RE: Snovi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Anoniman -> RE: Snovi (21.9.2012 7:40:40)

Nedjo, sanjala sam da sam dosla u NS pa kod tebe u goste a ono neki lep stan od dvesta kvadrata i ogromnim terasama sa dve strane, potpuno osuncan [sm=smiley1.gif] Mene su svo vreme mucile neke cipele tako da nisam bas sve obisla [sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: Snovi (21.9.2012 8:11:22)

[sm=jezicek.gif]Jel sofa bila udobna?

daca77 -> RE: Snovi (21.9.2012 8:12:59)

Ja sanjala sebe kao trudnicu[sm=zmeden.gif]
Vidim u sanovniku da to znaci uspeh, ostvarenje zelje...videcemo[sm=zmeden.gif]

mtajcica83 -> RE: Snovi (21.9.2012 15:31:19)

Ja sam sinoc sanjala jednog bivseg sa kojim je sex uvijek bio MNOGO dobar...Kao dosao go kod mene i trazi me, a ja se zablesila u njegovog "drugara" samo sto mi oci nisu ispale [sm=smiley1.gif]...Ali sam se probudila prije prave akcije,pi [sm=jezicek.gif],bar u snu nesto yako da se desi...[sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: Snovi (15.10.2012 9:25:30)

Ribizlaaaa[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Sanjala sam te da si mi se uvalila sa svoje troje djece u goste i spavate na mom bračnom krevetu, a kad ja uđem da uzmem odjeću iz ormara tjeraš me van da vas ne budim[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley3.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
E šta su ti snovi, a mene je nedavno isto sanjala jedna forumašica koja me nikad nije vidjela...e i ona mi je bila u gostima ali u svom snu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
I Nedju sam neku noć sanjala, moraću da oladim od ove RR[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

Anoniman -> RE: Snovi (16.10.2012 14:10:08)

Koji horor sa previse dece [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Snovi (16.10.2012 15:11:11)

sanjala sam da su M izasli zubici i to kao svaki put kad pogledam po jedan zubic vise, na kraju joj izaslo 6-7 zuba odjednom [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] mislim da predugo cekamo taj prvi zub koji nikako da se pojavi.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

mtajcica83 -> RE: Snovi (20.10.2012 14:33:03)

Sanjala sam prije neku noc da sam se upoznala sa Poison Eve, a sinoc sam sanjal da se Jovicaa porodila...[sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Snovi (20.10.2012 16:26:29)

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Sanjala sam prije neku noc da sam se upoznala sa Poison Eve, a sinoc sam sanjal da se Jovicaa porodila...[sm=smiley1.gif]

joj.. jel sam bar u snu usla u deveti[sm=smiley36.gif]

PoisonEve -> RE: Snovi (20.10.2012 16:46:46)

[sm=smiley31.gif]

mtajcica83 -> RE: Snovi (21.10.2012 14:01:49)

joj.. jel sam bar u snu usla u devetiuser posted image

Da, Jovice i sve je bilo super[sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Snovi (4.11.2012 13:21:20)

ja sam svasta sanjala nocas :
treba da se porodim i brat ce da me vozi u bolnicu i iz neke supe vadi : kolica , krevetac , ogradicu , svasta , ja se iznarviram i kao moram u wc i tamo pocinje da me boli i da vrsitim i dolazi matori i uzima neku bebu i gleda je i kaze : nema ruke i nista od ovoga [sm=smiley13.gif] ( daaa , opterecena sam drugim detetom )
posle toga ja placeeeem i dolazi Marija , cese se po glavi , ja joj gledam kosicu a ona ima vaske i tako je trebim i dolazi neka rodjaka i sa njom se posvadjam [sm=zmeden.gif]
i posle svega toga smo ispod mora u nekom gradu i ja kao : jooj sto je ovde super , stvarno ne znam sto ranije nismo tu letovali [sm=zmeden.gif]
ustala sma umornija nego sto sam legla

Jole84 -> RE: Snovi (4.11.2012 17:04:55)

Olga dobar ti je san [sm=smiley1.gif] A vaške znače novac i to malo veći [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Snovi (4.11.2012 17:13:32)

[sm=bravo.gif] a da znače pare to je sigurno, mozda dobijes 7 na loto[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Olga75 -> RE: Snovi (4.11.2012 17:17:38)

e pa onda sutra idem da uplatim loto a mozda svratim i u neku kladionicu [sm=bravo.gif]
joj ja sam se namucila sinoc uff , kazem jutros sam bila sva slomljena [sm=smiley29.gif]

17 joka -> RE: Snovi (4.11.2012 17:20:43)

pa uplati loto[sm=smiley1.gif]

verujem od snova se nekad više umoriš i preopteretiš nego da si rintao čitav dan

Jole84 -> RE: Snovi (4.11.2012 17:21:37)

Joj što me nervira kad tako snovi izmore [sm=smiley29.gif]
al dobro bitno da imaju fino značenje [sm=bravo.gif]

Ja sam noćas sanjala kako grlim malu devojčicu,tako da večeras stiže veštica.To mi se dešava zadnjih minimum 8 meseci.Valjda ću kad nekad zatrudnim,da sanjam dečkića [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Snovi (4.11.2012 17:23:26)

Hoćeš kumo,ako ne ti ja ću za tebe[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

minna -> RE: Snovi (13.11.2012 12:38:50)

Ja nocas sanjala Shishicu, moje drugarice, Shishica i ja idemo u neki restoran da klopamo jer je meni kao rodjendan[sm=smiley36.gif], a posle nas dve trazimo neku kancelariju br 410 u nekoj ogromnoj zgradi[sm=zmeden2.gif]

Olga75 -> RE: Snovi (13.2.2013 19:47:44)

sanjala sam sinoc da sam trudna i sve grlim matorog ushicena , bas mi je bilo drago sto sam trudna , radim test i kazem : sigurno ce biti devojcica , kasni mi dva dana a ja znam da sam trudna , i ponovo grlim matorog , celu noc sam ga grlila , bas mi je nesto bilo super sto sam trudna , cak se ni porodjaja nisam plasila [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Snovi (13.2.2013 20:04:58)

Olga ? Imaš nešto da nam kažeš ? [sm=smiley36.gif]

mtajcica83 -> RE: Snovi (14.2.2013 21:42:11)

Sinoc sam sanjala da mi je dosla jedna drugarica iz inostranstva i tjera me da pipam njene silikone [sm=smiley24.gif] i kaze mi kao bas bi bilo super da ih i ti stavis, i da podjes samnom tamo gdje ona zivi jer tamo su provodi extra a ona zna kao da ja volim te provode i izlaske...
Pojma nemam kako mi je pala u san, dugo se nismo cule mozda a ima i lijepo ime ,pa ce mi mozda nesto biti dragoo..Nemam pojma

Olga75 -> RE: Snovi (26.5.2013 11:00:13)

nocas sam sanjala kako se sprema tornado i kako sam u nekom kaficu i tamo moja pokojna majka ( baka ) i ja sad kao nesto organizujem i neki ljudi dosli i hoce da naruce kruskovac a ja sav , pa je l ste vi normalni , oce da izginemo , eto tornado a oni bi kruskovac [sm=smiley36.gif]
jutros mi kaze mama da je duvao vetar a meni se M usunjala pa me sigurno otkrlila
al onaj kruskovac , otkud mi to [sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Snovi (28.5.2013 11:58:23)

Nocas sam sanjala neverovatan san. Kako sam rodila dete i ono se izgubilo. Muz i ja odemo u neku ustanovu gde je gomila izgubljenih beba i trazimo nase. Ali jako nam je tesko jer mu nismo dali ime. I onda shvatimo da tamo sva deca imaju ime i prezime. Ja pocinjem da gubim nadu da cu ga naci.I naidjemo na decaka koji se zove kao moj dever. I ja po datumu rodjenja i prezimenu shvatim da je to moje dete. Pazite sad-bio je 27 septembar kad smo dosli u tu ustanovu i ja kazem onoj zeni sto tu radi-to je moje dete, preziva se S.....vic i rodjen je 23.septembra 2014. I onda sam ga uzela u ruke i istopila se i probudila se kad mi je bilo najlepse.

Figaro88 -> RE: Snovi (28.5.2013 12:16:39)

Verolino ja se nadam da ce tvoja beba stici pre tog septembra 2014g.A takve snove i ja cesto sanjam,valjda zato sto razmisljamo stalno o tome,pa jos kad se tu doda sve sto smo radili preko dana,neki snovi budu za scenario za film....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>