RE: Snovi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

isidora88 -> RE: Snovi (12.5.2012 22:33:15)

ja imam jako bolesne snove[sm=smiley13.gif] nocas sam sanjala da nekog kasapim nozem[sm=smiley11.gif]
ne gledam filmove,gadljiva sam na krv,nemam pojma odakle mi te gluposti a inace sanjam dosta slicne snove kao i mina,vecito neki ratovi i apokalipse,doduse ja sam cesto brus vilis u tim snovima(tj.spasavam svet i bliske ljude)[sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Snovi (12.5.2012 22:35:26)

Ja sam preksinoc imala uzasan kosmar,uvek mi je bilo smesno kada u filmu prikazuju kako neko ima nocne more,pa se nesto bacaka,vristi,sav u znoju,a bas mi je tako bilo,jedva sam dosla do daha[sm=zmeden.gif]A sanjala sam da neki covek ubija ljude na nekom tavanu i onda juri mene da me udavi,i ja mu pobegnem,ali onda izbije neki drugi lik meni iza ledja i tu sam se probudila.Posle nisam mogla vise da zaspim[sm=smiley13.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Snovi (21.5.2012 7:40:11)

IZVORNA PORUKA: minavb

U životu se najviše plašim apokalipse, rata, gneva izopačenih ljudi i besne rulje. Najveći mi je strah da u takvim situacijama ne mogu svoje najbliže da zaštitim, i to me često progoni.

Takodje.... [sm=smiley13.gif]
Sinoc bolje reci jutros sanjam zombije ....nalik na filmu "I am a legend", bas fuj, mi u nekom objektu kuci, neznma ni ja i borimo se a oni spolja napadaju, i budim se i odvratno se osecam, ceo dan ce mi sad to biti u glavi!
A cesto immam tako bzvz snove, vijaju me vampiri i sl.[sm=smiley13.gif]

minavb -> RE: Snovi (21.5.2012 7:42:30)

ISti slučaj, ili se borim sa zombijima ili vampirima. Sledeći put sanjaj da se zajedno borimo, biće ti lakše.

Anck Su Nmaun -> RE: Snovi (21.5.2012 7:49:15)

[sm=smiley36.gif] To sigurno!

Nikad nikog nisam pitala za znacenje takvih snova, ali imam ih stvarno jos iz detinjstva, stvarno svakakvih gluposti je bilo u mom repertoaru mojih snova [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

jovicaa -> RE: Snovi (21.5.2012 19:19:39)

ja sam nocas sanjala da se satima grlim(samo grlim, da naglasim!) sa jednim drugom iz osnovne skole u kog sam bila zaljubljena, pa celu osnovnu skolu... ali sve vreme sam osecala miris ovog prokletog saljicevog strieta, uf uginucu od tog mirisa, i kroz snove me progoni[sm=jezicek.gif]

*Alexx* -> RE: Snovi (28.5.2012 9:06:58)

Sanjala sam da mene i Andrej jure zombiji sa puškama [sm=smiley22.gif] A Andrej je mali kao miš i stao je u neku čizmu, pa sam ga tako nosila.
Jezivo.

*Alexx* -> RE: Snovi (28.5.2012 9:07:23)

Mislim da treba da prestanem da čitam epsku fantastiku pre spavanja.

boba 11 -> RE: Snovi (28.5.2012 9:31:33)

Ja se nocas probudila smejuci se i kao moram da ispricam mm sta sam sanjala.Ali nazalost nemam pojma jutros sta je to bilo tako smesno jer sam posle toga opet sanjala i opet ne znam sta[sm=zmeden.gif]

minavb -> RE: Snovi (28.5.2012 9:32:49)

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Sanjala sam da mene i Andrej jure zombiji sa puškama [sm=smiley22.gif] A Andrej je mali kao miš i stao je u neku čizmu, pa sam ga tako nosila.
Jezivo.

Uh zombiji u dete u čizmi[sm=smiley29.gif]

Modessty -> RE: Snovi (28.5.2012 9:34:17)

najgori su ti snovi kad pokušavaš da zaštitiš dete. Ja one noći kad je bio zemljotres sanjala kako se sve ruši i skroz sam u panici kako danila da spasim!

jovicaa -> RE: Snovi (28.5.2012 15:56:49)

ja sam nocas sanjala merlina mensona[sm=zmeden.gif]
i opet sam sanjala da nosim stikle i to neke nabudzene, visoke, kakve u zivotu ne bih obula.. ne nosim stikle. ne znam da li ovo ima neko znacenje[sm=zmeden.gif]

Zell -> RE: Snovi (12.6.2012 11:33:49)

meni su nocas u snu ispadali zubi (jedno 4-5) a ja ih kako koji ispadne skupljam u saku [sm=smiley11.gif] nije me nista bolelo samo mi se zgadilo. Odbijam da verujem u sanovnik sto se tice tumacenja hocu da mislim da mi je samo podsvesno frka zbog 30. rodj. da sam se vec pocela raspadati u snu. [sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Snovi (12.6.2012 11:39:59)

Uhh mrzim kad sanjam zube [sm=smiley13.gif]
Zell možda si nešto pričala s nekim o zubima,pa podsvesno ti stiglo u san,neka bude tako.. [sm=smiley1.gif]

Zell -> RE: Snovi (12.6.2012 11:42:48)

Mislim da nisam... jedino sto odlazem zubara vec mesec ipo a otkinuo mi se komad zuba[sm=smiley13.gif] mozda sad konacno i odem da mi ne bi stvarno svi poispadali...

Jole84 -> RE: Snovi (12.6.2012 11:54:17)

E pa onda je to [sm=smiley31.gif]

Olga75 -> RE: Snovi (19.6.2012 21:13:40)

Sinoc sam nasanjala svega i svacega :
kao trudna sam , onako pred porodjajem i negde sam u Poljskoj i sve je zavejanoooo , zvercica i ja smo u nekoj bolnickoj sobi a matorog nema . Soba neka olupana , ono socrealizam i sad ja kao treba da idem u kupatilo da se sredim , ostavljam zver na krevetu a ja idem da trazim kupatilo i naletim na Aleksandra Vucica koji mi kaze : joooj , pa ne mozete sami , ja cu da vam operem kosu [sm=smiley22.gif]
misliiiim [sm=smiley29.gif]

Snelle -> RE: Snovi (25.6.2012 10:01:55)

Crkoh od smeha! Sve nekako, ali Vučić [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

lesica -> RE: Snovi (25.6.2012 10:03:38)

[sm=jezicek.gif] Olga,izvini ali [sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Snovi (25.6.2012 10:35:20)

ta sta da vam kazem [sm=smiley36.gif]
kad sam se probudila sva u znoju od strave [sm=smiley29.gif]

New Mom -> RE: Snovi (25.6.2012 10:37:11)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

kao trudna sam

Neka velika želja će ti se ispuniti.[sm=smiley1.gif]

mtajcica83 -> RE: Snovi (25.6.2012 14:58:58)

ja sam sanjala sinoc da mi je muz trener real madrida Zoze Murinjo i sin nam je Andrija i zivimo u ogromnoj kuci, i kao ja njega cekam i kad on udje u kucu ja navalila na njega da ga ljubim na sred vrata, on mi podize haljinu itd...da ne nastavljam...A kao strog je prema meni posle nesto me kao viknuo a ja blejim u njega onako zaljubljeno i samo razmisljam kako cemo ponovo da se sexamo[sm=smiley1.gif]...O Boze dragi, moji snovi su tako blesavi, mada pretpostavljam da ima nesto u tome sto cesto sanjam ljubljenje i muskarce, s obzirom da mi je muz na brod..Nije ni cudo, kad sexa nema mjesecima[sm=smiley9.gif]

minavb -> RE: Snovi (27.6.2012 12:34:22)

Noćas sam sanjala da su Tadić, Pajtić, Đilas i Đurišić došli kod mene da se kriju i da formiraju The Resistance. Tadića su nameštali u Tatinu fotelju da se slika, i ovaj se nešto mrštio što je nameštaj star. U snu sam pomislila "nećeš se ti vratiti u onu tvoju kožnu fotelju dok ti ova skrnava ne bude lepa i draga".

Anoniman -> RE: Snovi (27.6.2012 13:20:28)

A Pajtic , kakav je bio [sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Snovi (27.6.2012 13:23:08)

Ljigav [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>