Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 9:09:34
|
|
|
|
adulence
|
Hvala vikiveki...znaci lokacija je ista brace nedica tavanko?vidimo se...valjda ce ovaj sneg prestati...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 9:16:51
|
|
|
|
lesica
|
Hej, super!!! Pijemo kafu! Ja se već uplašila da ćete poodustajati zbog vremena. I da,ista adresa, ma bacite pogled na planplus,nema omaške.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 9:54:24
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: adulence Verka pa sto??? Najavili se muzevljevi tetka i teca da ce da dodju. Oni zive u Venecueli i dolaze na nedelju dana. Imaju tacno isplanirane odlaske kad , gde i kod koga. Kad dodju prvo ce doci kod nas jer smo iz Beograda, pa onda idu kod ostalih. A ja ne smem da odem jer se moja sveki nista sem kafe nece set_iti da im spremi i ponudi. moram da spremam veceru. No dobro, sledeci put sam sigurno tu.
< Poruku je uredio Verolina -- 22.3.2013 9:55:38 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 10:25:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Samo da potvrdim, mi dolazimo Ne znam ko se vise obradovao Vuk ili mm koji ce na miru da gleda utakmicu Vuku sam sve objasnila, gde idemo, ko ce biti...... I on kaze mama hocu da jubim Jenku
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 10:32:10
|
|
|
|
lesica
|
O srce moje slatko!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 10:35:06
|
|
|
|
pandina
|
I ja dolazim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 10:43:36
|
|
|
|
adulence
|
Ja ne odustajem nikako...mm dolazi kum pa ce sa njim i Ivom da gleda utaknicu...ahahah...hvala bogu pa ne moram i ja da je gledam...hhihihi...nego zenskaci odoh malo da se pospremim da se ne slogirate kad me vidite...inace koja ste godista???
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 11:38:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Ženskaći, lep provod danas
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 12:07:43
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: adulence Ja ne odustajem nikako...mm dolazi kum pa ce sa njim i Ivom da gleda utaknicu...ahahah...hvala bogu pa ne moram i ja da je gledam...hhihihi...nego zenskaci odoh malo da se pospremim da se ne slogirate kad me vidite...inace koja ste godista??? ja sam '86. a inace kad sam ti slala zahtev za prijateljstvo videla sam da smo rodjene istog datuma i sve hocu da ti napisem al zaboravim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 12:17:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Ni ja ne odustajem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 12:23:32
|
|
|
|
Dada81
|
Drage moje,lep provod i za nas koje nismo tu! Nemate pojma kako bih vam se rado pridruzila,ne bi me ni tornado zaustavio
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 12:53:22
|
|
|
|
adulence
|
stvarno mina bas si me obradovala...hocu li ja biti najmladja?jedva cekam da vas upoznam..
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:09:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Stigli smo kuci Bilo je divno, bas je brzo proslo. Drugari divni ste I bas mi je drago sto smo se ovako lepo druzili Moram da pohvalim I igraonicu Tavanko. Prvi put mi se desilo da budemo iu igraonici dva sata I da Vuk ne zeli da ide. Rekla sam mu da je stigao pauk I odmah je pristao da ide da ga vidi decica su nam bila divna Minna, Adulence, Pandina, Lesice I teta Dunja hvala vam na lepom druzenju. Nadam se da cemo uskoro da ponovimo A za Vuka posebno nije bezao ali je trazio da pije sa nama kaficu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:16:38
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, hvala na divnom druženju! Tih 2-2,5 sata su proletela očas! Lepo smo se isćaskale, klinci bili super. Jako mi je drago što sam imala priliku da upoznam Adulence i Pandinu ( devojke su divneeee, prelepe i prijatne, i čini mi se vrlo zabavne,mislim da će se sledeći put više opustiti) Za Dijanu1, Minnu i Dunju nemam šta reći sem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:16:55
|
|
|
|
dunja RR
|
I meni je bilo diiiivno, hvala vam Isto mi je drago što sam upoznala Pandinu i Adulence, i što sam videla Minnče, Dijanče i našeg dragog Admina I jedva čekamo sličkice od minne
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.3.2013 20:18:36 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:31:03
|
|
|
|
lesica
|
Ah da, Lenka se sita hvalila u kolima kako se ljubila sa Vukom,i kako je Vlada dolazio u pomoć! A sad spava
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:43:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Ahshaha preslatki su. Kako je samo Vuk ljubi Dusa mala, koliko je skakala I trcala mogu misliti kako je brzo zaspala Vlada je pravi mali slatkis, I mnogo je samostalan to mi se bad svidja. Ovaj moj je samo zvao Dijana, Dijana.....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:45:38
|
|
|
|
adulence
|
Stvarno je bilo sjajno...od kad sam dosla kuci samo prepricavam suprugu...vreme proletelo ,kako i ne bi kad je bilo tako dobro...jedva celamo slicice i ponovno okupljanje...stvarno ste sve divne...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:45:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja čekinjam slike pa da parim oči
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:48:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Minna cekamo slike Sada mi je bas zao sto I ja nisam slikala, cim sam stigla kuci mm je pitao za slike.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:53:42
|
|
|
|
Snelle
|
I ja čekam slike!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:58:01
|
|
|
|
Trcosava
|
on to da overi da nije bio neki baja IZVORNA PORUKA: dijana1 Minna cekamo slike Sada mi je bas zao sto I ja nisam slikala, cim sam stigla kuci mm je pitao za slike.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:59:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ah da, Lenka se sita hvalila u kolima kako se ljubila sa Vukom,i kako je Vlada dolazio u pomoć! A sad spava Kaže ona fina gospoja iz igraonice svo troje su skroooz različiti: Lenka ima svoj plan, ona nema vremena, jednostavno nema vremena i trudi se da sve postigne Vlada pak sve polako, kada se jede, jede se, kada se igra, igra se. Vuka sve zanima, zašto patka ima glavu, a šta je u ormaru, a zašto teta Dunja ima stari mobilni A svi su medeeeeniii I Tavanko je super, sve pohvale za igraonicu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 21:24:54
|
|
|
|
lesica
|
Duše male, Vuk i Vlada su medeni, naši mali drugari A moja L...pa moja L
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 21:25:40
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava on to da overi da nije bio neki baja IZVORNA PORUKA: dijana1 Minna cekamo slike Sada mi je bas zao sto I ja nisam slikala, cim sam stigla kuci mm je pitao za slike. Vidis o tome nisam razmisljala Sta je Vuk sve pitao onu zenu ccccccc...... mislila sam da ce meni posebno dati racun za Vuka Svaka joj cast bas je bika strpljiva
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?