RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

dunja RR -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (7.3.2015 4:21:55)

Gde se kupovale Kucu sveznalicu?

dunja RR -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (7.3.2015 23:36:58)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Vidim da je tema skroz "propala" sa spiska [sm=smiley36.gif]

Neko?

Ivanka 75 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (7.3.2015 23:40:53)

Aksa, gde drugo [sm=smiley1.gif]

mama krava -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (7.3.2015 23:43:56)

Ima je i u Lavirintu, Pertiniju, Dexy co...

dunja RR -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (7.3.2015 23:47:22)

Hvala vam!

A jel im bude zanimljiva i oko 9. meseca ili tek kasnije?

mama krava -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (7.3.2015 23:50:56)

Po mom iskustvu, kasnije.... Sve zavisi od deteta...

dunja RR -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 0:11:10)

Oki, onda ću sada da gledam nešto drugo. Nismo odavno obnovili igračke.
U blizini imam Dexy co i Pertini, pa ću malo da prošvrljam.

Žapkić -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 0:13:15)

Dunja, mi smo Tini za prvi rodjendan kupili Kudu-sveznalicu. Kupljena je u "Aksi".
Pun pogodak!!!
Ona je još uvek obozava i rado se , još uvek, igra sa njom.

Ivanka 75 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 0:14:29)

Oki, onda ću sada da gledam nešto drugo. Nismo odavno obnovili igračke.
U blizini imam Dexy co i Pertini, pa ću malo da prošvrljam.

Dunja, ja sam pre za kocke u tom uzrastu, one što se slažu jedna na drugu po veličini da ređa kako hoće, pa još može i da ih glođe [sm=smiley1.gif] Ili oblici koji se ubacuju u odgovarajuće otvore.
Te zvučne igračke znaju da izazovu i obrnutu reakciju kod deteta (npr moje Ive, nije ih volela uopšte negde do 2 godine).

Ti Savu najbolje znaš pa se vodi prema tome.

Žapkić -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 0:21:32)

E, a vidiš, Tinu oblici i kocke nisu interesovali uopšte negde do 2,5-3 godine
Sve zavisi od deteta

veselicaa -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 0:52:25)

Dunja kuca sveznalica je mnooogo dobra igracka,moja Stasa je jos uvek ima i cak i sada se poigra sa njom.Neces pogresiti ako je kupis [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 10:03:26)

I kocke i kuca sveznalica su odlican izbor, u svakom slucaju,Ti najbolje poznajes svoje dete.Mozda sam vise za varijantu kocki, Kao sto rece ivanka,puno toga moze, a kuca moze i za 1.rodjendan npr :)

mali_mis -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 10:06:06)

Hvala vam!

A jel im bude zanimljiva i oko 9. meseca ili tek kasnije?

A. je zanimljiva i sa 20 meseci, mozda sad vise nego ranije.

Mala Elena -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 10:10:13)

Dunja, mozda te nece zanimati nista drugo, ali dobra stvar je i lonac sveznalica sa oblicima, brojevimma, zvukom...

MakiJ -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 10:12:46)

pre mesec dna je bila na akciji u Axi i bas mi zao sto nisam narucila

MakiJ -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 10:17:35)

mi smo isli na prvi rodjendan i kupili smo daljinski sveznalicu i slikovnicu sa brojevima od 1 do 10

Ivanka 75 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 10:19:52)

Dunja, napuni male i velike flase, providne kutijice, peskom i raznobojnim kamencicima igrace se Sava do mile volje.
Nama su najbolje zvecke bile tubice od sumecih tableta napunjene pirincem, pasuljom, peskom, kamencicima, pa jos i svaki ima razlicit zvuk a lepo uzme u ruku.
Kasnije smo u providne kutije od stapica za usi stavljali sve i svasta ona redja, pravi kule, nosi okolo, to joj je najduze u tim uzrastu drzalo paznju.

mila83 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (8.3.2015 14:28:34)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dunja, napuni male i velike flase, providne kutijice, peskom i raznobojnim kamencicima igrace se Sava do mile volje.
Nama su najbolje zvecke bile tubice od sumecih tableta napunjene pirincem, pasuljom, peskom, kamencicima, pa jos i svaki ima razlicit zvuk a lepo uzme u ruku.
Kasnije smo u providne kutije od stapica za usi stavljali sve i svasta ona redja, pravi kule, nosi okolo, to joj je najduze u tim uzrastu drzalo paznju.

[sm=smiley20.gif] Isto tako,moji i dan danas tako svasta prave i izmisljaju.Odlicno za razmisljanje,motoriku,razvijaju sluh,kreativnost,radoznalost....a idejama nikad kraja!

wivern -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (24.8.2015 14:36:50)

Šta da kupim za prvi rodjendan jednoj maloj smizli. Ne bih kupovala garderobu, nešto bih korisno uzela a ništa mi ne pada na pamet.

milicicak -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (24.8.2015 15:02:00)

Wiv, napravi/naruci tortu od pelena i dodaj neke parice ako mislis da je to malo. Ili kupi Lego :D

wivern -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (24.8.2015 16:10:41)

Ma ja bih nesto cega se nece setiti njih jos 10 [sm=smiley36.gif]. Sto je nemoguce.

emicaa -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (24.8.2015 16:31:35)

Wiv niko se neće sjetit bona za pirsing ali mislim da je rano još za to [sm=jezicek.gif]
Šalu na stranu,možda onaj biciklić na guranje pa kad poraste samo se skine ručkica i onda sama vozi [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (24.8.2015 17:58:56)

IZVORNA PORUKA: emicaa
Wiv niko se neće sjetit bona za pirsing ali mislim da je rano još za to [sm=jezicek.gif]

Kraljice, umirem [sm=smiley20.gif][sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (24.8.2015 18:06:12)

Wiv, mini buba je dobila na poklon kosnicu sa svojim imenom na Staroj planini :) tj, dobila je godisnju kolicinu meda iz te kosnice sledecih sedam godina :) kud ces originalnije :)
Ne znam da li ti na fb izlazi ona stranica Mali krojac, oni bas imaju originalne kutije za odlaganje igracaka

emicaa -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (24.8.2015 20:38:40)

[sm=smiley9.gif]
IZVORNA PORUKA: wivern

IZVORNA PORUKA: emicaa

Kraljice, umirem [sm=smiley20.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>