RE: Snovi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Maraj -> RE: Snovi (10.6.2013 20:18:11)

nekad bolje da ne spavam nego da sanjam gluposti...

viking -> RE: Snovi (10.6.2013 20:31:26)

Juče sam u nekim novinama videla članak lika koji je "licencirani analitičar snova". Moš misliti...

Anck Su Nmaun -> RE: Snovi (10.6.2013 20:38:51)

Pre neku noc sam sanjala da sam trudna [sm=zmeden2.gif]

Verolina -> RE: Snovi (15.6.2013 9:27:02)

Ja sam pocela da sanjam samo snove koji su vezani ili za trudnocu ili za bebe, sto pokazuje stepen moje opterecenosti.
Sanjala sam zenu , bila je nekako izmucena, stara, obucena u crno i ona mi je rekla sledece-zasto ti toliko zelis devojcicu? Ti ne mozes da rodis devojcicu. Cekaj vreme kad ces biti majka decaku.[sm=zmeden.gif]

Ana RR -> RE: Snovi (15.6.2013 9:45:50)

Ja sam pre neku noć imala užsan san.. noć, ja sam u nekoj zgradi i neko mi kaže da je neki čovek propao kroz neku rupu u tunelu (a tunel je odmah tu ispred). I ja trčim tamo i u sebi molim boga da to nije mm... dotrčavam, ne puštaju me unutra, ja vičem da li nešto drži u ruci i jedan vatrogasac kaže, da ima lančić sa priveskom u obliku srca na kome piše Mitić (nemam pojma odakle mi to prezime), i ja padam na zemlju i počinjem da plačem i vrištim.. kad nisam umrla u snu, majke mi [sm=smiley13.gif]

Zirafica Tackica -> RE: Snovi (29.6.2013 0:49:17)

ja uglavnom sanjam stvari o kojima sam pricala taj dan ili povezem u snu nekoliko razlicitih desavanja.. tako da ti snovi bas i nemaju neko znacenje..
ali ima nekih snova koji zaista nesto znace. tj. kasnije se usostavi da znace.. recimo, kad god sam sanjala da mi je ispao zub, cula sam da je neko umro...

World -> RE: Snovi (14.9.2013 11:15:22)

Sanjala sam da me ujela zmija. [sm=smiley13.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Snovi (14.9.2013 11:20:06)

Vrlo cesto sanjam VAMPIRE ... ali bas cesto, bas bih volela da mi neko strucan rastumaci taj san [sm=smiley13.gif]

Cesto su neke il mracne ulice il mracna kuca, pre neku noc sam cak sanjala moju kumu koja je trudna ( neznam ni ima li veze ) da je vampir ...
grooozni snovi... a bas se cesto ponavljaju [sm=smiley13.gif]

mtajcica83 -> RE: Snovi (14.9.2013 16:38:55)

IZVORNA PORUKA: World

Sanjala sam da me ujela zmija. [sm=smiley13.gif]

World , mozda ces se razocarati u neku tebi dragy osobu

nata11 -> RE: Snovi (4.11.2013 18:59:54)

Sinoc sam sanjala kako se igram gradova na RR i mucim se sto nemogu da se setim grada na C u Srbiji [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I sad razmisljam i dalje nikako da se setim [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Snovi (26.1.2014 11:21:52)

Sanjala sam nocas da matori , zvercica i ja putujemo kod DijaneRR u BL . Putujemo mi tako i ja skapiram da nisam zapisala adresu i jooj kako cemo i zaspim pa se probudim kad je matori pitao policajca za adresu i kao ooo pa tu smo i parkira se on ispred zgrade i mi smo kod Dijane , neka prostorija dugacka i uska , narandzasto - zelena i ja sedim na krevetu i pricam nesto i zaspim [sm=smiley36.gif] i probudim se a u ogledalu vidim zavesu i kazem Dijani : ova zavesa izgleda mnogo bolje uzivo nego na slici [sm=smiley36.gif]
a naspavala sam se u snu bas bas

Klarita -> RE: Snovi (26.1.2014 11:34:59)

Mm utripovao da kad jede slatkise kasno popodne sanja mrtvake [sm=smiley29.gif]
Preksinoc se najeo palacinki sa kremom, sanjao kako autom udario neku decu[sm=smiley13.gif]

Sinoc se najeo crne coko kraljice (recept sa RR) i sanjao svoju babu kako se digla iz mrtvih[sm=smiley29.gif]

Ima jos x primera, nego ova dva su najsvezija[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Snovi (26.1.2014 11:36:19)

Klarita [sm=zz_giggle.gif][sm=zz_giggle.gif]

17 joka -> RE: Snovi (26.1.2014 11:50:32)

Klarita[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Kod mene je uzas ako sanjam sanjam novac, kredite, doktore,bolnice, sanjam da sam trudna itd. Sto kaze Verka samo pokazuje koliko sam opterecena onim sto zelim

Olga75 -> RE: Snovi (26.1.2014 11:54:58)

Klarita , kazu ako sanjas mrtvace bice kise [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Snovi (26.1.2014 11:58:14)

Crvenka [sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: nata11

Sinoc sam sanjala kako se igram gradova na RR i mucim se sto nemogu da se setim grada na C u Srbiji [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I sad razmisljam i dalje nikako da se setim [sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Snovi (26.1.2014 12:06:56)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Mm utripovao da kad jede slatkise kasno popodne sanja mrtvake [sm=smiley29.gif]

Ih, pa ja ništa osim mrtvih ne bih sanjala. [sm=jezicek.gif]

Biserce -> RE: Snovi (26.1.2014 13:40:09)

Ja samo sanjam porodjaj i dr-a koji me je poradjao, prosli put sam plakala u snu jer je kao morao posle porodjaja.

dijana1* -> RE: Snovi (27.1.2014 11:14:50)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Sanjala sam nocas da matori , zvercica i ja putujemo kod DijaneRR u BL . Putujemo mi tako i ja skapiram da nisam zapisala adresu i jooj kako cemo i zaspim pa se probudim kad je matori pitao policajca za adresu i kao ooo pa tu smo i parkira se on ispred zgrade i mi smo kod Dijane , neka prostorija dugacka i uska , narandzasto - zelena i ja sedim na krevetu i pricam nesto i zaspim [sm=smiley36.gif] i probudim se a u ogledalu vidim zavesu i kazem Dijani : ova zavesa izgleda mnogo bolje uzivo nego na slici [sm=smiley36.gif]
a naspavala sam se u snu bas bas

gde mene nadje[sm=jezicek.gif]

Verolina -> RE: Snovi (8.2.2014 18:07:06)

Kako mrzim kad otkucam poruku i ona nestane. Grrrrrrrrrr!!
Elem, moj san od nocas je krajnje neobican, ali nekako je bio izuzetno stvaran.
Sanjam kako sam u nekoj celiji sa svestenikom. Celija je licila na zatvorske celije iz srednjeg veka. Dolazi neko na vrata i ja kroz resetke vidim da je to dete. Ono lupa nekim stapom po resetkama i hoda levo desno. Svestenik se dize da mu otvori i ja vuknuh da ne otvara. Prilazim vratima, dete me pogleda i prevrnu oci tako da su mu ostale vidne samo beonjace. I pre nego sto je to uradio ja sam znala da je djavo.
San se nastavlja u nekoj kuci koja je napravljena sva od drveta. Ogromna je i u njoj se nalazi masa ljudi. Ja sam u nekoj prelepoj beloj haljini od cipke i nekog trazim. Znam zasto ga trazim (da ga molim da ne ide), ali ne znam ko je muskarac koga trazim. I tu se probudim.

Didy -> RE: Snovi (12.2.2014 9:23:54)

Ja sam neko veče sanjala kako sam sa decom u Subotici i kao idemo ulicom peške do kuminog stana, mada u snu uopšte nije ličilo na njen kraj. I hodamo dugo, konačno dolazimo, ulazimo u stan i ja shvatim da već moramo da krenemo na autobus za Budimpeštu[sm=zmeden.gif] jer smo prethodno već bili kupili karte. I oblačim decu, Stefanu jaknu i on počinje da kuka kako mu je toplo, kako mu je dosadno i ja mu kažem - Dobro, idi napolje i kreni ulicom samo pravo, mi ćemo te stići. I na brzinu se oblačimo Sofija i ja, izlazimo ispred zgrade i tu se pojavljuje mm autom, sedamo u auto i ja skroz zaboravljam na Stefana. Dolazimo već do stanice, izlazimo i ja odjednom osećam paničan strah zbog Stefana. Mm odlazi autom po njega, da ga traži, ja ostajem sa Sofijom pored nekog puta, odjednom se pojavljuju tu moji brat i snaja i svi smo nešto uplašeni i kaže moj brat - Šta sad stojimo, hajde da se raziđemo i da ga tražimo, ovako samo gubimo vreme. I meni u tom trenutku u snu proleću slike kroz glavu šta se sve moglo desiti, kako se do sad sigurno već uplašio i kako negde plače i osećam u snu takvu mešavinu panike, straha, očaja, tuge, bespomoćnosti... I tu se budim... Toliko su jaka bila ta osećanja koja su me probudila da više nikako nisam mogla zaspati.

Ana RR -> RE: Snovi (12.2.2014 9:38:27)

Uh bre Didy.. ja čitam šta si sanjala hvata me panika [sm=smiley13.gif] kao dete sam stalno sanjala kako se gubim u masi ljudi i ne mogu da nađem mamu, od panike sam se budila bez daha. Sada mi se to isto dešava samo što sam sada majka koja gubi dete [sm=smiley13.gif] mislim da umrem svaki put u snu..

Didy -> RE: Snovi (12.2.2014 9:48:05)

Ja obično nemam takve snove, ali posle sam razmišljala i shvatila sam da sam, u stvari, samo obrađivala događaj od prethodnog dana. Bili smo u šetnji po kraju i Stefan u jednom trenu kaže - Meni se kaki! I razmišljam šta da radim, nešto mi bilo glupavo da kaki na sred ulice, već je velik, a sa Sofijom baš i ne možemo tako brzo da otrčimo do kuće, a nismo bili baš ni blizu. I ja mu dam ključ i kažem - Potrči ti, a mi ćemo te stići. Znam da zna da ode do kuće, znam da zna da otključa vrata i uđe, znam da ima samo jednu raskrsnicu, ali nešto mi nije dalo mira i stalno sam se preispitivala dok je odlazio da li sam trebala tako da uradim. Nisam bila živa dok nisam došla do kuće i našla ga kako sedi na šolji i čeka nas da dođemo. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, iako sam se trudila da potisnem sve loše. A Sofija, kao za inat, počela da se vuče, pa zastane kod svakog grma, pa sve mora da uzme, da dodirne, pa se unervozila i ona kad je videla da je stalno požurujem... Tačno sam preživela u snu tu situaciju i svoja razmišljanja.

Trcosava -> RE: Snovi (12.2.2014 9:56:37)

Didi ti si preživljavala situaciju... a gle moj san sinoć
Sanjala sam da sam se udajem. Neki koji je mlađi od mene godinu dana. Lepo čeljade. I kao venčavamo se zbog nekih papira (meni trebaju papiri). Ja otišla da sredim nokte, salon u sklopu nekog restorana koji ne radi - a ceo restoran u drvetu. Pre toga stojim ispred opštine kod Vuka (to je valjda opština Zvezdara?) i ispred mene, na platou, dve mlade u belom, samo ja normalno obučena. Te sam valjda rešila da se sredim i ja (to ono za nokte).
I sređujem ja kao nokte, a čuje se neka vika i muzika spolja. Izađem, a ono 'naši' svatovi. Svi se popeli kod tog restorna koji ne radi, ali kao ima natkrivenu terasu. Odnekud stiže hrana, ja se naginjem preko nekog zida (a dole kao da gledam na Ružicu i Svetu Petku i put ka njima sa Oh Cinema) i ne vidim mladoženju. Okrećem se nazad, krećem ka onim ljudima koji pevaju, vesele se, a ja sva nikakva. Nema 'mladoženje' [sm=jezicek.gif]
Tek on među njima, sredio se. Crno odelo, bela košulja i ispod LJUBIČASTI prsluk. Ali ljubičasta jarka, vrišti koliko je ljubičasta. Pruža ruke ka meni i kaže 'pa draga, gde si ti' i krene da me grli i ljubi (p.s. lepo se ljubi hahahahahha)

Didy -> RE: Snovi (12.2.2014 10:01:28)

Jao, Trco, vrištim od smeha.[sm=jezicek.gif]
Ja bih rekla da si ti preživljavala temu Trbuhom za kruhom. [sm=jezicek.gif]
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
I kao venčavamo se zbog nekih papira (meni trebaju papiri).

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>