RE: Kakva kolica? II deo (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

jess021 -> RE: Kakva kolica? II deo (3.6.2015 15:45:39)

Ma ja bi crvenu i gotovo, sad sam kao UM[sm=smiley1.gif]
Nijedna druga mi nisu tako lepa/[sm=smiley13.gif]

bebilule -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 7:48:09)

UM znaš koliko su kod nas ta tvoja kolica...najjeftinije 33.000 vaših dinara. I ovdje je sve skuplje, užas!

Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 8:13:05)

bebilule a koja bi ti?

na akciji kod nas je mogli da se nadje za 28 700+ ppt, ja sam super prosla....

bebilule -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 8:20:18)

UM ma nemam pojma, vrtim se u krug, nemam pojma o kolicima [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

Skontala sam da ima chipolino u Užicu, evo gledam upravo sad ponudu. Meni je to jako blizu, samo skoknem preko granice. Imam pravo i na povrat PDV-a, što nije zanemarljivo. Nije mi žao para ali ne mislim stvarno davati neke basnoslovne pare. Pošto mi je termin u oktobru pitanje je koliko ću ih i iskoristiti. Vjerovatno ću kad dođe ljepše vrijeme i češće biti vani a pretpostavljam da ću onda poželjeti ova kišobran. Gledam ova tvoja ali mi boja ne odgovara, bojim se bijele [sm=smiley36.gif]. Kakva su ova pooky, baš neka povoljna cijena, sa povratom odv došla bi me ispod 20000? Napominjem da ne idem uz stepenice i tako to [sm=smiley1.gif]

http://www.chipolino.rs/eshop/home/23-kombinovana-kolica-chipolino-puki-1.html

Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 8:31:59)

ja sam imala slicna pooky kolicima za unu, juce sam bas uporedjivala kod njih su samo bolji tockovi, beba samo u lezecem polozaju moze da gleda u tebe odvojene rucke ja ih ne bi....

ako planirate dvoje, troje dece, odmah kupujte bolja a ne kao ja 2x da kupijete, meni je U rodjena u novembru mi smo u decembru set_alu kolicima vani, i tek su prosle godine zavrsila na tavanu... a imali smo i kisobran, dobili od rr super su,ali za vece dete...od godinu pa navise...

Maraj -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 8:50:41)

Bebilule moja rodjaka ima pooky u krem boji i stvarno su super. Ima i onaj kar sit sto se montira na kolica s prodaje odvojeno.

E ni ja nisam pametna sta raditi sa tim ruckama. Kad je jedna rucka bolja su za upravljanje al zato teze staju u gepek u odnosu na kolica sa dve rucke.... i sta sad činiti[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 8:54:21)

Ja sam bas juce posmatrala kako se nasa nova pakuju, ram ispadne bas mali jer se tockovi skidaju na klik, i ne zauzima puno prostora..
Maraj sa obe rucke kolica ti zauzimaju gepek celom duzinom...

ja sam mislila da kupim i jaje uz njih, jer se montira na kolica pa da budu 3 u 1, ali ne verujem da cu, jer mi je jaje od U ocuvano, a i bebe ga brzo prerastu, pa mi i ne treba..

Maraj -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 9:11:32)

Aha mslis da zauzimaju i ova.... pa ja neiskusna.... mislila sam da se sklapaju kao kisobran ova sa dve rucke pa da zato zauzimaju manje. Ova sa jednom ruckom se sklapaju ko kofer to znam.

jess021 -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 10:28:16)

Nasla sam crvena chicco urban u Hrvatskoj, jesu skuplja, ali vracaju 25% pdv-a. Ako bas nigde ne nadjem kod nas, odoh ja u HR ili Madjarsku i oni imaju povrat AFE.
Sad sam malo mirnija[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 10:33:48)

Jess super, bas mi je drago...[sm=bravo.gif] I to resi sto pre da ti posle opet ne nestanu...

jess021 -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 10:36:36)

UM, mm je, nadam se, na godisnjem od sledece nedelje, pa mozda vec tad skoknemo do Segedina.
Bas sam sad happy[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 10:38:58)

Super, bas mi je drago, znam kakva sam ja kad nesto zacrtam[sm=smiley36.gif]
Ja sam isto bila nasla njih za 269 evra, da mi sveki donese iz Nemacke, ali sam odustala, najbolje kada sam vidis i malo ih provozas[sm=sloncek.gif]

Maraj -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 11:56:22)

E jess kakve su cene u Madjarskoj?
Jer sta jeftinije nego kod nas

jess021 -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 12:35:49)

Nemam pojma, nisam se raspitivala za Madjarsku, samo sam na nekom hrvatskom sajtu videla da su u HR vece cene nego kod nas.
Kazem, verovatno cemo mm i ja u narednom periodo skoknuti do Segedina, cisto informativno, pa javljam.

Maraj -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 13:03:43)

E pa super. Mada moglo bi se videti i na netu. Al ne znam sajt tih njihovih radnji za bebi opremu. Znam samo da su ljudi ranije masovno kupovali bebi opremu u Madjarskoj zbog povoljnijih cena

jess021 -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 13:11:30)

Ma kontala sam i ja da pogledam na netu, ali kako kad ne znam madjarski[sm=zmeden.gif]

Maraj -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 13:17:23)

E ja kotidzim onaj google trsnslate. Imas ono sa strane da promenis jezik. Pa ti cela strana bude napisana na srpskom

jess021 -> RE: Kakva kolica? II deo (4.6.2015 14:10:52)

Ma znam, nego mi mrsko, a ne znam ni odakle bi pocela.

chipi77 -> RE: Kakva kolica? II deo (12.6.2015 11:55:14)

Dobar dan, drage zene! evo i ja da vam se pridruzim u trazenju kolica ... [sm=smiley1.gif] nisam ni znala da je tako tezak "posao"
Termin mi je 04.septembar,mozda i ranije ako bude carski... sad sam u 28.nedelji.. pa da ne ostavim za zadnji momenat... i pogotovo kad sam procitala ovaj forum, a isla sam daleko pa do neke 2011.god... sam potpuno zbunjena.. ne znam ni odakle da krenem...[sm=zmeden.gif]
Ovako.. budzet mi je 300eur, mozda i malo vise... htela bih 3u1... zato, sto mi je lakse da ne razmisljam... sve imam... ili makar 2u1.. AS mi svakako treba, jer sam vozac, svekrva staniju 50km daleko, i kod mame bi lakse kolima...A ne bih da se zezam da vezujem korpu, pa da mi klize... A i zelela bih da krenem sa setnjom sto ranije, tako da mi je nezamisljivo , sto su neke pisale da cekam prolece sa setnjama... pa treba to dete da udise kiseonik, a ne da sedim u stanu mesecima, da cekam "idealne" uslove vremena...[sm=smiley36.gif] Korpu bi koristila preko zime,jer mi je tako ususkano, a imam posle gde i da ostavim, u garazi, kod mame na tavanu itd, nije mi problem.. Svidjaju mi se i sa 3 tocka, i citam da su bolja gume na naduvavanje, nego plasticne.. bolje zajedno da budu rucke, nego odvojene... mada je i to stvar po meni iskustva... drugarica mi ima odvojene i njoj je tako super...
Sve u svemu, sta sam od vas cula videla, svidja mi se Chicco urban , ali mi je skupo... 43.000 din bez AS, jos AS za Chicco17.000, to je ukupno 500 eur.. Chipolino Etro, mi se jako svidja i jos je i u budzetu 34.000 din i jos AS 7.500din, ukupno oko350eur, JEDINO, sto ne znam da li negde mogu da probam, jer na njihovom zvanicnom sajtu se moze naruciti ali gde isprobati? zivim u NS, pa cu uskoro krenuti u potraznju... :))) i druga negativa da ima 12kg... ali..jaka sam... valjda...[sm=smiley13.gif]
I na kraju, svidja mi se i u Buggy Worldu kolica, Aneco Elmo , sve zajedno 330 eur... jedino da je dosta nepoznata marka...
i tako... da ne davim mnogo... sta mislite o izboru?
CAM su mi skupi... i nekako "obicni" .. i da.. cula sam da sa duplim tockovima teze gurati...
e, da! svidjaju mi se jako i Kunert kolica, i bila sam zagrejana za njih jako.. pre nekih 20 stranica samo su njih hvalile zene, a sad citam, da kazete da su bljak uzivo...
uf, puno sam pisala... [sm=smiley29.gif]
jel imate jos neki predlog? [sm=smiley16.gif]

Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (12.6.2015 12:05:08)

Chipi dobrodosla, pridruzi nam se i u drugim temama :)

Ja sam kupila pre nedelju dana chipolino etro odlicna kolica, i uopste nisu teska...

Chiccoo je isto odlcan...

Kunert mi se ne dopadaju , ni aneco elmo, ima ih moja jetvra korpa i as su ok, ali spotrko sediste je odvratno, mnogo duboko....

jess021 -> RE: Kakva kolica? II deo (12.6.2015 12:15:26)

Chipi, i ja sam se bila zapalila za varijantu 3u1, ali to AS koje ide u tim kombinacijama je za decu od 0-13kg, sto realno znaci da ces nakon godinu dana kupovati novo sediste, zato sam odustala.
Meni je termin 01.10. i naravno da necu cekati prolece da izadjemo u setnju, ja sam se odlucila za Chicco urban, nemoj zaboraviti da umanjis cenu za povrat PDV-a.

chipi77 -> RE: Kakva kolica? II deo (12.6.2015 12:29:22)

Hvala za dobrodoslicu! [sm=bravo.gif] hocu, mada ni ne znam u kojima jos... [sm=smiley36.gif]

Znam da si kupila UM, i verujem ti da su dobra, s obzirom da ima vec i jedno dete, pa zena s iskustvom [sm=smiley1.gif]
ali i ja bi da probam uzivo! a jos nisam videla nigde u NS, a samo tako da uzmem preko neta, necu..

Chicco znam, ali pisala sam da mi je skupo..

Znaci, ni Aneco, ti se ne svidjaju...

Jess, znam, da su do 0-13kg, i da cu morati menjati, ali bezbednost mi je no1., tako da necu da stedim na tome... pa sta, menjacu za godinu dana [sm=smiley36.gif]...
Nisam ni mislila na tebe jess, neko je drugi pisao da do proleca nece ici u setnju... moja kuma, imala carski, i posle 10 dana, isla u setnju sa detetom, oktobar je bio... ;)
Ja mislim da ne mogu povracaj pdv-a da trazim...

chipi77 -> RE: Kakva kolica? II deo (12.6.2015 12:41:27)

Jess, nasla sam na madjarskom sajtu Chicco Urban http://www.yoops.hu/babakocsi-chicco-urban-2in1-babakocsi-alapv%C3%A1z-%C3%BCl%C3%B5r%C3%A9sszel-v%C3%A1z-fekete-%C3%BCl%C5%91r%C3%A9sz-bev%C3%A1s%C3%A1rl%C3%B3kos%C3%A1r-kapaszk-0
za 38.700din, jos AFA da trazis nazad... ali nije crvena....
Imas Brendon, njihov lanac decijih stvari, ali tamo nisam nasla Chicco, http://www.brendon.hu/babakocsik/ujszulott_babakocsik/?&Order=priceinc&ProdNo=30 , mozes da menjas na engleski jezik...

Anoniman -> RE: Kakva kolica? II deo (12.6.2015 12:48:34)

Chipii citala sam u grupi mamae Novosadjanke na fb da neka prodavnica ima ih uzvo , ali imaju samo tirkizna i ljubicasta, kivi ne proizvde vise... ja sam moja prvo isprobala, i stvarno su ok, odlican kvalitet, jedva cekam da ih koristimo[sm=smiley1.gif]

Anecoo je lep kazem ti s akorpom, i sedistem deluje mocno, ali sportso sediste je katastrofa ruzno, moja jetrva sve stavlja silne jastuke, jer beba upadne unutra, bas je duboko...

chipi77 -> RE: Kakva kolica? II deo (12.6.2015 12:59:03)

Stvarno? e jos da saznam koja radnja... [sm=bravo.gif]

OK, verujem, za Aneco...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>