Valerie -> RE: Kakva kolica? II deo (27.11.2014 12:20:16)
|
stetice, i ja sam pre 2,5 godine gledala malibu, ali smo na kraju uzeli hauck shopper komplet sa korpom i as. jako je povoljno. Korpa je super velika i jaka, dugo smo je koristili. posto je bila mirna beba i kad je pocela malo da sedi sam je vozila u korpi sa jastucetom iza ledja [sm=smiley36.gif] malibu je svakako lepsih linija. ja sam odustala jer sam na nekim stranim forumima citala da je ljudima pucao taj aluminijumski ram. ali sad kad razmiljam, ljudima sve zivo pukne, ko zna kako barataju [sm=smiley36.gif] as je ok, meni se nije svidjalo sto je bas usko oko ramena, a nisam htela da ga brzo menjam. Da ti ne pricam da sam ostrugala deo tog punjenja koje ide preko tvrde plastike. nesto kao gumificirani stiropor. meni se na slikama jako svidja chicco urban koji takodje pominjes. mislim da je sjajno da dete moze da bude okrenuto ka majci i kasnije. ja nesto nisam zelela da ne mogu stalno da vidim bebu od npr. 8 meseci. Nije da stalno piljim u ju, ali sto puta vidim mame koje guraju decu, a njima kapa preko ociju, pelena im pala na glavu, krive se dok spavaju, prilazi im pas... ja jako preterujem, ali sam zato u tom periodu do posle godinu i nesto koristila kolica kojima moze da se menja smer. i zato mi je urban super, sve u jednom, ok plus sediste
|
|
|
|