dunja RR -> RE: Kakva kolica? II deo (8.1.2014 18:33:38)
|
Adulence, a ja u Brestilu kada sam gledala, 8 kg su bila najlakša, sva ostala preko 12. Pa nešto kontam da mi je 9,5 ok. Ali naravno, još ću ja da čeprkam do same kupovina, ima ihahaj [sm=smiley36.gif] I ta od 8 su bila kišobran, ali sve imaju, odlična su. IZVORNA PORUKA: adulence Jole moram ti reci.moje iskustvo 9,5kg je tezina i to znas koja jos sa sve bebom koja jako brzo raate ti si sitna kako i ja i jako.je nezgodno mi smo nasa prodali i uzeli kisobran i obozavam ih...zamisli sad ivu moju u kolicima od 10kg koliko su bila nasa i ona koja sada ima 11kg nnije malo...a ti mi delujes jos sitnije... Ovo ti najdobronamernije govorim jer ssam ja isto kao i ti govorila ma sta je to 10kg...heheheljubim te trudnjaco... IZVORNA PORUKA: Jole84 Dunjči vidim da nam se dopadaju ista kolica,koja boja je tebi najlepša? [sm=jezicek.gif] Mislim da 9,5 kg i nije neka težina u odnosu na neka što naleteh od po 13 pa i 15 kg [sm=smiley5.gif] Meni jedino problem što u Nišu nema Kunert,pa mi sve frka oko naručivanja iz Bg da li bi to bilo to. A i realno,nije da Niš nema kolica pa ću da zvirnem još malo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|