Bebilina -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (25.7.2013 1:34:03)
|
Mi smo nedavno imali 4 prva rodjendana i jos jedan nam nadolazi. Pokloni: pitala sta im fali jer svi vec imaju i starije dete. Dali nam par ideja, par ja smislila tipa igracke za kupanje kojih nikad dosta, muzicke instrumente, knjige itd. Za preostalog drugara smo kupili piratski brod koji se otvara, svira, svetli, okrece se, sve sto deca vole, a roditelje posle 10min pocinje da nervira [sm=smiley36.gif] Moji samo zato sto ne mogu da posalju puno postom uvek daju novac od kog ja kupim nesto da pamtimo. Ovu vtech hodalicu je ceri kupio moj brat i oboje su je iskoristili. Sinu za rodjenje su dali novac, ja dodala i kupila nova kolica, za krstenje opet, ja im uzela za bastu ram za penjanje sa toboganom i 3 ljuljaske. To volim i jos knjige na srpskom koje nam kupe kad smo tamo ili donesu. To su mi najdrazi pokloni.[sm=smiley1.gif] Mi za prvi rodjendan sinu nemamo puno sta da kupimo... Ima toliko od sestre, sve sto za bastu postoji, guralice, vozalice, alat, slagalice da nije neki izbor ostao. Jedino sa cime se stalno igra u igraonicama i kod drugara je garaza sa auticima, ali na plasticnim pise 1 ili 2+, a drvene kakvu ja hocu su sve 3+. Tako da to sad gledam kakvu da narucimo. Prijatelji pitali rekla im lopta, rancic, tako te sitnice. Kume mu siju bunting sa njegovim imenom i time sam odusevljena jer nema novca koji takav trud moze da kupi [sm=bravo.gif]. P.S. Jos neke stvari koje jedva cekam da mu kupim su drveni piratski brod, veliki voz (imamo mali) i zamak sa vitezovima i princezama posto to i seka jedva ceka da dele [sm=smiley1.gif] To ce im biti oboma za bozic.
|
|
|
|