Sanchy -> RE: Kakva kolica? II deo (29.1.2014 14:56:24)
|
I ja se slazem sa Pandinom[sm=smiley1.gif]..Mi imamo Chipolino Perfekta kao prva kolica ili sto ja kazem zimska i Chipolino Ava kisobran i jedna i druga su odlicna,,Perfektu smo platili 27000 plus jaje 10000,a Avu 7000,udjite na sajt ima zaista odlicnih modela i jeftinijih od naseg izbora a stvarno apsolutno im nista nefali,Perfekta ima jedan par velikih tockova tako da mogu da se voze po svim mogucim terenima cak i po sljunku na plazi,sediste se rotira dakle moze beba da gleda ka majci i suprotno,drska je podesiva,tri polozaja naslona,dobija se dunjica za noge,ima drzac za casu takodje ispred bebe ima onaj deo kao posluzavnik sa mestom za flasicu koji moze da se skine dok je bebac mali pa mu ne treba,veliku korpu za stvarcice i to je to..Ava model ima kais kada se sklope pa mozete da ih stavite na rame i nosite u nekoj situaciji na primer meni je to na aerodromu znacilo posto sam isla sama sa bebom,,i tako,preporucujem[sm=zz_biggrin.png]..Vidim da Dijana nisi zadovoljna ali to je model sa tri tocka ja te modele nisam ni gledala pa da ne sudim o njima a Peg pereg piko vozila sam M.na moru par dana sticajem okolnosti i strasno sam se razocarala,tockovi koji ne mogu da skrenu kako treba,rucke klimave ,teska za upravljanje jednom recju a pri tom sest meseci stara tako da nije da su godinama koriscena pa zbog toga,,dakle lose iskustvo..
|
|
|
|