Jole84 -> RE: Kakva kolica? II deo (17.11.2014 22:16:45)
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Serpi ja sam 6 meseci razmisljala o kunert 3u1,na netu su mi delovala odlicno,ali sam se bas razocarala kad sam ih videla. Deluju mi mnogo drndavo,a cena im i nije tako mala. Mada zena mi je rekla da se vec trece dete vozi u njima,ali[sm=zmeden.gif]. Videcu kad odem za Bg,svraticu u radnju da ih pogledam,a nasla sam i neku radnju na Novom Beogradu koji isto drze Poljska kolica,na foru su Kunerta,samo su povoljniji. Štetko i ja sam isto bila zagrižena za Kunert ali nisam oduševljena kad sam ih videla, a ta poljska sam videla negde na netu deluju baš slično kao Kunert iste mogućnosti, čini mi se da je cena baš pristojna. Moja kolica su boli glava, zaustavljaju me na ulici da pitaju, kupili nam kumovi u Švajcarskoj, ali ako mi veruješ ne mogu da izađem da prošetam sama sa Milom ako neko ne dođe kod mene na četvrti sprat da mi pomogne da ih spustim i da mi pomogne da ih vratim, dakle čitava akcija za jednu šetnju. Znači na prvo mesto za kriterijum stavi težinu, mada si ti u kući beše, onda to i nije presudno...
|
|
|
|