Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 21:28:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Sta je Vuk sve pitao onu zenu ccccccc...... mislila sam da ce meni posebno dati racun za Vuka
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 22:13:55
|
|
|
|
minna
|
Evo me, ne stigoh pre do kompa. I nama je bilo divno, oni su bili medeni, i stvarno se super igrali, uopste nisu bili dosadni tako da sve pohvale za igraonicu i za divne tete! Ne mogu da poverujem da smo na miru mogle da caskamo Devojke su super, dobro dunju i lesicu znam, ali me je i ostatak ekipe odusevio A sada slicice, zao mi je nesto sto ih nema vise, sve mi se cini mogle smo jos da se slikamo (ja obozavam da se slikam ), ali bice, moramo da ponovimo druzenje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 22:25:22
|
|
|
|
minna
|
Dunja i Vuk (dijana) lesica i Lenka, Vuk i dijana, Minna i Vlada, pandina, adulence i Dunja (Dunja kakav pokret ) Jos jedna slicna, samo se na ovoj dijana i dunja lepo vide, moj Vlada je vec pobegao I jos dve slicne
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 22:28:09
|
|
|
|
pandina
|
Pa, zar ja poslednja da se javim da je bilo mnogo lepo! NIkako ne stigoh pre do kompa, V mi je tek sad zaspao! Devojke stvarno ste divne, ja sam malo stidljiva , pa dok se opustim Divne ste stvarno, jedva cekam ponovo, a Vlada, Vuk i Lenka su preslatki
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 22:29:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao, vidi ovo dvoje kako se ljubakaju divni ste!!!! Baš mi je žao što nisam mogla doći, Mare bi bio oduševljen. Nadam se da ćemo se češće viđati kada nam konačno dođe proleće
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 22:31:26
|
|
|
|
lesica
|
Fotke su super! Da se nismo zapričale, verovatno bi ih bilo više,ali nema veze, bilo nam je sjajno
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 22:35:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Minče, smanji me malo, ispala sam ogrooomna A pokret, ahahhahah Sve te slatke, a dečica posebno
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 22:36:10
|
|
|
|
adulence
|
Divne su nam slicice ...bas,bas lepe...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 22:43:17
|
|
|
|
pandina
|
Zablokirala mi se stranica, nikako da vidim slike....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 22:49:24
|
|
|
|
pandina
|
Dunja, super ti je slika sa Vukom, a i ove zajednicke su nam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 22:59:48
|
|
|
|
little_one
|
Prelijepe ste nam zenice! Bas ste se fino druzile! Banjaluka nam se slabo druzi, mora se i to promijeniti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 23:09:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ženice, super su vam fotkice. Baš mi je žao što nismo mogli da dodjemo da se družimo....nadam se da ćete uskoro opet organizovati neko vidjanje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 23:18:16
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandina Zablokirala mi se stranica, nikako da vidim slike.... Nije ni čudno, kada sam ja ispala kao tenk
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 23:23:27
|
|
|
|
minna
|
Dunja ove sa Vukom su ti bas lepe, a ovo je stvarno tako ispalo jer si sa strane, vidis kako smo se mi zgurale
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 23:25:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Vidim, na pola slike ja, na drugoj polovini vas 8 Malo se zezam na svoj račun ;)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 23:26:49
|
|
|
|
dunja RR
|
A ove sa Vukom
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2013 7:13:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Puj puj kakve ste (ja sam sinoć zaspala ) sve mi izgledate kao dvojčice!! A dečica su piš!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2013 16:21:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Super su nam slike nadam se da cemo uskoro ponoviti druzenje. Dunja, ti I Vuk ste mi prelepi Hahaha kako je Vuk bio smesan. Ulazi Dunja u auto a on joj kaze vezi se Dunja naici ce cika povicavac pa cete kazniti
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 29.3.2013 21:16:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo ja stigoh sa kafice sa Lesicom i Dijanče - ustvari, ja sam morala ranije da napustim kaficu zbog terapije, ali bilo je slatko dok je trajalo. Uvek prija Ringeraja kafica, samo sam ja usput i trčkala do apoteke , šta ću, nadam se da mi devojke nisu zamerile
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 29.3.2013 23:48:20
|
|
|
|
dijana1*
|
Ma kakav zamerile, samo ti nama odmaraj pa da nas lepo obradujes A Lesica i ja smo zatvorile kafanu sta vise reci, pa nam je i to bilo malo pa smo i na ulici cavrljale i cavrljale a prici nikada kraja..... presudio nam je Bane Super mi je bilo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 30.3.2013 11:17:57
|
|
|
|
dunja RR
|
iz iskustva - Bane uvek presudi jer priči nikada kraja, uvek nađemo novu temu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 30.3.2013 11:25:30
|
|
|
|
lesica
|
Drage moje Neće Bane više, obećavam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 30.3.2013 11:28:58
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR iz iskustva - Bane uvek presudi jer priči nikada kraja, uvek nađemo novu temu Ma bezi bre,da covek nije dosao ko zna dokle bi nas dve Kaze mm zivo me zanima sta ste toliko pricale
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 31.3.2013 17:07:37
|
|
|
|
Jole84
|
Devojke,ja tek sad vidim da ste se kafenisale Slike su vam prelepe,sve ste lepojke
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.6.2013 12:27:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke, hoćemo jedno okupljanje, došlo konačno lepo vreme Pišiše kada, gde vam odgovara ...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?