42
|
|
|
|
emicaa
|
Od kad ova tema nije aktivna,nove clanice bi nam mogle neato napisati o sebi sto ne znamo
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 18.7.2017 11:18:02
|
|
|
|
AnaTamara
|
Evo ja cu da se predstavim. Zovem se Ana, imam 33 god i cerku Tamaru 3.5 godine. Pratim Ringeraju od pocetka trudnoce ali sam od skoro prijavljeni clan.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 18.7.2017 23:26:50
|
|
|
|
Sarav
|
Evo mene. Zovem se Sara, imam dve devojčice, starija uskoro puni 4, bebarona ima skoro 4 meseca. Trenutno sam na porodiljskom, pa sam kući po ceo dan. Evo starija danas dobila opravdanje, tako da se sutra vraća u vrtić a ja imam više vremena za kuckanje. Pišem povremeno na RR, više čitam komentare starijih članica.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 19.7.2017 8:01:10
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro nam dosle
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 19.7.2017 8:04:20
|
|
|
|
vocicana
|
AnaTamara i Sarav dobro dosle u nasu druzinu. Uzivajte, pisite, igrajte se.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 10:44:19
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Pozdrav svima evo i ja da se javim! Ja sam Tatjana mama jednog malenog dečaka već dva ipo meseca Ovde sam celu trudnoću pratila i čitala savete A evo pre neki dan sam se tek registrovala! Pozdrav ❤
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 11:18:11
|
|
|
|
vocicana
|
Tatjana 87 dobro nam dosla. Ljubi malisu i druzi se sa nama.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 12:15:45
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Bolje vas našla hehe trebaće mi saveti od iskusnijih mama
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 12:24:37
|
|
|
|
vocicana
|
Ima nas puno, samo pucaj špitaj sve sto te zanima.
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 13:05:58
|
|
|
|
Cvetic17
|
Pozdrav! Ovde jedan tata, ime mi je Igor, otac sam 8.mesecne devojcice. Nadam se da ne smetam medju ovolikim mamama. :) Ima korisnih saveta pa procitam ono sto me zanima po forumima posebno oko ishrane, vrtica i druzenja. Koristi celoj mojoj porodici.
|
|
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 13:15:06
|
|
|
|
krin 40
|
Dobrodošlica za sve nove članove i od mene😁
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 13:21:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tatjane, Igore, dobro dosli!
|
|
RE: Da se malo upoznamo! 27.8.2017 13:57:14
|
|
|
|
vocicana
|
Hej Cveticu, pa dobro nam dosao, ja se odusevim kada imamo i muskih clanova. Uvek smo tu, zelim ti lepo i prijatno druzenje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?