Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 22.5.2020 18:15:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas cu i ja pogledati... Ja bih najvise volela da mogu ujutru, odnosno planiram da pocnem ujutru. Ali to bi znacilo da moram da ustanem u 6h, da zavrsim sa vezbanjem i tusnem se dok mm ne krene na posao. Nije to strasno, ustajala sam i ranije dok sam radila... Nateracu se. Recimo ta dva radna dana koja mi budu za vezbanje da odradim ujutru. Vikendom mogu i malo kasnije, ili neki drugi termin.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 8:49:47
|
|
|
|
pari
|
Ja evo odradila pola sata...stomak i noge i guza
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 14:05:01
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam juce pola sata noge i guza pa onda ruke 5 minuta. Danas na redu stomak,oko 20 minuta sam radila htjela opet pola sata i odustala.Sad mi krivo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 14:49:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja veceras opet krecem sa laganim vezbanjem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 15:14:12
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice sano pomalo da ne pretjeras
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 22:11:04
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam veceras sa yugoslovenkom, piramida+plank, 45min. Bas je bilo dobro
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 22:41:11
|
|
|
|
pari
|
Je l to live? Sta je piramida?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.5.2020 23:51:06
|
|
|
|
mati
|
I ja danas onaj 1h sa Jane, malopre trbusnjake, pokusam da vratim ono koliko sam pre mogla... I vezbe sa starijim M, ko se cega seti, vidim on uziva u tom nasem vremenu pa mu pravim drustvo...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.5.2020 8:20:30
|
|
|
|
jess021
|
Ide uto, cet, sub live, ali drzi na storiju trening 24h. Pari, piramida je kad se neki set_ vezbi izvodi u ponavljanju od 1-8, pa onda unazad od 8-1. Nije lako😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 24.5.2020 8:58:21
|
|
|
|
pari
|
Super,hvala, nisam znala .. Ja uradila jutros vežbe, sad sam super
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 8:29:50
|
|
|
|
jess021
|
Ja nedeljom ne vezbam, opustim se malo sto se tice i hrane, ali od danas ponovo akcija🏃♀️🏋️♀️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 8:32:41
|
|
|
|
emicaa
|
ni ja nisam juce radila nista ali sam presla 6 km pjeske.Danas se vracam vjezbama,sad sam doruckovala i cim prodju 2h od jela pocinjem
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 8:36:46
|
|
|
|
pari
|
Ja sam jutros vežbala...najbolje mi je tako...i onda ću još u toku dana jer sad nisam baš mnogo...stomak i guzu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 12:50:40
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja svakoga dana idem na treing ujutru u 10h 45 min, i bas mi prja, kao da imam vise energije tokom dana ....
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 12:57:52
|
|
|
|
pari
|
Super! Ujutru je zato najbolje...daje snage
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 13:35:03
|
|
|
|
emicaa
|
Ja odradim do 11,jutros sam odradila stomak.Sutra noge i ruke
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 14:39:53
|
|
|
|
jess021
|
Masnice, jel vezbas svaki dan?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 20:25:48
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Svaki radni dan, vikend ne...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 21:01:57
|
|
|
|
pari
|
Ja sam i popodne danas vežbala pola sata, neki pilates,baš mi se svideo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 25.5.2020 22:11:59
|
|
|
|
Milena18
|
Ja sam konačno počela ponovo večeras. 10 minuta joge za ramena i gornji deo leđa i par minuta pilatesa. Ali opet me boli oko lopatice i rebara sa desne strane kad vežbam. Ne znam da li da nastavljam. A prija mi, podigne mi raspoloženje, jedino što boli malo.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2020 8:20:21
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam sinoc jedva, sreca pa nije bio neki tezak trening.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2020 8:24:47
|
|
|
|
pari
|
Dobro je jess da si se naterala, bravo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2020 8:32:08
|
|
|
|
jess021
|
Bas tako, jos treba da dobijem pa sam sva njanjava. Nadam se da cu danas uspeti ranije da vezbam, uvece bas budem umorna.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2020 9:48:05
|
|
|
|
emicaa
|
ja cu izgleda danas preskociti,nesto mi se neda.Sama sam kuci i bas uzivam.Ne bih sad da to sebi pokvarim 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 26.5.2020 9:50:14
|
|
|
|
pari
|
Hehe emice... Ja vežbala opet pilates, ovaj put 45 min,baš mi prija
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?