Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.8.2018 15:25:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahah dunja Meni je tek sad jasno. Jedino mi vise nije jasno ono sto se konkretno mene tice a to je da li cu za drugo dobijati povecanje ili i dalje 6000 (posto smo rodjeni 26.12.) Ali to cu videti sutra verovatno
< Poruku je uredio mama Jo -- 20.8.2018 15:28:38 >
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.8.2018 15:42:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Roditeljski bude izmedju 20-og i 24 - og u mesecu. Na sajtu Budzetskih uplata bude dva, tri dana ranije obaveštenje. Mama ivane prima i deciji (koji nema veze sa roditeljskim). A to sto joj je umanjen roditeljski treba da se raspita.. Ljiso,maca rodjena u maju, papire sam predala u julu, rešenje dobila u septembru, a uplate u oktobru. Mozes i da pozoves svoju postu da vidis da li su mozda uplate legle. Klik
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 20.8.2018 15:50:41 >
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2018 7:24:37
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Hahahah dunja Meni je tek sad jasno. Jedino mi vise nije jasno ono sto se konkretno mene tice a to je da li cu za drugo dobijati povecanje ili i dalje 6000 (posto smo rodjeni 26.12.) Ali to cu videti sutra verovatno Evo leglo nam ne kao i uvek 6000.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2018 7:38:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, vise srece sledeći mesec salim se Leto, godisnji odmori, razumi ih. Al stvarno to mislim.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2018 7:50:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma naravno. Nego mi je sve to stvorilo takvu konfuziju, da sam apsolutno prestala da pratim sta se desava. Kako god 😊
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2018 8:13:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Kad si pre otisla u postu i videla Ja sam razumela u oktobru ce biti doplate
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2018 8:50:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahahah mama mi radi u posti, pa mi javila pre guve Eto vidis, nisam za taj momenat u oktobru znala, super ako tada bude, cekamo onda, ipak i dalje
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2018 8:54:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Tako vec ima logike
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2018 14:10:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Meni stiglo resenje konacno ali od uolate nista
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2018 14:38:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ovako,pre ove fame od 12.000 na 10 godina od Srbije..Vojvodina je delila za trece dete 12.000 din 2godine..e to su nam ukinuli!? Umesto 24.000 2 godine..dobijamo samo 12.000 10 godina.. Ljisho.ne znam sta cekas,gde mislis da ce ti leci uplate,moras da ides u postu i da ih podignes..ja sam vec dobila proslog meseca. Doduse,ti si cekala 1.7. Da podneses zahtev,koliko se secam..mozda zato nemas nista..ja sam jos u junu podnela.. Pa da, logično. Šta bi radili sa tolikim novcem?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2018 15:23:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Meni stiglo resenje konacno ali od uolate nista Sledeći mesec ce biti uplata. Tako je meni stiglo resenje oko 20-od septembra, uplata bila u oktobru.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2018 16:01:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Pa da,logicno Ana Inace,bas sam planirala kao te pare da i ne dizem,da nam budu stek..kao cvrc..ovo nam ukinuli,a i mali na dohrani...u zivotu ne treba nista planirati
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 25.8.2018 9:34:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Sinoc sam procitala u jednoj fb grupi da svibroditelji cija su deca rodjena u periodu od 25.12.2017.-01.07.2018. treba da odu tamo gde su zahtev podnosili, samo da potpisu dopunu resenja, kako bi im u buduce isplacivali po novom.... jeste culi za to?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 25.8.2018 9:38:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Nema logike..nista nismo potpisivali kad su se resenja donosila! Inace,zasto roditeljski bude nekad 12.000..a nekad 11.651..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 25.8.2018 12:11:38
|
|
|
|
pari
|
Da da...meni je stiglo obavestenje da predam novi zahtev sa potpisanom izjavom kao i potvrde o vakcinaciji dece i o pohadjanju vrtica...i onda ce kao stici novo resenje...tako pise
|
|
RE: Roditeljski dodatak 25.8.2018 12:32:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako kazu u toj grupi mame... navodno pozivaju sve redom, ali moze i da se ode tamo licno da se uradi dopuna... sta znam, ja cu probati da nazovem u ponedeljak.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2018 13:01:27
|
|
|
|
vonavoj
|
I mene su zvali da odnesem potvrdu da su mi sva deca vakcinisana..i da T ide redovno u skolu..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2018 13:11:51
|
|
|
|
pari
|
Da da...ja nikako da to uradim...isto moram i ja
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2018 15:40:59
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam se porodila posle 1.7. Dakle po novom zakonu...tako da su nama u porodilistu to sve odradili. Ne treba nista da dostavljam. Oni ce sami da provere. Dala sam podatke gde nam je Dom zdravlja tj u kom se dete vidi i u koji vrtic je upisan. Al od roditeljskog jos nista
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2018 15:56:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Debili..imaju i nase sve jmbg..mogu da provere..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2018 21:59:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e mame hajde da kazem i ovde sta se meni desilo zaboravih. Ja na postu nije uplaceno ja na drugu postu nema uplate muza saljem u postansku stedionicu da proveri samo da li mi je legla uplata oni kazu jeste. Ja na postu nema uplate. E pa mamicu vam i odem direkt u postansku Elem ja imam otvoren RACUN kod njih i oni su meni na taj racun kaze mi zena dajte mi karticu vasu rekoh kakvu karticu. Pa vasu od postanske stedionice ajaooooo onda sam se setila da sam ja racun otvorila jos za vreme studentskih dana jer sam imala stipendiju koju sam primala preko postanske stedionice i naravno da nemam karticu jer je to bilo pre sto godina. I isplatili me direkt u postanskoj, sa sve zaostalim uplatama. I podnela sam zahtev da mogu da ga podizem samo s licnom u bilo kojoj posti.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2018 22:50:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, mislim da se to desilo i Mileni koliko se secam. Davno je imala racun kod njih i uplaceno na taj racun. Vidim po netu da se mnogim zenama to desilo.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.9.2018 15:51:35
|
|
|
|
Maraj
|
Da li je iko "po novom" dobio roditeljski ili bar resenje? I sta je sa 10 000 od grada i onih 5000 od pdv-a? Jel dobio ko?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.9.2018 17:39:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Mm je pre neki dan isao u upravu vde je pidnosio zahtev i dali su mu da potpise neku dopunu zahteva (na fb u jednoj grupi su zene pisale o tome). Zena na salteru je rekla da oni imaju info da ce do Nove godine biti isplaceno retroaktivno sve.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.9.2018 18:04:03
|
|
|
|
Maraj
|
Mama jo, ovo za pdv je za bebe rodjene posle 1.7. Ne znam sta se desava sa time. Ja sam sve podatke ostavila u porodilistu. Na kucnu adresu mi je za 2 dana stigao izvod iz mk. Za neka 2 meseca mi je na adresu stigla i zdravstvena za bebu Dakle nista nisam prwdavala. Sve su oni sami pribavili i poslali na adresu. Ali sad me zanima sta je sa novcanim davanjima. Ni 5000 za pdv i 10000 od frada bg nisam dobila do sad. A id riditeljskog ni traga ni glasa
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?