barbara -> RE: Bracna ili vanbracna zajednica (17.6.2009 8:48:51)
|
IZVORNA PORUKA: prase Joj, Smeškice! Niko nije rekao (čast izuzecima) da su ljudi koji žive u vanbračnoj zajednici gori, samo je nekoliko nas reklo da smatra da je kao oblik zajednice bračna prema našem mišljenju bolja, iz razloga koje smo naveli. Nemoj da se opterećuješ sa nekoliko bezveznih postova sada unedogled. Neće se desiti da se sada svi vrate na ovu temu i redom priznaju da je vanbračna zajednica baš super ideja, a neće se desiti ni da ti promeniš svoje mišljenje o tome, i sad k'o jarčevi na brvnu... zaboravljajući da nije poenta da se svi složimo nego da svi iznesemo svoje mišljenje i kraj. Očigledno je da te svi podržavamo šta god da odlučiš [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] , uživaj i ne pokušavaj do najsitnijeg detalja da isplaniraš celu budućnost, to je nemoguće. Možda ćete se venčati jednog dana, možda nećete. Možda ćete biti zajedno do kraja života, možda nećete. Možda ćete imati dete zajedno, možda se rastanete pre nego što zatrudniš. Sve je moguće. Bog na nebu zna sve, mi na zemlji ne znamo ništa. Živi za svaki dan, a šta će biti sutra, u ovom smislu nemoj da razmišljaš. Bitno je obezbediti budućnost an general što bi rekli braća Francuzi, ali to ne podrazumeva planiranje do detalja nego: imati krov nad glavom, imati od čega da se živi, imati možda auto ako je neophodan i slične stvari... Svako od nas gleda na svoj život tako kao da će doveka biti sa trenutnim partnerom. Takva su razmišljanja kada imamo 15 godina, tako je i danas, pogotovo ako smo u braku. A istina je da ništa nije neuništivo, mi koji smo u braku - bar ako želimo da smo srećne, ne samo da bi se brak kako-tako održao - moramo da radimo na vezi sa našim muževima isto onoliko koliko je potrebno bez braka. U tom smislu, nema nikakve razlike... i ne opterećuj se više... Ja da sam na tvom mestu i da imam moć, zaključala bih temu... prase slazem se sa tobom i potpisujem!i jos da dodam da se skace jadne zene ako je rekla da su deca iz vanbracnih zajednica narkomani i sl,mozda se zena pogresno izrazila i ako nije uopste nije tema o deci iz bracne ili vanbracne zajednice!ne slazem se ni ja sa tim da su deca iz vanbracne zajednoce losa ali pustite zenu na miru,i komentarisite na temu- bracna ili vanbracna zajednica?hvala[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|