Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 12.7.2018 15:22:30
|
|
|
|
Maraj
|
Pa jeste ljiso. Uvek se gleda da li je majka staratelj i koje je njoj dete po redu a ne ocu
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.7.2018 9:48:05
|
|
|
|
MimaKos
|
To da je majka staratelj nije vise jedini uslov, ako ste citale, uvedeni su dodatni preduslovi za dobijanje roditeljskog dodatka, jedan je da je dete uredno vakcinisano kao i sva prethodna deca, drugi je da je redovan ucenik predskolskog i osnovnog obrazovanja.. zato sam i napisala, ne znam da li postoji neko ogranicenje u vezi prebivalista oba roditelja ili ne, jer me ne tangira..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.7.2018 21:52:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Iz sluzbenog glasnika. Ipak nije od 25.12. Klik
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.7.2018 21:57:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mama jo procitaj poslednja dva paragrafa. Tu pise da ce se uskladiti
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.7.2018 22:22:44
|
|
|
|
mama Jo
|
O, jeste 😊 Hvala Ljisho, nisam procitala sam kraj, samo sam iscitala deo o roditeljskom dodatku. Izvini drzavo
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.7.2018 23:19:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Meni je danas stiglo resenje od Vojvodine..za trece dete je 12.000din 2godine
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.7.2018 10:18:58
|
|
|
|
Rosita
|
Vojvodino, bravo!
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.7.2018 10:27:09
|
|
|
|
vonavoj
|
Da znas rosita!
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 10:56:01
|
|
|
|
pari
|
Meni danas posle dva i po meseca stiglo obavestenje da moram da predam novi zahtev za roditeljski dodatak sa gomilom dokumenata. Mi smo rodjeni pre 1.7.pa me to buni jer sam mislila da to vazi za rodjene posle 1.7. Da li je jos nekome ovo stiglo?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 12:08:14
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, nije. Mm mi reče da je čitao da će ona razlika za rođene pre 1.7. da se isplati "do kraja godine". Ne lipši magarče.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 12:39:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo Rosi to sto ti je muz rekao. Klik
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 12:42:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja nisam cula za ovo. Hvala Sanjice.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 13:07:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pratite Ringerajinu stranicu i na fb
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 13:09:49
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Pratite Ringerajinu stranicu i na fb Pratim 😊 ali nesto nisam fb aktivna poslednje vreme. Bego, znate li kada ce ovaj mesec biti uplata? Znaju li i subotom da uplate?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 15:13:00
|
|
|
|
pari
|
Super je to nego sad moram da skupim sve te papire plus da ih predam... A sve sam bila uradila u porodilistu jos elektronski...
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 15:28:37
|
|
|
|
isidora88
|
Von da li ti je stiglo resenje o ukidanju ovoga sto daje Pokrajina?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 15:29:26
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Meni je danas stiglo resenje od Vojvodine..za trece dete je 12.000din 2godine Ja sad čitam da se stupanjem novog zakona na snagu ovaj dodatak od APV ukida Nije mi jasno da li se ukida svima od 1.7.2018. ili samo deci rođenoj nakon 25.12.2017. ili 01.0.7.2018 Pošto žene koje su se porodile 2017. pišu da nisu dobile uplate za jul. ja nisam proveravala, sutra ću. znate li nešto o ovome?
< Poruku je uredio Mariya -- 16.8.2018 15:30:16 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 16:04:22
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Evo Rosi to sto ti je muz rekao. Klik Mene zanima ovo iz clanka....ako kazu da ce se isplacivati 20.u mesecu , za prethodni mesec, to znaci da bi sada 20.avgista trebalo da legne prva uplata porodiljama jel da.... Javljam vam 20.ili 21.da l mi je sta leglo
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 19:59:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Cekajte, ja uopste nisam ispratila sta APV ukida?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2018 21:58:44
|
|
|
|
isidora88
|
Da, prave podsticajne mere. Ukinuli su nam dodatqk za trece dete. Ukida se svima kojima su deca rodjena posle 25.12.2017,ostali ce dobijati cija su deca ranije rodjena. Ma uzas.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.8.2018 2:23:05
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Von da li ti je stiglo resenje o ukidanju ovoga sto daje Pokrajina? Stiglo mi je..mamicu im ****** Ljudi me srecu i kao,jesi li dobila na 10god..reko jesam budzu dobila.to su im puna usta,a niko me kaze stq su nam ukinuli!?!
< Poruku je uredio vonavoj -- 17.8.2018 2:24:53 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.8.2018 7:16:25
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Da, prave podsticajne mere. Ukinuli su nam dodatqk za trece dete. Ukida se svima kojima su deca rodjena posle 25.12.2017,ostali ce dobijati cija su deca ranije rodjena. Ma uzas. Te podsticajne mere se odnose samo na trece dete... pronasla sam clanak, i spominje se samo trece dete. Svasta stvsrno, na sva zvona o povecanju mesecima, a o ovome malo ko i da zna.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.8.2018 15:35:07
|
|
|
|
nikiteki
|
isplata zene 21 avgusta
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.8.2018 15:37:35
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: nikiteki isplata zene 21 avgusta Jaoj ko ce izdrzati do utorka
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.8.2018 15:52:27
|
|
|
|
Rosita
|
Von, je l mi porodilje sto smo po starom krenule da preko poslodavca primamo platu i dalje tako nastavljamo?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?