Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 8.8.2015 0:24:01
|
|
|
|
wivern
|
U ovom nervnom rastrojstvu bih mogla i peske da krenem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 8.8.2015 9:04:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Daj, makar stopiraj!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 8.8.2015 9:34:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Meni dosao muz,volela bih i ja da se uklopim i da se vidimo dok sam u bgdu. Do kada si u Bg Branki?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 8.8.2015 11:04:17
|
|
|
|
branki*
|
Dunjac,cele sledece nedelje,za onaj vikend planiramo kuci.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 16:49:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Branki, devojke, hoćemo četvrtak? Prepodne ili popodne, tj predveče oko 18, može i kasnije, ako nekom odgovara (nama da:))? Meni bi odgovaralo i prepodne, ne znam da li i vama, skupljamo se recimo oko 8.30, pa MK nam se pridruži ako uspe?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 16:54:55
|
|
|
|
mama krava
|
Ja hocu, ali u četvrtak mogu pre podne... po podne imamo neki rodjendan! I ne mora tako rano...može i oko 9-10!
< Poruku je uredio mama krava -- 10.8.2015 16:55:44 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 17:02:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Hoćete negde na Adi?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 17:10:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Ako dolazim sama kolicima sa S, taklo mi paše jedino Olimp, ili TAš, gde mogu pešaka. Ako budem išla sama, mogu gde god. mada bi ja pre i njega da povedem :) Da sačekamo Branki, mislim da će ona sa Bokom, pa pretpostavljam OLimp? Ali ajd da sačekamo. Mislila sam ranije zbog dečice, posle je pakao za njih.
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.8.2015 17:11:37 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 17:16:15
|
|
|
|
mama krava
|
Ja cu sama doci...taman da preuzmem neko žgepče!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 17:48:06
|
|
|
|
wivern
|
Mi smo u cetvrtak u sokobanjskoj na vezbicama od 12.00. Ajd' da vidim kako se dogovorite pa da znam da li stizem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 18:18:09
|
|
|
|
mama krava
|
Wiv, da li bi mogla pre vezbica? Da pijemo jutarnju kafu zajedno? Na Tašu ili Olimpu....meni svejedno!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 18:25:28
|
|
|
|
milicicak
|
Ako moze Tas oko 9 ja dolazim i vodim mini bubu :) Olimp mi bas daleko :)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 18:34:08
|
|
|
|
wivern
|
Moze i pre vezbica. zato i rekoh da cekam sta se dogovorite da vidim da se nekako uglavim Moze i tas meni svejedno
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 19:10:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ako moze Tas oko 9 ja dolazim i vodim mini bubu :) Olimp mi bas daleko :) Ovo bi bilo savršenoooo :) Mi se ljuljamo ujutru na Tašu i inače, pa taman produžimo na kaficu, može u Šansu? Hajdemo sreda, ili petak, da ne jurca Wiv u četvrtak? Šta vam odgovara više? I da nam se Branki javi šta joj odgovara, dok je tu da je vidimo, ajde Branki :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 20:48:15
|
|
|
|
Rosita
|
Ja cu vas pratiti pa se ukljucujem ako budem mogla. Svoj raspored ni ne znam unapred, natrpala sam kojesta. Olimp je bas daleko od nekog sireg centra. PS Od ovih dunjinih predloga, glasam za sredu ujutru
< Poruku je uredio Rosita -- 10.8.2015 20:54:48 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 21:35:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni je to predaleko, jbg. Tri prevoza po vrućini, mislim da nemam snage za to. Lep provod, devojke.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 21:52:09
|
|
|
|
Rosita
|
Pa cekaj Anci, mozda ce vecini odgovarati Olimp . Ja nisam sigurna pa cu se uklopiti prema vecini, ako budem mogla. PS Tek vidim da si ti rekla Ada. Ada mi je bas blizu.
< Poruku je uredio Rosita -- 10.8.2015 21:53:38 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 22:01:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosita, i Olimp mi je daleko. U suštini, meni je problem vrućina jer loše podnosim pa mi bude muka u prevozu, nesvestica itd. Da je normalna temperatura ne bi mi ništa bilo daleko.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 22:16:09
|
|
|
|
Rosita
|
Da, da, nego sam ja pogresila, mislila sam da si predlozila Olimp. Razumem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 22:42:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni ako idem sama nije problem prevoz, ali sa njim jeste, jer niko neće da pomogne oko kolica. Ako većina ne vodi dečicu, neću ni ja. Anči Wiv, jel bi sa decom ili bez?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.8.2015 23:05:31
|
|
|
|
wivern
|
Meni je svejedno. Mogu i da ga vodim a i ne moram. Kako vecini odgovara tako cu i ja da se ponasam, tj kud svi turci tu i mali mujo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.8.2015 0:11:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Sreda u 9h? Ada Taš Centar, negde -- Ženske, ajd upišite se gde vam je ok Meni svejedno, prilagodiću se, i Wiv mislim da isto :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.8.2015 0:21:50
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sreda u 9h? Ada Taš Centar, negde -- Ženske, ajd upišite se gde vam je ok Meni svejedno, prilagodiću se, i Wiv mislim da isto :) Da, da.... copy-paste Dunjci da pitamo i ciklamu sta njoj odgovara?
< Poruku je uredio wivern -- 11.8.2015 0:23:26 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.8.2015 1:07:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Wiv, poslala sam joj sada FB poruku, hvala ti :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.8.2015 9:04:18
|
|
|
|
branki*
|
Ja bih morala da vodim boku,jer bi muz bio sa bozom.ne znam sta mi odgovara,slabo se snalazim ovde
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
imesekikoje je lepseahmed (
22%)
jusuf (
3%)
davud (
32%)
jaman (
44%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!