Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 25.9.2015 12:28:30
|
|
|
|
mama krava
|
Meni dolazi mama, tako da ima decu ko da čuva, a ja bih mogla da dodjem....samo se vi mame sa prikolicama dogovorite.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 25.9.2015 17:34:15
|
|
|
|
lesica
|
Drage, ja moram da se izvinim. Imam temperaturu i izgleda da je i mene dokacila ova viroza koju su mi klinci pregrmeli.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 25.9.2015 19:13:13
|
|
|
|
wivern
|
Ovo je pakao, svi su živi bolesni i pod temperaturom. Les da brzo ozdravis. Dunja, Milkice hoćemo tas onda?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 25.9.2015 19:23:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Može, može, Wiv, hoćemo u 11.30?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 25.9.2015 22:01:51
|
|
|
|
wivern
|
Moze!!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 25.9.2015 22:50:14
|
|
|
|
mama krava
|
Nista ni od mene... 😕debelog pocelo da boli uvo, pa moram da ga vodim do dz ujutru...a ako ne radi orl ne znam gde ce da nas salju. On je katasrrofa kezav i slinav i preplakao mi skoro celo vece ! Dodje mi da se roknem kad se tako u petek popodne razboli!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 25.9.2015 23:33:30
|
|
|
|
wivern
|
Pa Milkice ja sam se uvek razboljevala za raspust, kevine slobodne dane ili godisnji, praznike. Omiljen mi je bio prvi maj, na primer Ovo vreme nije normalno, zaista. Ja ne znam da li u mojoj okolini ima zdravih osoba, samo maksa i ja za sada odolevamo nekako. Dunjci da odlozimo onda i mi, da sačekamo da ozdrave ili..?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 25.9.2015 23:59:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Joj devojke, aj da nam ozdravite brzoo Wiki važi, možda i Sanjica dolazi sledeće subote pa da vidimo sa njom. U svakom slučaju se viđamo uskoro!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.9.2015 0:19:01
|
|
|
|
wivern
|
E pa sjajno, a ja nesto nisam sigurna ni da ce stati ova kisurina odvratna. Onda devojke udrite po cajevima, vocu, vitaminima pa da brzo ozdravite i da uzivamo u kafenisanju
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.9.2015 0:58:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dolazim i ja sledece nedelje samo cu da se blagovremeno javim koji ce biti dan
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.9.2015 9:41:38
|
|
|
|
wivern
|
Super Sanjice I mi da se upisemo u bolesne, dobili smo temperaturicu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.9.2015 11:16:26
|
|
|
|
Rosita
|
Pih, svi bolesni Mene juce zvali iz vrtica , D imao proliv. Jadan, sad kad kaki nekoliko puta proverava gace, koliko ga je pogodilo, sto je, citiram - umazao guzicu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.9.2015 16:32:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Mene sinoć počelo grlo da grebe, nalivala sam se čajem. I sada pomalo grebucka ali nemam T. Mi bili jutros na Tašu dva sata, nama je to redovno u dnevnom rasporedu, često i po dva puta dnevno.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.9.2015 17:50:51
|
|
|
|
wivern
|
Nama su na srecu izgleda samo zubi problem.. Tata nas jos uvek nije zarazio a tako se trudi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 4.10.2015 11:21:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Ko je za, Šansa u 12.30, pijemo RR kaficu :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.10.2015 21:07:47
|
|
|
|
lesica
|
Kafa, sutra u 16h? Igraonica DisneyLand Fun, Preševska 90
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.10.2015 22:09:10
|
|
|
|
mama krava
|
Uzivajte 😉
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.10.2015 11:24:11
|
|
|
|
wivern
|
Neeeee, tek sad vidim ovo. Ne stižem vodim psa na kontrolu kod kardiologa
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.10.2015 20:08:03
|
|
|
|
lesica
|
Iscaskasmo se samo tako nas troje.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.10.2015 21:55:12
|
|
|
|
branki*
|
Kako je damjan porastao grlim vas!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 5.11.2015 10:51:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo jedna "moderatorska" od juče :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 5.11.2015 11:08:24
|
|
|
|
madre
|
jao, kako ste lepe samo bebaci nisu hteli da saradjuju
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 5.11.2015 14:28:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo nas klinci su prelepi, ali u Damjana sam se zaljubila Lenka i Marko su se baš lepo igrali Boka nam je premedena onako sva plava Sava veliki lepi dečak Jao kako sam ispala debela na slici iskrivila sam se pa kao da imam stomačinu
< Poruku je uredio Ana RR -- 5.11.2015 14:30:04 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 5.11.2015 14:32:54
|
|
|
|
eca89
|
Jao, divni ste svi, a dječica kao medići ! Ana, ne izgledaš uopšte debelo, super si.
< Poruku je uredio eca89 -- 5.11.2015 14:33:44 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 5.11.2015 14:46:36
|
|
|
|
Modessty
|
Lepe moje drugarice i još lepša deca!!! Kako bi ja na jednu kafu sa vamaaaaa
|
Anketa
Ime za dečakaAdminKoje vam se ime više svidja:Danijel (
5%)
Martin (
6%)
Filip (
33%)
Damjan (
52%)
Marin (
4%)
Ukupan broj glasova: 129Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!