dunja RR
|
Evo slika, evo slika :) Izvinte što kasnim, ali milicicak je kriva Elem, rekla mi je u povrtaku da je Ada čista, nikada čistija (prema analizama vode, pouzdano), i mi odmah zdušili sa S, koji se kupao i uživao, ostadosmo do 22 na Adi. Devojke su sve već rekle, jutros na kafi bilo super, mamike "alergičarke", što Branki reče :), divne, sjajne, Ciklamica nas obradovala dolaskom, Branki (prezgodna i ja se išetasmo fino do Taša, i od Taša. Deca se izigrala u parkiću, S standardno sikio kad i gde je stigo :D Tara plava lepotica, a ja očekivala tamno dete od Milicicak :) Boka porasla, isto plavooka lepota, Danica zvrk zvrkasti, za razliku od mog S koji samo mudruje Wiv, falila siiii!!! Ja sve gledam kada ćeš se pojaviti, nisam znala da si se javila da ne dolaziš, nadam se da si bolje Boka i Branki Sa desna na levo: Branki i Boka, pa ispred sedi Rosita, Milicicak i Tara, Mama krava, Moja ciklama i Danica, i dunja i Sava :) Sa desna na levo: Branki i Boka, pa ispred sedi Rosita, Milicicak i Tara, Mama krava, Moja ciklama i Danica
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.8.2015 0:14:38 >