Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 10:37:51
|
|
|
|
Maraj
|
Sta se desava sa roditeljskim ovaj mesec? Zna li neko? Gledam na sajtu poste, nemaju nas nesto u planu...za uplatu. Klik
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 12:05:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Izgleda jos nista
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 12:11:35
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Kazu da iz ministarstva nemaju informaciju kada ce biti.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 12:18:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
A bas sad kad deca treba poklonima da se obraduju.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 12:25:49
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Je li oni sada treba da isplate sve zaostatke koje duguju po novom zakonu, ili ste vec dobijale uvecan iznos?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 12:50:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja od starta dobijam uvecan iznos ali sam se prijavila za roditeljski nakon prvog jula
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 13:50:42
|
|
|
|
Maraj
|
I ja dobijam uvecan. Porodila se u julu....pa jel bilo ovakvog kasnjenja di sad...?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 14:07:40
|
|
|
|
milicicak
|
Ja sam se porodila u avgustu, dobijam uvecan iznos. A dobila sam i onih 4950 din za pdv. Mi za sada ne diramo parice sa racuna, tako smo se dogovorili.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 14:13:20
|
|
|
|
Maraj
|
E mili. Znaci odatle su te pare. prosli put sam dobila taj uvecan iznos. Pa sam i ja pretpostavila da je to...al nisam bila sigurna... Ja podignem pare . Kod mene su sigurnije nego u posti
< Poruku je uredio Maraj -- 20.12.2018 14:14:03 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 14:14:25
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ja sam se porodila u avgustu, dobijam uvecan iznos. A dobila sam i onih 4950 din za pdv. Mi za sada ne diramo parice sa racuna, tako smo se dogovorili. A ko dobija tih 4950? Ja nisam..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 14:15:49
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Sta se desava sa roditeljskim ovaj mesec? Zna li neko? Gledam na sajtu poste, nemaju nas nesto u planu...za uplatu. Klik Svasta,pa nikad nije kasnilo.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 14:16:54
|
|
|
|
milicicak
|
Von, valjda svi... Ja sam pretpostavila da je to onaj pausal za pdv. Maraj, ja cekam da se skupi neka ozbiljnija suma pa cu da podignem 😀
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 14:28:21
|
|
|
|
Maraj
|
Mili mm kaze da ako ne dignemo pare, mislice da nam ne trebaju Von to je umesto pdv-a. I vazi od 1.7. Tj za decu rodjenu posle 1.7.koliko sam ja shvatila . Deca koja su pre tog datuma rodjena su mogla da ostvare pravo na povracaj pdv-a skupljanjem racuna .... A nama od 1.7.uplate tih 5000 i to je kao to...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 14:52:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Pih.onda mi ne ulazimo..a nista spec.nismo ni kupovali..samo pelene.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 14:55:05
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mili mm kaze da ako ne dignemo pare, mislice da nam ne trebaju Maraj, nasmeja me 😀 Ma meni ne trebaju, ionako su njegove. Meni treba da mi vrate platu al to je druga tema 😂
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 15:51:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mili mm kaze da ako ne dignemo pare, mislice da nam ne trebaju Von to je umesto pdv-a. I vazi od 1.7. Tj za decu rodjenu posle 1.7.koliko sam ja shvatila . Deca koja su pre tog datuma rodjena su mogla da ostvare pravo na povracaj pdv-a skupljanjem racuna .... A nama od 1.7.uplate tih 5000 i to je kao to... Mislis od 1.7. ove god?A za nas ostale ostaje da predamo za povracaj u februaru?Ne znam ni ja nista za uplatu dodatka. Do sada sam dobijala 11585 din za trece. Jel to taj uvecan iznos?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 16:04:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Mala Elena.nije uvecan..ne znam sto govore da je 12.000..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 16:37:14
|
|
|
|
Maraj
|
Da da od ove god. Mislim da je 1.7.ukinut povracaj pdv koji je do sad vazio...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 18:38:17
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Mi koje nije uhvatio novi zakon imamo pravo na povracaj i u februaru i u julu.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.12.2018 19:27:08
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Mi koje nije uhvatio novi zakon imamo pravo na povracaj i u februaru i u julu. Stvarno? Pih, nista ne cuvam.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.12.2018 15:57:20
|
|
|
|
Sanidej
|
Obratila sam se mailom banci p. štedionica, kazu da nemaju nikakvu info o uplati rd, sto se i da videti na sajtu u delu budzetske uplate..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.12.2018 15:59:01
|
|
|
|
Sanidej
|
Ah da, porucuju da se u slucaju daljeg kasnjenja uplate obratim uplatiocu..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.12.2018 16:14:33
|
|
|
|
Maraj
|
Strasno.... pratim i ja taj sajt. Vidim da nema promena tj da nema nikakvih info.da ce biti uplate
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.12.2018 20:53:50
|
|
|
|
Maraj
|
Citam sad na jednom drugom sajtu da su se nadlezni javili i rekli da ce uplatiti roditeljski pre praznika Ajd da vidimo i to...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.12.2018 20:58:35
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Citam sad na jednom drugom sajtu da su se nadlezni javili i rekli da ce uplatiti roditeljski pre praznika Ajd da vidimo i to... Ma sram ih bilo..jel dele 13tu platu..kod nas opstinari dobiju svake god po 10.000..ma more..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?