Mariya -> RE: Roditeljski dodatak (27.10.2014 13:50:28)
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Za gradski dodatak se zahtev uzima u salt_er sali gradske kuce na salt_eru 2, a posle sa svim dokumentima predaju na salt_erima 12 i 14. Za republicki dodatak se predaje u Sremskoj 9, to je kod Spensa, kod zavoda za izdavanje udzbenika. Tu uzimas i zahtev. Za gradski dodatak moze i tvoj br. tekuceg. Za republicki sta god da navedes otvara ti se sluzbeni racun na koji ce ti leci pare. Sto je kod vas to tako zakomplikovano!?[sm=zmeden.gif] Ja u petak predala papire za rod. dodatak, a sve sam resila na jednom salt_eru (naravno, tek kad sam prvo resila problem FTJP[sm=hudicek1.gif]). Na istom salt_eru predala potrebne papire, potpisala zahteve (nisam ih cak ni ispunjavala, samo potpisala) i to je to.Oni odjednom rese i gradski i republicki dodatak na istom mestu i bey dupliranja papira. Za prvo dete sam imala racun u PŠ koji su mi oni otvorili pa sam samo otisla po potvrdu da imam taj racun, a moze i racun u banci. A potvrdu da nisam lisena rod. prava je mm uzeo u socijalnom, vidim vi idete u sud? To zavisi od grada? Inace moj grad meni daje 5000din. za drugo dete. Pretrgli se[sm=smiley24.gif]
|
|
|
|