chipi77 -> RE: Kakva kolica? II deo (12.6.2015 14:11:37)
|
Trosava, hvala na savetima!! [sm=smiley36.gif] Pisala sam pocetak septembra... E, sad sve brzo prerastu! i korpu i AS.... [sm=smiley36.gif] bolje nista ne uzeti... :)) Cula od iskusnijih, da i cipele kasnije sve brzo prestu... bolje bosi da idu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] salim se malo... Pa zato mi se svidja Chipolino Etro , da moze iz korpe u kolica da se pretvore. ;) A korpe mi se svidjaju zato sto su mi ususkanije, nego kad sportsko sediste spustis, nekako "tanko" izgleda.. ne znam tako mi se cini... ako Bog da zdravlja, u decembru beba ce mi imati 3 meseca, pa zato mi je nekako usukanije u korpi... AS iliti jaje, sam vec pisala, da bih volela da imam, zbog mobilnosti, namontiram i vozi misko! e sad da li cu 0-13kg ili 0-18kg videcu... ovo sto ide posebno za Etro AS, je 7000din, sad da stedim za godinu dana na 7000din ili kako kazes 9 meseci ?! Kolko glupsoti kupimo za vise para... Pisala sam da mi se svidjaju sa 3 tocka, ali modeli koje sam videla, su skuplja sa 3... ali ako gresim ,ispravi me.. koja imas ti? sta predlazes?
|
|
|
|