Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 9:11:40
|
|
|
|
Anoniman
|
jooooj, i ovako se osecam k'o invalid...jednostavno, nisam navikla....a mm kaze da sam luda i u pravu je verovatno, kao da ce svet da propadne ako ja malo iskuliram :(
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 9:22:11
|
|
|
|
lenaa
|
Joj pa ja nema dana i noci da nisam proplakala za svo to vreme sto sam lezala, toliko mi je tesko bilo da sam se pitala kad cu moci da se radujem svojoj trudnoci, jos mi u spavacoj nemamo ni tv ni komp pa sam bila ko biljka gledam u plafon po celi dan il spavam da sto pre prodje to vreme.Tad mi je muzic i kupio lap top da imam bar internet da se cujem sa mamom bilo mu zao tako da me gleda.
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 9:23:41
|
|
|
|
Anoniman
|
jooooooj, lenice, potpuno te razumem.....a najgore je kad si tako kao pustinjak izolovan, imas vise vremena za misli, i to najcesce crne....:( ommmmmm, mislimo pozitivno.....ili bar pokusavamo :)
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 9:38:12
|
|
|
|
Tara
|
Ajde malo pozitive Hrabre smo mi zenice Ja sam u pocetku trudnoce morala da mirujem , do otprilike 3 meseca . Znam da vam je smor ,ali ne smete da ubadate u bedak , bice vam jos gore . Samo pozitivne misli, mislite na vasu ionako je vreme uzasno ,nista ne propustate Mazite vase tibe
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 9:52:38
|
|
|
|
Snelle
|
Drage moje, posto ima dana kada i ja moram da lezim, nasla sam odlican recept za utrosak slobodnog vremena i odbacivanje crnih misli - citanje knjiga. Ja sam do sada, koliko sam vec na bolovanju, procitala tonu knjiga, koje, em te opuste, em ti skrenu negativne misli, em te zabavljaju. Zasto ne biste to probale? Meni je delovalo, i jos uvek deluje
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 9:57:17
|
|
|
|
lenaa
|
Ja nemam sta da citam, imam Dostojevskog i to na nemackom ima da me smori jos vise, a imam i tonu knjiga o berzi- muzic nakupovao, nista naski za razbibrigu. Inace ja ne lezim vec dve-3 nedelje samo kad se osetim slabom, a i zavrsila sam terapiju utrogestanom, pijem samo vitamine "elevit"
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 10:02:58
|
|
|
|
Snelle
|
Lenaaaa, samo hrabro A imaš li u blizini neku biblioteku, mada da ne znam kako stojiš sa jezikom?
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 10:03:24
|
|
|
|
Anoniman
|
a do kad ste pili utrogestan? do 13e nedelje?
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 10:05:59
|
|
|
|
bebuska
|
Ksena dokle god imas krvarenje pa makar i najmanje lezi sto vise i kreci se sto manje.Znam da je dosadno al vrijedi zar ne? Ja koristim utrogestan od prvog dana i koristicu ga do kraja trudnoce. Prva 4 mjeseca sam samo lezala sad se krecem ali ne radim nista, nikakve kucanske poslove jedino sto rucak napravim i bas me briga za sve izdrzacu sve za mog malisana.
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 10:11:01
|
|
|
|
Anoniman
|
uh, ostale su mi neke 2 nedelje do ulaska u 4 mesec, pa ako je neophodno - lezacu, moram da se pomirim sa tim, vi ste mi inspiracija samo da jos cujem to srculence na uz pa da znam da je sve ok...
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 10:13:33
|
|
|
|
bebuska
|
Bice sve ok samo miruj.
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 10:17:54
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 10:25:00
|
|
|
|
Cvorak
|
Ksena, ako ti je problem u Pančevu da nabaviš Utrogestan, u Beogradu to nije neki problem. Ja inače od početka sam na terapiji sa Progestoronom Depo, prvo na treći dan bocka, a sad na peti. Šta da mu radiš, sve za
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 11:24:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Cvorak, ne znam zasto mislis da sam iz Panceva jer nisam. Zivim u Grckoj i utragestan mi nije problem ni naci ni disciplinovano piti...Mirovanje je ono sto me nervira, ali...nema veze, izdrzacu :)
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 12:46:22
|
|
|
|
Snelle
|
U Ksena, pa ti ako si u Grckoj, za tebe nema zime Ja sam pila Utrogestan grcke proizvodnje
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 12:48:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, stvarno sto se toga tice nema nikakvih problema i usput je to jedna od retkih stvari koje ovo moje osiguranjce pokriva - dobijam ga besplatno
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 13:00:46
|
|
|
|
Snelle
|
Odlicno! Kod nas je prilicno skup, a i jako je tesko doci do njega, jer se prodaje "ispod ruke".
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 13:57:41
|
|
|
|
Anoniman
|
nemam pojma koja mu je cena ovde, nisam pitala, ali ne verujem da je vise od 8 evra kutija
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 15:03:50
|
|
|
|
liliana
|
Ja sam do 13. nedelje primala Progesteron, a onda sam Utrogestan pila do kraja trudnoče. I nemojte da kukate što morate da ležite- bar ste kuči-ja sam morala 6 meseci da budem u bolnici i smela sam samo do kupatila i nazad. Nisam smela čak ni da sedim.
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 15:11:45
|
|
|
|
bebuska
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ja sam do 13. nedelje primala Progesteron, a onda sam Utrogestan pila do kraja trudnoče. I nemojte da kukate što morate da ležite- bar ste kuči-ja sam morala 6 meseci da budem u bolnici i smela sam samo do kupatila i nazad. Nisam smela čak ni da sedim. Ja ne kukam, sve je dobro dok mozemo bit kuci...
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 15:20:56
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam malo kukala al evo ucutacu :)
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 15:29:44
|
|
|
|
babovicka
|
pozdrav za sve! ja sam u 13 nedelji i takodje pijem utrogestan,pila sam i u 8 kad sam prokrvarila,pa onda nisam,i prosle nedelje opet sukrvica,pa sam opet dobila da pijem i evo sad mi se pojavio braonkasti iscedak,mada da budem iskrena ja bas i ne provodim puno vremena lezeci,ne mogu.
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 15:56:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam bila u utorak na UZ i sve je ok,a gini mi je rekao da idalje koristim utrigestan... nisam nikada krvarila,ali eto on mi je tako rekao...ja sam na svoju ruku od pocetka smanjila,stavljam ga samo uvece.. ne znam kada ce mi reci da prestanem..kada posteljica preuzima ulogu?
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 16:00:18
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim u 13oj
|
|
|
|
RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan 12.3.2010 16:05:18
|
|
|
|
Anoniman
|
pitala sam ga i jel se popela materica u stomak ili je idalje u maloj karlici? :)))) on kaze3 u karlici je a negde sam citala da vec treba polako da izlazi... to sam se ja tesila da mi je stomak ovoliki zbog bebe a ne zbog sala koristis li i ti utrogestan?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?