Jeca* -> RE: Bracna ili vanbracna zajednica (17.6.2009 12:54:19)
|
Iskreno, nemam nerava da se upustam u ovu raspravu. Konkretno ja sam za brak. Mislim, ako zivimo u ovom drustvu onda treba da prihvatamo i neka pravila. Te buntovnicke fore, radjamo decu i volimo se, ali necemo da potpisujemo papire, su mi skorz bezveze jer potpisao ne potpisao zakon te posle par godina zajednicko zivota izjednacava kao da si bio u braku. I sta onda? Sto ne potpisati? Ako se volite, ako hocete da provedete zivot zajedno. Tu meni uvek postoji neka rezerva i u ljubavi i u zeljama, ako neko kaze "ja sam protiv braka". A inace, toliko je drndanje sa papirologijom kad majka radja dete a nema muza, da ja izjavljujem saucesce svakome ko se u to upusti. Pocevsi od onog da u prvih mesec dana od porodjaja mora majka licno sa covekom koji joj je napravio dete da ode u opstinu da prijavi bebu. Kad se samo setim, 40 stepeni, mene boli rana od CR, beba mala, place, vristi, nema ko da mi pomogne...jos da smo morali svi kolektivno u tim uslovima da idemo da sredjujemo papirologiju, pa skrenula bih. Meni brak nije samo papir. To je ljubav, postovanje, zelja da sa nekim provedes zivot. Ako neko to ne zeli da potpise, ja bih se zapitala zasto. Ako me voli, u cemu je problem? Pa znas da vozis, ali ne mozes ako nemas vozacku dozvolu!!!
|
|
|
|