dunja RR -> RE: deciji kasalj (1.4.2021 15:54:04)
|
Meni oboje kašlju već treći put u mesec dana, nemaju T, bili juče u DZ, ali niko nije spomenuo testiranje. S bio dva puta na AB, u mesec dana, M jednom. Non stop su na inhalacijama i Xizalu u poslednjih mesec-mesec i po. Pitali nas da li M ima temperaturu, nema. Ali ona je baš skroz zapušena, nos i grlo. Nije dobila AB juče, sutra kontrola. Ali kažem, niko testiranje ne pominje, kod nas, za druge ne znam, ali je juče bio pun DZ (na bolesnoj strani), jer smo vakcinu imali zakazanu za oboje u 16, pa dođosmo baš posle pauze. Njoj je naravno do daljeg odložena vakcina. S kašlje suvo, on je čak bio na zdravoj strani juče jer je imao zakazanu vakcinu (na zdravoj strani nema nikoga, prazno) , tj. 2 tetraxim i mmr, dr se dvoumila da li da mu da (jer smatra da on alergijski kašlje i da nije strašno), i na kraju mu vakcinu pomerila za ponedeljak. Zakazala nam je u 7 ujutru vakcinu, tako da neću stiću da uradm KS, jedino dan ranije privatno da uradim, možda ću tako. Ne bi mi bilo drago da mu je juče dala.
|
|
|
|