RE: Snovi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

wivern -> RE: Snovi (15.9.2014 10:03:07)

Sanjam sinoc kako sedim u cekaonici sa mm i gomilom nekih ljudi i cekamo da nam donesu nase bebe. I onda mi kazu kako moja beba ima dauna, i ja se raspadnem a mm sedi pored mene i nista. Uh...bas se raspadoh

bubulence -> RE: Snovi (15.9.2014 10:07:24)

jao Wiv, grozno, sada ces ceo dan biti pod utiskom sna. ali u trudnoci se i sanjaju svakakve gluposti.

branki* -> RE: Snovi (15.9.2014 10:08:09)

bas bzv san[sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: Snovi (15.9.2014 10:15:05)

Valjda sam svesna da se blizim upoznavanju pa sad izlaze strahovi na videlo.
Sva sreca te radih amnio pa se dozvah svesti cim sam oci otvorila.

emicaa -> RE: Snovi (15.9.2014 10:19:36)

Wiv ne mogu ti opisati šta sam sve sanjala dok sam bila trudna,da sam negdje izgubila bebu,da su mi je ukrali,da se poradjam a ne mogu se porodim,pola mrtve rodbine,sa većinom sam pričala...traume sam doživljavala

wivern -> RE: Snovi (15.9.2014 10:22:43)

Emice sva sreca meni je ovo prvi te vrste a nadam se i poslednji.

Trcosava -> RE: Snovi (15.9.2014 11:13:27)

Wiiki tek sad videh za moru.

Ja sam oguglala na snove u trudnoći. Do te mere da vam više i ne pišem o tome [sm=jezicek.gif] ali kad Wiki reče upoznavanje, setih se sna od pre neku noć. Sanjam da se porađam i rađam naravno muško. Pa rodim, a oni kažu čekajte ima još jedno i rađam devojčicu [sm=jezicek.gif] biće fora kad se ispostavi da je UZ pogrešio [sm=jezicek.gif] mada na UZ se baš lepo videlo hahahahahahah

mali_mis -> RE: Snovi (17.9.2014 8:28:21)

Sanjala sam da veje sneg, i da drzim A. u rukama i idemo negde, i hladno nam je.
Srecom brzo sam se probudila, skontala da me je A. otkrio, pokrila se i nastavila da spavam.

Olga75 -> RE: Snovi (8.10.2014 11:04:28)

Nocas sam sanjala Vonavoj i Bubulence kako biraju neke tapete sa zelenim svetovima , grooozna zelena i kao meni govore : vidiii kako su leeepe
a ja : daj , grozna vam je ta zelena , nemojte tapete , bolje da krecite i zvoni mi telefon , neko trazi Bubulence
i onda je zvonio budilnik [sm=smiley36.gif]
Von , si ti 2 u 1 ?
javite se cure

jovicaa -> RE: Snovi (8.10.2014 11:46:01)

ja opet bludne trudnicke snove[sm=smiley22.gif]

bubulence -> RE: Snovi (9.10.2014 14:40:32)

Olga dok ti sanjas trudnice tu nisu cista posla [sm=smiley36.gif], kada treba da dobijes???

emicaa -> RE: Snovi (9.10.2014 14:45:46)

Prije nego što mi je zaova rekla da je trudna sanjala sam da je trudna i reknem joj,ona uradi test i pozitivan,sanjala sam tako i za sebe [sm=smiley36.gif]
Često sanjam ujaka,on je poginuo prije dvije godine i baš smo bili vezani,uglavnom ga sanjam veselog,kao dodje da se ispričamo i uvjek mi kaže seko moram sad ići nazad ali doću opet da te vidim,kad se probudim ne mogu se smirim [sm=smiley19.gif].Vjerovatno ga često sanjam jer mi toliko fali

Olga75 -> RE: Snovi (9.10.2014 15:36:40)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Olga dok ti sanjas trudnice tu nisu cista posla [sm=smiley36.gif], kada treba da dobijes???

da prostis , sad mi se nesto mulja [sm=zmeden.gif]
al ni tamo ni vamo nemam osecaj [sm=smiley36.gif]
videcu kad se izmulja [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Snovi (9.10.2014 15:41:16)

lepo ti kazem, nisu to cista posla [sm=smiley1.gif].
ali neka bude cista trudnoca i svi zadovoljni [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Snovi (9.10.2014 17:05:50)

[sm=jezicek.gif]tuj sam olga!

wivern -> RE: Snovi (9.10.2014 18:00:43)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

ja opet bludne trudnicke snove[sm=smiley22.gif]

I ja sam tako, popustilo me tek u trecem tromesecju [sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Snovi (10.11.2014 8:38:06)

Celu noć sam sanjala da sam trudna i da se porađam al nikako... [sm=smiley29.gif]

Ako sanjate da se porađate ili da gledate drugu ženu kako se porađa znači da „porađate“ novu ideju ili projekat, stvarate nešto novo i divno. Rađanje u snu najavljuje i nove stavove, nove početke ili velike događaje.
Ako niste u drugom stanju a ipak sanjate ovakav san, onda on predstavlja vaše neosnovane sumnje u rezultat vašeg rada ili sl. Pokušajte da prevaziđete psihičke poteškoće u svom životu i da postignete jednu unutrašnju harmoniju.

PORODITI SE
Za udate: veliki dobitak, blagostanje, novi uspješni poslovi (kud se ne porodih!? [sm=smiley26.gif])

TRUDNOĆA
žena kad sanja da je trudna; uspjeh, ostvariće joj se želje

Pa valjda san onda sve sumarno valja... [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Snovi (10.11.2014 8:55:51)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tašo ti li čitaš moje postove u trudnicama [sm=jezicek.gif] idem odmah da uplatim loto!!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Snovi (10.11.2014 8:58:47)

Ej, čekaj, nemoj!

S druge strane, vaš san vam možda skreće pažnju na dijete u vama, na one nevine i divne vrijednosti koje svi imamo koje trebate probuditi i njegovati, a samim tim se i emotivno razvijati. Ovakav san može imati i skoro doslobno značenje – vaš strah i strepnju od samog čina porađanja, užasavanje na samu pomisao da trebate proživjeti tako nešto.

Možda nije baš za loto.. [sm=smiley5.gif]

Ja izvukla samo onaj deo za "netrudne". [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Snovi (10.11.2014 9:05:04)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Celu noć sam sanjala da sam trudna i da se porađam al nikako... [sm=smiley29.gif]

Ako sanjate da se porađate ili da gledate drugu ženu kako se porađa znači da „porađate“ novu ideju ili projekat, stvarate nešto novo i divno. Rađanje u snu najavljuje i nove stavove, nove početke ili velike događaje.
Ako niste u drugom stanju a ipak sanjate ovakav san, onda on predstavlja vaše neosnovane sumnje u rezultat vašeg rada ili sl. Pokušajte da prevaziđete psihičke poteškoće u svom životu i da postignete jednu unutrašnju harmoniju.

PORODITI SE
Za udate: veliki dobitak, blagostanje, novi uspješni poslovi (kud se ne porodih!? [sm=smiley26.gif])

TRUDNOĆA
žena kad sanja da je trudna; uspjeh, ostvariće joj se želje

Pa valjda san onda sve sumarno valja... [sm=jezicek.gif]

Ja udata, a strah od porođaja nemam [sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Snovi (10.11.2014 9:06:41)

A ti si se porodila u snu? Blago tebi. Ja nisam. [sm=jezicek.gif]

Sosa Mena -> RE: Snovi (10.11.2014 9:09:22)

Taso u tvom slucaju san znaci da si blizu nekog uspeha ali ces morati malo da se pomucis da bi do toga doslo.
Ja kad sanjam takve snove,a obicno se i porodim u njima dodje do spontanog pobacaja. Tako da ih ne volem [sm=smiley13.gif] Osim kad nisam trudna tad mi se uvek nesto lepo desi.

Peace* -> RE: Snovi (10.11.2014 9:13:40)

E, Soso, iz tvojih usta u Božije uši. Mada, ja ne vidim ništa na pomolu. [sm=smiley13.gif]

Sosa Mena -> RE: Snovi (10.11.2014 9:16:01)

Kupi ti danas Bingo listic za svaki slucaj. [sm=smiley2.gif]

Trcosava -> RE: Snovi (10.11.2014 9:17:54)

Lele Soso ti me poklopi za medalju [sm=jezicek.gif]
Sreća te ne verujem u snove- ni dobre ni loše

Tašo, pa ja sam mislila da si pročitala tamo u trudnicama da sam sanjala da sam se porodila. Još sam i datum sanjala [sm=jezicek.gif] možda tog dana da uplatim loto[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>