mama krava -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (4.1.2018 16:28:03)
|
ej, žene...pa baš sam mislila da se pohvalim! Ja juče otišla na probni čas pilatesa. I mnogo mi se svidj! Ja sad, zbog ove moje kičme ne bih smela nipta drugo, bar mi tako reče fizijatar, pa rekoh ajde da vidim šta je to. Elem u BG ima par tih pilates vežbaonica sa svim onim čudnim spravama za mučenje, i prilično su cenjene članarine [sm=smiley24.gif]... Pronašla sam jednu kaoja mi je lokacijski ko Bog, pa odoph sinoć i super mi je bilo jer smo bile nas dve vežbačice i instruktorka. drže neke dve sestre bliznakinje, jako su mi simpatične, DIF-ovke, pa sam im ponela i soje nalaze, tj dijagnpszu...tako da sam dobila posebne vežbe ja, a posebne za ovu drugu devojku... Radi se sat vremena i odradili smo ja mislim sve ukupno 5 vežbi, ali ja posle nisam mogla da sidjem niz stepenice, a nije da nisam u formi. Mislim, taj pilates samo izgleda kao smešno i forma je da se polako radi, ali brateee...od jutros me i guzica razvaljuje... Mislim, baš sam srećna i jedva čekam da se ubacim u mašinu!
|
|
|
|