dunja RR -> RE: deciji kasalj (3.12.2010 20:17:58)
|
IZVORNA PORUKA: usamljena Hvala vam za odgovore, ja tek citam. U medjuvremenu smo bili kod pedijatra. Pluca cista, nema nista, grlo blago crveno ne zna zasto kaslje. Ja kazem da nam je druga dr rekla da je zbog zubica a ona me napade, u stilu glupi ste, to ne moze! Bas mi je bilo krivo. Elem, dala nam antibiotik (a sta bi drugo) i da radimo opet krv, bris nosa i grla. Suprug je u medjuvremenu nasao neki recept na netu crveni luk i jabuke, to pravim i mogu vam reci da juce nije kasljala nikako, tako je bilo i celu noc i evo sada spava u krevetu ( sto nije radila 4 dana)! Uzecu i ovaj gel, da imam za svaki slucaj. Cula sam da je i Vapo Rab super ali on tek bebama od 2 godine. Tash moguce da ti je dr to rekla zbog necega u sastavu jer i VR zbog mentola ne preporucuju deci/bebama ispod 2 godine. Nasla sam neki clanak na WP, neke studije su to pokazale. Ma ne znam sta da vam kazem, u trenutku pocnemo sa svim tim stvarima i onda nisi siguran sta deluje a sta ne. Nosic cistimo redovno, znaci i bez nekih upala ali eto ... Lu nadam se da ti je bolje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Upravo sam pričala sa Dr. Mirjanom Misic. Rekla mi je da u FITOBALMU NEMA MENTOLA i da je to jedini proizvod na našem tržištu ( možda čak i u Evropi) koji nema ni mentol ni kamfor, te se zato koristi kod tek rođenih beba. Većina naših državnih ustanova upotrebljava baš zbog toga Fitobalm na Neonatologiji ( kod tek rođenih beba), među njima: KBC Zvezdara, Porodilište u Višegradskoj, KBC Zemun.
|
|
|
|