Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 9.6.2015 9:47:17
|
|
|
|
wivern
|
Onda petak Brankic, doci cu ja opet po tebe, samo kazi.. I sto kaze Dunja dobro bi ti doslo da se malo izluftiras
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 9.6.2015 11:25:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Ženske, pošto ja dolazim iz daleka (a inače uvek idem autom u taj kraj jer su moji u mirijevu) kažite mi gde da izađem iz busa (46-ica), kod cvetkove pijace ili ima još neka stanica između cvetka i kluza?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.6.2015 21:04:18
|
|
|
|
plačljiva
|
Jedva čekam petak u 5
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.6.2015 17:15:07
|
|
|
|
wivern
|
Vidim sve ostaje po dogovoru
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.6.2015 17:44:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nisam sigurna da ću doći. Sutra će isto biti pakleno a mm treba auto, busem mi je baš predaleko po toj vrućini. Treba mi oko sat i po vremena da stignem što je baš previše kuvanja u prevozu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.6.2015 18:01:35
|
|
|
|
dijana1*
|
Anci ako uspes nekako da iskombinujes bilo bi lepo da dodjes. Ja dolazim bez klinaca.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.6.2015 18:14:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi dolazimo, biće gotova torta za 1. rođendanac na vreme, tako da sve stižemo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.6.2015 18:17:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Dijo, videću ako barem mm dođe ranije kući pa da dođem sama, ne bih da vučem Marka po prevozu.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.6.2015 21:03:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajde Anči
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.6.2015 10:33:44
|
|
|
|
wivern
|
Jedno pitanjce jel dovodi jos neko decu osim Dunje? Les?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.6.2015 10:49:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Wiv kod mene nije sigurno. Juce je babi od mm pozlilo ( mama od svekrve) ni danas joj nije bolje tako da su otisli da je smeste u bolnicu. Ako sveki sve zavrsi i bude voljna da cuva decu dolazim sama a ako ne onda dolazim sa njima.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.6.2015 11:38:32
|
|
|
|
lesica
|
Ja samo sa Damjanom stizem. Smislite u koji kafic cemo- onaj do parkica ili kafe sport u kome smo prosli put sedele?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.6.2015 12:01:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja definitivno nemam kome da ostavim Marka, mm posle posla ide po caleta u bolnicu i čak i ako stigne do 5 kući meni je to prekasno da krenem. Jbg.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.6.2015 15:44:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi stižemo oko 17.30., jer pešaka idemo, pola sata nam treba, a dobar deo Milana Rakića je brisan prostor, pa ćemo zbog sunca krenuti u 17., tako stižemo oko1 7.30.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.6.2015 21:35:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Društvo, kako je bilo?
< Poruku je uredio Ana RR -- 12.6.2015 21:37:34 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.6.2015 22:14:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi smo tek sada ušli u kuću Super je bilo, dečica medena, devojke divne :) Mi posle bili u parkiću Milana Rakića, tamo smo klopali, pa nakon toga otišli po tatu, ie vo sada stigli.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.6.2015 22:38:01
|
|
|
|
wivern
|
Bilo je extra, ja uvek napunim baterije na kafici. Decica diiiivna kao i mamike Da uspavam malog daveza pa kacim fotke
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.6.2015 23:10:44
|
|
|
|
wivern
|
Dokaz da je i Les bila . Sa leva na desno Dijana RR, Placljiva, Moja ciklama, Dunja i Lesica sa decicom. Ispravka Placljiva i ja smo dosle bez dece Danici dosadile price pa je resila da ode Kakva cudna kosa, cek da pipnem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 13.6.2015 0:17:41
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, mnogo su ti bre male slike ili meni treba veca dioptrija Vidim samo da ste nasmejane
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 13.6.2015 1:11:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Wiv slike su super. Bilo je super , samo mi je zao sto nisam mogla duze ostati. Ali Kosta je vec poceo da ludi i da bezi Decica su bila divna, veliki poljubac za drugare
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 13.6.2015 6:49:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Wiki mori, daj normalne slike. Oćoraveh!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 13.6.2015 7:04:20
|
|
|
|
wivern
|
Jel vam sad jasno kako je nama koji ne vidimo dobro . Kupite naocare Radim na tome, radim. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skinula sam novu app za kameru na telefonu a nisam podesila velicinu fotki . Zato su tako male i ne mogu da ih uvecam. Ima Les jos neke fotke. Naravoucenije, ne treba da se pravim pametna.
< Poruku je uredio wivern -- 13.6.2015 7:12:09 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 13.6.2015 7:18:22
|
|
|
|
Maraj
|
Vidim da vam je bilo lepo. Naslucujem samo Dunju i Lesicu ... i to sa zumom na telefonu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 13.6.2015 7:44:46
|
|
|
|
lesica
|
Ooooo daaa, prilično nam je bilo lepo. Hvala na druženju drage Ekipa bez mene Wiv, i Ciklama sa Danicom i mojim Damjanom Ciklama sa Danicom koja Damjanu pravi frizuru Sava Dunjin ispituje mm-a na kraju Dijanin Kosta mi pomaže u presvlačenju
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 13.6.2015 7:49:27
|
|
|
|
lesica
|
Ciklama i lutka preslatka Danica Dijana i Kosta Dunja i Sava Plačljivai Wivern I još malo pravljenja frizure
|
Anketa
Koje ime je lepse?tinadMateja
Luka (
63%)
(
37%)
Ukupan broj glasova: 87Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!