Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.8.2017 22:02:09
|
|
|
|
Sarav
|
Meni u julu legle 4 rate i pogurali nas da uplatimo more
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.8.2017 17:06:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
18.08. je uplata roditeljskog.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2017 13:53:14
|
|
|
|
krin 40
|
Uplatili nam nešto e sad mi nije jasna cifra.Uplatili mi 34547.00 din??Dušan je rodjen 31.5.Ako dobro rezonijem trebalo je da nam uplate jun i jul 18.8 ali ovo je veća cifra.Da li 18.8 uplate i avgust?? Ili D zahvata i maj jer je 31.5. Ništa mi nije jasno
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2017 15:11:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Verovatno su racunali i maj.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2017 15:27:57
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Avgust se dobija tek u septembru . Tako da ste dobili i maj.😊
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.8.2017 15:33:23
|
|
|
|
krin 40
|
E pa hvala im
|
|
RE: Roditeljski dodatak 12.9.2017 16:34:58
|
|
|
|
Dragce86
|
Mi jos cekamo uplatu roditeljskog dodatka, a predali smo 11.jula...Uzas!
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 12.9.2017 16:46:54
|
|
|
|
krin 40
|
Dragče proveri da ne bude kao sa Milenom.Ja sam predala u junu i sve uplate su mi izvršene
|
|
RE: Roditeljski dodatak 12.9.2017 22:18:38
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Mi uplatu od grada još čekamo već više od dva meseca Sutra će suprug ići u opštinu da vidi da li oni nešto znaju...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2017 7:58:45
|
|
|
|
krin 40
|
To je neki prosek čekanja
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2017 8:12:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tatjana, dzabe idete, ne verujem da ce nesto reci. Sacekaj do dvadesetog u mesecu, tad ce biti uplate.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2017 9:59:30
|
|
|
|
Tatjana.87
|
A videću svejedno ide do grada pa mu je usput, kada je podnosio zahtev rekli su da će biti krajem avgusta pa nije bilo. Znači opet da čekam do kraja meseca
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2017 10:23:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uplate su oko dvadesetog u mesecu i koliko znam, nikom nisu uplatili van tog datuma. A sumnjam da i oni u opštini znaju tačno kad ce ti biti uplata.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 13.9.2017 12:20:47
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Nista onda mozda bolje da sacekam do sledece nedelje,kako go uplatice oni to.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.9.2017 23:44:11
|
|
|
|
Dragce86
|
Proveravali smo i nema nista...rece nam radnica u Postanskoj Stedionici da nemam ni racun jos otvoren sto oni otvaraju po sluzbenoj duznosti, uzas.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.9.2017 8:04:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Racun se otvara kada i uplata legne, koliko znam. Danas je uplata roditeljskog, pa proverite da li je uplaceno.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.9.2017 8:19:56
|
|
|
|
krin 40
|
Dragče koliko meseci ima tvoja beba?!
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.9.2017 8:21:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa onda ti nije legla jos prva uplata. Ne otvaras ti racun, cim legne prva uplata otvorice ti racun. Sto kaze Ivana danas je isplata , pa otidji kasnije ili sutra s LK i videces jel ti leglo. Znam da ide sa nekim malim zakasnjenjem od mesec dva, ne secam se, pa moguce da ti kasni.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.9.2017 8:23:08 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.9.2017 8:28:19
|
|
|
|
Sarav
|
Legla uplata
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.9.2017 10:19:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super, Sarav. Dragce, Tatjana, jel vama uplaceno?
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 20.9.2017 10:34:43 >
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.9.2017 10:30:45
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Mi još čekamo uplatu...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.9.2017 10:46:42
|
|
|
|
Sarav
|
Nama su prošlog meseca stigle tri rate odjednom.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.10.2017 15:59:11
|
|
|
|
Dragce86
|
Nije nam ni stiglo resenje niti su pare na racun legle a poslo je vise od 3 meseca..Na broj sa sajta 3309094 se niko ne javlja. Morace muz otici direktno tamo da vidi sta se zbiva...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.10.2017 23:17:58
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Ni nama jos nije legla uplata evo cetiri meseca vec,a resenje je stiglo posle par dana kada smo podneli zahtev,a na racun nista ne leze
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.10.2017 9:27:18
|
|
|
|
krin 40
|
Tatjana to je neka greška u pitanju.Idi proveri.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?