Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.10.2017 11:54:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tatjana, otidji do pošte. Ponesi resenje, za svaki slučaj.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.10.2017 12:02:18
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Sutra ću ići da proverim šta se dešava! Baš je bez veze, oslonila sam se na taj novac..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.10.2017 12:14:32
|
|
|
|
degu
|
Roditeljski stize redovno a uplatu od grada evo jos cekamo, 9 meseci, valjda ce leci dok B krene u skolu
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.10.2017 12:15:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dakle ta prva isplata po rodjenju deteta i predaji papira leze u roku dva do tri meseca? Ne mogu da se setim koliko smo cekali prosli put..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.10.2017 12:16:10
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Tatjana a imas li neki racun u postanskoj stedionici,jesi li nekad primala nesto sa biroa,Milena 18 je imala taj problem pa joj je bio na nekom drugom racun u novac.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.10.2017 12:19:41
|
|
|
|
degu
|
Ja sam imala problem da mi neki podaci nisu azurirani, sta god to znacilo i nisam u posti mogla da podignem pare. Vec sam morala da dzedzim u postanskoj stedionice dok ne azuriraju. Roditeljski dodatak mislim da krece vec sledeci mesec kako predas papire.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.10.2017 12:25:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Degu, krece sledeći mesec posto ti stigne resenje. Ja sam predala u julu, u septembru stiglo resenje, u oktobru uplata.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.10.2017 14:59:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ok, znaci da ocekujem u martu
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.10.2017 20:55:30
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Juu zene meni danas legle parice bas sam se iznenadila!!
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.10.2017 15:34:06
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Meni su prvo pare legle pa je resenje stiglo posle dva meseca (od uplate).
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.10.2017 16:03:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sutra je uplata roditeljskog.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 25.10.2017 21:50:55
|
|
|
|
Dragce86
|
Zene, jel imate neki kontakt telefon gde mogu da pitam za uplatu, na onaj sa sajta se niko ne javlja? Hvala uanpred.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 25.10.2017 22:11:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pozoves postu. Vidi na netu, verovatno ima i broj tvoje pošte. Mada sam ja zvala na onaj broj sto je informativni.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 25.10.2017 22:16:27
|
|
|
|
Duškić
|
I meni je prvo legla uplata, resenje zaturio postar, pa sam isla da proverim. Prvi put su mi trazili resenje posle samo lk. Posle 20 -tog uglavnom budu parice.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 2.1.2018 22:37:02
|
|
|
|
Lelica987
|
Drage mame,koliko ste dugo cekale resenje za roditeljski dodatak? Ja sam predala jos 8novembra I nije mi stiglo..a pare od grada sam dobila a isti dan sam predala I za pare od grada I za deciji I za roditeljski.. pancevo je u pitanju...sta da radim?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 2.1.2018 23:41:04
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Proveri dokle je predmet stigao. Na onom papiricu koji si dobila imas broj pod kojim je predmet zaveden. Meni je resenje stiglo mnogo posle uplacenog novca. Novac mi je uplacen a da nisam.ni znala da je tu. Svakako proveravaj s vremena na vreme.Ne olanjaj se mnogo na resenje.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 3.1.2018 11:46:09
|
|
|
|
Lelica987
|
Problem je sto nisam dobila nijedan papiric :( a bila sam sad u posti i nema uplate
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 3.1.2018 11:51:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam cekala, mislim, oko dva ipo meseca. U julu sam predala, a rešenje mi stiglo oko dvadesetog septembra. Uplata roditeljskog je oko dvadesetog u mesecu. Tad mozes proveriti u posti da li je legla uplata..
|
|
RE: Roditeljski dodatak 3.1.2018 12:02:46
|
|
|
|
Lelica987
|
Provericu i tad kad budem isla po deciji...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 3.1.2018 12:07:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ima na netu kad bude uplata roditeljskog... Dzabe je proveravati van tog datuma. Znam jer sam i ja tako. Rešenje mi je stiglo na dan uplate roditeljskog, ali mi je bilo uplaceno tek sledeceg meseca kad i svima.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 3.1.2018 12:33:40
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ne znam koliko je tacno,ali kazu da su ga povecali za 20 000 din za nezaposlene u 10 000 za zaposlene.Tako nesto sam citala juce u Blicu. Meni je resenje stiglo,slagacu vam,recimo 2 meseca posle uplate,bas cu proveriti cim uspavam A jer se ni ja ne secam vise tacno.Davno je bilo
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.1.2018 23:24:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nevena, jel legla uplata?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.1.2018 23:57:04
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sanja,odavno ne kod mene legao roditeljski. Nego stalno isto oko uplate i resenja,kasne. Meni je inace i uplata kasnila. A resenje mi je stiglo 3meseca od kako je novac uplacen. Tacno se secam da sam otisla po neke pare od grada i ostala sokirana kada su me na salteru poste pitali koliko podizem i da li zelim pun iznos.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.1.2018 11:13:51
|
|
|
|
Lelica987
|
Stiglo resenje :-) sad cekamo uplatu :-) mozda je I bila al nisam proveravala racun ...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.1.2018 13:07:52
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Eto,bezveze si brinula :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?