RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

doktorkakristal -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (1.9.2014 21:38:58)

OLGA ja obicno nemam ideja,ako je neko blizi damo pare ili kupimo zlato,lancic ,privezak ili mindjusice,ako je neko od prijatelja onda nesto od garderobice ili eventualno malo bolja igracka

superm -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (1.9.2014 21:40:14)

Meni su zanimljive one kuce pricalice ili Vini Pu koji peva i cita price...Deca to vole. Nemam mnogo iskustva kada su pokloni za devojcice u pitanju [sm=smiley4.gif]

minnica -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (1.9.2014 21:42:21)

Meni je OVO super igračka za decu tog uzrasta. Na moru smo je imali u dvorištu vile i Maksim se igrao do besvesti. Baš mu je bilo interesantno.

milicicak -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (1.9.2014 21:47:57)

Olga, torta od pelena je super ideja i jos ako uz nju ide neka plisana igracka koju voli bice pun pogodak :)
moje dete od prvog rodjendana dobija Lego duplo, obozava ih :) prvo su bili za glodanje, bacanje i istrazivanje oblika... sad se najcesce igra sa njima. U onom setu Sladoled i Zivotinje su kocke jako velike i mislim da sa njima i beba od godinu dana moze lepo da se igra :)

serpica -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (1.9.2014 22:19:21)

Velika lepa,ilustrovana knjiga. Npr.365 prica za laku noc,decja enciklopedija,bebin dodir,upoznaj okolinu.Jeste da je sve to mozda ne prilagodjeno bebi od godinu dana ali knjiga nikad ne gubi vrednost,i vec koliko sa dve godine ce mu biti zanimljivo,a i lepa uspomena na detinjstvo.[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (1.9.2014 22:27:56)

Glasam za nakit tj zlato, lepo, vredno i uvek aktuelno.

bubulence -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (1.9.2014 22:39:36)

Kao i Torbi, glasam za nakit- zlato.
mi ugavnom ili to kupujemo u poslednje vreme ili damo pare. tricikl smo jednom kupili ali je devojcica taj dan dobila jos dva. pa smo isli da ga menjamo ali nismo imali za cega pametno da zamenimo. uz zlato uvek bude jos nesto, knjiga, igracka, odelce...

emicaa -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (25.9.2014 14:36:59)

Ja sam htjela T kupit dječiju kuhnjicu za rodjendan ali ona je još mala za to,sad sam potpuno bez ideja a rodjendanko joj se bliži.

Klarita -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (25.9.2014 14:42:35)

Emicee, a ovako nesto KLIK K ima sve i svasta, ali nema bas to, a meni se tako djasvi, pa cu verovatno tako nesto poruciti za N rodjendan[sm=smiley1.gif]

mirkam -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (25.9.2014 15:28:17)

IZVORNA PORUKA: serpica

Velika lepa,ilustrovana knjiga. Npr.3 65 prica za laku noc,decja enciklopedija,bebin dodir,upoznaj okolinu.Jeste da je sve to mozda ne prilagodjeno bebi od godinu dana ali knjiga nikad ne gubi vrednost,i vec koliko sa dve godine ce mu biti zanimljivo,a i lepa uspomena na detinjstvo.[sm=smiley1.gif]

Kao da sam ja ovo napisala [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (25.9.2014 15:35:45)

ne znam sta je idealno,ali za prvi rodjendan pored novca i garderobe,boza je dobio i te velike lepe ilustrovane knjige,konjica za jahanje,one kao velike kamione gde dete moze da sedne i da se nogama odguruje i vozi...

Olga75 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (25.9.2014 15:36:53)

nisam napisala sta sam kupila [sm=zz_wub.gif]
vako : napravila sam tortu od pelena a gore stavila carapice ( to uvek treba ) , kupila sam joj autobus sa gumenim kockama ( gore se te kocke kace ) i kupila sam joj jos jedne mindjusice
zlato ce uvek moci da zameni , proda , sta god ali ove mindjusisce su malo vec od onih prvih , sad ce ih prerasti pa da ima cura u usima [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (25.9.2014 15:53:00)

Zlato moze , ali ja pre dam evrice pa ako to hoce -neka biraju po svom ukusu. Sestrinim klincima sam i bicikla guralice , mnogo slatka, sto rekla Branki to je idealno i zanimljivo deci! A kakvih modela sad sve ima da ti pamet stane [sm=smiley36.gif]
Koliko novca uglavnom nosite ?

branki* -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (25.9.2014 16:04:18)

zavisi kod kog idemo..ako je u pitanju kum,onda za prvi rodjendan oko 50 evra i nesto od garderobe i kafa,pice...za sledece rodjendane nesto od garderobe ili samo novac u vrednosti od 40-50 evra.za prijatelje i ove druge tako varira ..kupimo nesto u vrednosti 20-30 evra,zavisi...

veselicaa -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (30.10.2014 10:42:29)

Mi smo nasoj starijoj cerkici kupili onog konjica za ljuljanje za prvi rodjendan evo ga jos citav,juce bio deverovom sinu rodjendan i isto smo mu kupili konjica samo sto je nas plastican onaj beli sa zelenom podlogom,a deverovom sincicu smo kupili plisanog sa drvenom podlogom i svira i pomeraju mu se usta i rep.Po meni je ovo super a i traje [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (10.11.2014 13:33:15)

Nikola od babe i dede dobio bicklicu [sm=smiley1.gif] Sad više neće da dira Danilovu
naravno crvena je... moji dečaci vole samo crvenu boju

[img]http://www.dodaj.rs/f/3G/jF/3nbKMXvt/unnamed.jpg[/img]

mila83 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (5.3.2015 16:04:33)

Danas izgleda svi vise vole da dobiju novac a i nama koji poklanjamo ponekad je lakse tako.U zavisnosti kod koga idemo,tj.koliko smo bliski sa tim malim rodjendankom i njeg.porodicom,zavisi i poklon.Ali pretezno bude novac uz neku sitnicu.Ili se unapred dogovorimo,kazu sta im treba za dete,sta ono zeli,pa to kupimo.

veselicaa -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (5.3.2015 18:55:22)

Ja licno kada su mi bliski ljudi u pitanju ne volim da dajem novac osim ako imaju finansijskih problema.Novac mi deluje kao da ne zelim da se trudim.A ja volim da kupujem poklone,da otkrijem sta im bas treba pa da se obraduju i da kazu "e bas to smo zeleli".

Bibilib -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (5.3.2015 19:00:24)

Ja sam za novac,ipak svako zna sta mu je potrebno pa ce kupiti sam...Ali nosim i poklon,zavisi gde i kod koga idemo[sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (5.3.2015 20:08:02)

Skoro me neko pitao da li devojčici za prvi riđendan da kupe lutku, neku skuplju, a ja rekoh bolje kolica za lutke, neka kvalitetnija, pre će ih gurati, voziti, nego se igrati sa lutkom.

jess021 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (5.3.2015 20:29:05)

Mi smo devojcici od mm brata za prvi rodjendan kupili brilijant. Ima jedna zlatara u Bg i stvarno bude super upakovano sa posvetom. Danas, sutra moze sa tim sta hoce da ga proda, ugradi u nakit...
Za decaka cemo uzeti zlatnu karticu, izgleda kao platna kartica ali ima u njoj deo sa zlatom kao cip od 1g, 2g...meni su to super pokloni. Nisu pare, a nakit mi je nekako bzvz za malu decu.

mila83 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (5.3.2015 21:38:30)

IZVORNA PORUKA: veselica

Ja licno kada su mi bliski ljudi u pitanju ne volim da dajem novac osim ako imaju finansijskih problema.Novac mi deluje kao da ne zelim da se trudim.A ja volim da kupujem poklone,da otkrijem sta im bas treba pa da se obraduju i da kazu "e bas to smo zeleli".

Razumem o cemu pricas,pokloni su intimniji i lepsi.Pogotovo kada se zaista i potrudis oko njih,da saznas sta neko voli ili treba,ili cak sam izradis poklon.Tome ja i ucim svoju decu.I uglavnom sami izradjujemo cestitke,budu lepe i kreativne,sa dusom[sm=smiley1.gif] Samo i to , neko ceni takav poklon,neko ne.

Mala Elena -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (5.3.2015 22:30:17)

IZVORNA PORUKA: veselica

Donekle se slazem.. Mi volimo da damo i evrice i neki poklon ovako, bar neka stvarcica ako nista drugo... Elena ce dobiti narukvicu od belog zlata sa izgraviranim imenom i to mi je bas slatko... tako da nakit ne mora uvek da bude promasaj. A kada kupujem poklon stvarno volim da se potrudim .

veselicaa -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (6.3.2015 8:22:57)

Belo zlato mi je uvek pun pogodak,i ja ga licno volim a i za decu mi je super.

Bibilib -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (6.3.2015 8:24:28)

Meni i zuto jer stvarno volim zlato,pogotovo kombinacija belo i zuto....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>