moja ciklama -> RE: Verujete li u Boga? (15.1.2013 15:43:47)
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Ne baš kako kaže pitanje ali u principu da. U nešto.. i ja ga zovem Bog ali ne mislim da je to. To je nešto oko nas, u nama... Ne znam da se izrazim adekvatno. Nešto natprirodno i jače od nas.... Ma ne znam reči.... Često sam svedok Njegovih dela i to me tera da poverujem.... I kada zaboravim.... Nisam neki vernik i ne idem često u crkvu jer u nju ne verujem. Izgubila je smisao, duhovnost. Postala je fabrika i biznis. Većina sveštenika su hohštapleri i i prevaranti. Ne plaše se Boga, a u Njegovoj su službi. Ne znam kako ih ne sprži neki grom šta rade. Čast izuzetcima. Crkva je postala okupljalište za grešne: kurve, lopove.... Misle oprave krov na crkvi, plate popu silne novce da osvešta kuću o Božiću, prisustvuju službi nedeljom i okajali su grehe. Sramota me je da stojim pored takvih ljudi. Kad osetim potrebu, kod kuće se pomolim i upalim sveću jer Bog je sigurno i u mom domu. [sm=bravo.gif] Ja jesam "neki" vernik, i odlazim u crkvu, ali se potpuno slažem sa gore napisanim.
|
|
|
|