RE: Snovi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

*Alexx* -> RE: Snovi (13.12.2011 9:18:31)

IZVORNA PORUKA: n i n a

A čekaj Alexx kako znaš da sam to ja?!

U snovima se sve zna [sm=smiley2.gif]

bebać -> RE: Snovi (13.12.2011 9:43:06)

Ja sam opet od 3 i 15 noćas do 5 ostala budna, ne znam šta mi je...kao i neko veče. A prije toga opet sanjam nekekakve prasiće da ću peći(ja ko Šoić[sm=smiley36.gif]), zatim svadje sa m(ovo redovno sanjam)...i probudim se, i nisam više mogla zaspati.

U ovim mojim knjigama psihologije što čitam, kaže da su ružni snovi prvi pokazatelj narušenog mentalnog zdravlja odnosno problema koji postoji. A ja takve ružne snove(svadje,zmije, tatu da se objesio) sanjam zadnje 2 godine[sm=smiley13.gif]

minavb -> RE: Snovi (19.12.2011 7:55:12)

Ja sam jutros sanjala da sam žena Novaka Đokovića. E sad, Novak u mom snu nije teniser, već neki ludak ko onaj Bear Gills sto ima emisiju Ultimate survival, i u mom snu je otišao da pretrči i prepliva svet. Mi ga čekamo da se vratiu Srbiju i u znak solidarnosti, pretrčavamo ove naše vuko*ebine. Na kraju je ispuno svoju misiju, i kad je došao u Srbiju i novinari ga spopali, meni od njega stiže sms, ali slova nisu obična već neki krasnopis na displeju, i kaže mi da ga čekam na Slaviji i da mu skuvam supu. Onda sam se probudila i skontala da sam se uspavala. Jbt koji glupav san[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Anoniman -> RE: Snovi (19.12.2011 8:25:19)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kako detaljan san

jovicaa -> RE: Snovi (22.12.2011 11:18:04)

kakav kosmar.... ja sam sanjala da me je mm prevario sa nekom totalno nebitnom devojkom sa faksa, on je cak ni ne zna, a i ja je znam na cao cao, poenta nije mi jasno kako bas ona da mi padne na pamet?!!
ali koji je to san... kao ja cujem da prica sa nekim telefonom i provalim da se onako kao umiljava.... neko s_anje... i pocnem kao ga ispitujem i on pocne da mi priznaje i ispostavi se da su se _ebali u gradu pored mene zive u lokalu... i onda pocinje glavni deo :D
ja pocinjem sve po kuci da razbijam, sveee i pocinjem da gazim bosa po staklu i da hvatam stakl0 rukama i odjednom mi gomila stakla zavrsi u ustima i onda odem u wc da izbacim to iz ustiju, ali gomila sitnih staklica mi se zabila u jezik i onda bukvalno cupam to i pljujem krv... i nista kao povadila ja to i agonija se nastavlja ja placem, umireeem, znaci realniji san prevare u zivotu nisam imala, a ni jedenja stakla :D
a onda sam sanjala da smo u nsu u nekoj radnji i kao neka prodavacica mi je trazila patike da otrci do kuce ponesto, ali jednu patiku! i ja tako odjednom bez patike bez pantalona stojim na nekoj kao recepciji, a vidim mma i aleksa kako uzivaju na nekom ringispilu iza... kaaaakvo ludilo! kao odskacu na nekim  federima... i uvijam se u neki ogrtac koji imam... i bla ima jos ali da ne smaram...
a sad glavni deo, treci. kao mi smo u stanu, a stan skroz drugacije izgleda nego nas i odjednom dolaze neki teroristi, ne znam sta su i  oni ce nama da postave gomilu bombica i petardi u kucu  zato sto moraju, ali oni nas ustvari gotive, pa nas nece povrediti, nego samo malo da nam razlupaju kucu?!
inace u toj kuci je jos dosta nekih meni nepoznatih ljudi zivelo sa nama. i oni kao pobacali neke petarde i male mine, tako nesto, a sve lici na novogodisnje ukrase i kao s vremena na vreme ukljuce to sve i to pocne  tako da puca oko nas kao ludo, a mi samo dignemo noge i kuliramo???!!!!

*Alexx* -> RE: Snovi (22.12.2011 11:24:08)

Ja sam noćas sanjala da sam sa nekom ekipom ljudi na odmoru u Španiji i, kad smo se vratili iz šetnje, stan nam je bio obijen, sve su nam odneli - garderobu, novac, ma sve. I tako mi grupno idemo na voz nazad u Bgd, pešaka, a ima baš da se pešači - jer nemamo lovu za taksi [sm=smiley13.gif], ni za jelo... Baš bedak san. Ako se neko razume, neka protumači [sm=smiley36.gif]

Meisje -> RE: Snovi (22.12.2011 11:28:53)

Ja sam sanjala svasta nesto ali jedino sto se secam je da sam oset_ila u usitma puna usta isitnjenih zuba,kao da mi je 5 ispalo i svi se raspali i ja ispljunem u ruku kad ono sitne ljuske od lesnika i jos neke stvari i jedan zub,ali sve isitnjeno....O Boze,dokle vise...

Au,tek sad vidim Jovicee slican san,ovaj deo sa punim ustima i meni se cinilo kao staklo cak se dobro secam i zvuka dok sam to muljala po ustima..fuj

jovicaa -> RE: Snovi (22.12.2011 11:31:00)

da stvarno, ako neko zna da tumaci bilo bi lepo da uradi to. inace izvinite zbog brzog kucanja i pravopisnih gresaka, moram da zurim zbog aleksandra.

isidora88 -> RE: Snovi (22.12.2011 11:32:56)

jovice, sestro po snovima[sm=smiley36.gif]
ja svako vece imam kosmare,najcesci su da sanjam teroriste i kao da je poceo rat a ja sa puskom i ubijam neprijatelje[sm=jezicek.gif],naravno na kraju sna uglavnom pobedim i spasim svet[sm=jezicek.gif]
imam bas uvrnute snove,i cesto sanjam iste snove(naravno kosmare,ne pamtim kada sam sanjala nesto lepo) i imam utisak da mi se to stvarno i desilo,nekad ne znam da razlikujem san od jave[sm=smiley29.gif]

Lu -> RE: Snovi (14.2.2012 10:28:52)

Sanjala sam da sam opljačkana i pretučena, užas[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Olga75 -> RE: Snovi (14.2.2012 10:30:12)

jooooj [sm=smiley13.gif]
sad cu da kopiram moj san [sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: Olga RR

bar dan [sm=smiley1.gif]
kod nas konacno ne pada sneg ali je laaadno
a mene ko da je voz pregazio , sanjala sam da radim u prodavnici koncentrata a sve je bilo prljavoooo pa neki covek dosao sa nojem [sm=smiley29.gif]
znam da ima tema o snovima ali sam totalno umorna i da razmisljam [sm=smiley29.gif]

IZVORNA PORUKA: Olga RR
sve neke plave plocice , prasina , paucina , tacno sam miris koncentrata oset_ila i neke isusene stvari po coskovima a ja u nekoj plisiranoj suknjici , takvu sam nosila u srednjoj skoli , kad sam jos imala noge za pokzivati [sm=smiley36.gif] , treba da sednem na neku stolicu a sve mi gadi
kontam , sinoc sam gledala one sto skupljaju zivotinje , pa su kod neke babe spremali pa onaj cirkus i strv , mislim da me je to inspirisalo da sanjam koncentrat [sm=smiley36.gif]

Lu -> RE: Snovi (14.2.2012 10:31:51)

Treba nam tumač, neko ko će reći da će nam se nešto divno danas desiti[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Olga75 -> RE: Snovi (14.2.2012 10:33:28)

oce sigurno [sm=smiley36.gif]

mihi -> RE: Snovi (14.2.2012 10:39:03)

Sanjala sam pokojnog šefa (a znam i zašto) u subotu je bilo 5 godina kako je umro pa smo juče pričali o tome, i ja mu se žalim na sadašnjeg kolegu i pričam šta sve radi, i tek će on meni ne brini od sad ću ja opet biti šef[sm=smiley29.gif]

Olga75 -> RE: Snovi (14.2.2012 10:39:50)

Mihi , kazu kad sanjas pokojnika padace kisa [sm=smiley36.gif]

lanajelena -> RE: Snovi (14.2.2012 14:31:37)

Nocas sam sanjala Tash,dosla mi u goste ali se daljeg razvoja situacije ne secam [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Snovi (14.2.2012 14:50:23)

Već 2 puta sam sanjala da su Ivi izbili svi zubi i da je ništa nje bolelo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Snovi (18.2.2012 19:29:29)

Sanjala sam naseg druga i md kako su u nekoj kuci i ja ulazim , md me ne vidi i prica o nekoj devojci , a taj drug me gleda i na licu mu se vidi nelagoda , ja sednem pored njega , on se sav preznojava jer mu je neprijatno zbog toga sto md prica a md me i dalje ne vidi kao da sam duh . Inace taj drug je dugo na heroinu i bas sam se potresla jutros ..

malapufika -> RE: Snovi (18.2.2012 19:38:03)

Gospode Boze sanjala sam cudan san..i bas sam sada videla da ima ovde ova tema..Sanjam nocas bivseg momka kako hoce mm da prica da je on taj moj bivsi i da je samo on bitan i da sam ja samo njega volela...a ja ga sve drzim za ruke i bukvalno se borim da mu ne pridje..i tako se otimamo i ja molim i molim..a mm stoji na drugom kraju i ne vidi nas.kao da smo duhovi...bilo je jos necega,ali se ne secam.znam samo da bivseg nisam sanjala godinama,a da ne pricam da je to odavno gotovo,daleko,nebitno.....

Jole84 -> RE: Snovi (2.3.2012 0:02:41)

Pufika verovatno je taj bivši mislio na tebe ovih dana čim si ga sanjala [sm=smiley36.gif]

Ja zadnjih noći sanjam samo neke ručkove,večere i sve sama kuvam i jedem [sm=smiley36.gif] Verovatno što sam na dijeti pa sam podsvesno gladna [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Snovi (11.3.2012 11:37:14)

ja sam pre neku noc sanjala tash,kao negde zajedno sedimo i ona prica nesto,a sinoc sanjala dunju,bila je bas mila i draga,smesila se.
to je verovatno jer pre spavanja uvek malo visim na RR[sm=smiley1.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (17.3.2012 9:16:15)

[Sadržaj poruke je obrisan]

NadaR -> RE: Snovi (17.3.2012 9:24:16)

I ja sam ruzno sanjala .. sva sam slomljena . [sm=smiley13.gif]
Ne sjecam se detalja uopste ali mi je ostao onaj grozni osjecaj straha .. kao da me neko progoni .. Bas sam [sm=smiley6.gif]

minavb -> RE: Snovi (6.4.2012 8:12:02)

Užasan sam san sanjala.
Sanjam kako sam otišla sa mužem i detetom kod mojih i kako primećujemo da se nešto čudno dešava. moji ne izlaze iz stana jer se plaše, a napolju se prave neke barikade i bahate se neki besni ljudi u čudnim uniformama. Muž i ja u šetnji, i odjednom počinje neka buka, jurnjava, haos. Ljudi beže i viču "Počelo je". Izleće pilu razlupan auto koji vozi Zoran Cvijanović, a jure ga ti neki u uniformama. Kupi nas u auto, u njemu su njegovo troje dece i priča nam kako je počeo neki puč, kako se taj kraj odvaja, kako su ljudima isprani mozgovi i sve nas druge će pobiti, stare, decu, i prave svoju novu vrstu. Survamo se u neku rupu i posle toga se kao budim u nekoj sobi. Skontam da sam zarobljena, da me ipak nisu ubili. Kažu mi da sam mršava i u formi, a to im treba. Misle i da sam pametna,p a kad me prevaspitaju, biću dobar materijal. Ne znam gde mi je muž, dete, roditelji. Daju mi nešto da jedem od čega mi se mešaju boje. Svašta se u snu dešava, ubijaju ljude, decu, šibaju nas, prodaju žene ... a ja se nekako povežem sa nekim ženama koje me nauče da, kad god mi daju da nešto pojedem, popijem svoj urin da neutrališem dejstvo droge. SKonatm da kod sebe i daslje imam telefon, ali ne smem da ga upotrebim jer se plašim da će me provaliti. U jednom trenutku pronalazim neko dete koje su pustili da živi tu sa nama, i brinem se o njemu. Vode nas u menzu da jedemo, i ja to dete vodim sa mnom. U podu menze rešetke kroz koju vidimo ljude koji su pušteni da umru jer su nepotrebni. Sedimo za stolom i jedemo, meni na telefonu stiže poruka na aplikaciji koju samo sa mužem koristim i ja shvatam da je to on i da konačno imam nadu da se izvučem odatle, da ih nađem. U tom trenutk dete vikne jer se opeče na hranu, a čuvar ga opali štapom. Dete počinje da plače, i oni krenu da ga otimaju od mene jer im takvo dete ne treba. Telefon mi ispada u rešetke i ja se budim, skačem mokra. Vanja spava pored mene a ja se sva tresem. I dalje sam smorena. Jbt kakav užas.

Anoniman -> RE: Snovi (6.4.2012 8:22:25)

Jao Mina bre, šta li je u tvojoj podsvsesti kad ovakve trilere sanjaš[sm=smiley13.gif]
Ja sam sanjala da ležim na krevetu, a Neša spava naslonjen na mene, i ja čitam knjigu koju je napisala Taša, a knjiga je o tome kako je kokain kul i kako ga treba koristiti[sm=jezicek.gif] U tom trenutku čujem muža kako urla iz kupatila, a ja ne mogu da odem da vidim šta se dešava jer N spava na mojoj ruci, i dolazi moj muž sa masnicom na oku i slomljenim rebrom, kaže okliznuo sam se u kupatilu, ja pitam kako, kaže tako piše u toj knjizi da treba da uradim kad sam na kokainu[sm=smiley5.gif]
Tašo, zatrovala si mi muža[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>