Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 9:09:34
|
|
|
|
adulence
|
Hvala vikiveki...znaci lokacija je ista brace nedica tavanko?vidimo se...valjda ce ovaj sneg prestati...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 9:16:51
|
|
|
|
lesica
|
Hej, super!!! Pijemo kafu! Ja se već uplašila da ćete poodustajati zbog vremena. I da,ista adresa, ma bacite pogled na planplus,nema omaške.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 9:54:24
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: adulence Verka pa sto??? Najavili se muzevljevi tetka i teca da ce da dodju. Oni zive u Venecueli i dolaze na nedelju dana. Imaju tacno isplanirane odlaske kad , gde i kod koga. Kad dodju prvo ce doci kod nas jer smo iz Beograda, pa onda idu kod ostalih. A ja ne smem da odem jer se moja sveki nista sem kafe nece set_iti da im spremi i ponudi. moram da spremam veceru. No dobro, sledeci put sam sigurno tu.
< Poruku je uredio Verolina -- 22.3.2013 9:55:38 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 10:25:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Samo da potvrdim, mi dolazimo Ne znam ko se vise obradovao Vuk ili mm koji ce na miru da gleda utakmicu Vuku sam sve objasnila, gde idemo, ko ce biti...... I on kaze mama hocu da jubim Jenku
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 10:32:10
|
|
|
|
lesica
|
O srce moje slatko!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 10:35:06
|
|
|
|
pandina
|
I ja dolazim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 10:43:36
|
|
|
|
adulence
|
Ja ne odustajem nikako...mm dolazi kum pa ce sa njim i Ivom da gleda utaknicu...ahahah...hvala bogu pa ne moram i ja da je gledam...hhihihi...nego zenskaci odoh malo da se pospremim da se ne slogirate kad me vidite...inace koja ste godista???
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 11:38:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Ženskaći, lep provod danas
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 12:07:43
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: adulence Ja ne odustajem nikako...mm dolazi kum pa ce sa njim i Ivom da gleda utaknicu...ahahah...hvala bogu pa ne moram i ja da je gledam...hhihihi...nego zenskaci odoh malo da se pospremim da se ne slogirate kad me vidite...inace koja ste godista??? ja sam '86. a inace kad sam ti slala zahtev za prijateljstvo videla sam da smo rodjene istog datuma i sve hocu da ti napisem al zaboravim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 12:17:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Ni ja ne odustajem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 12:23:32
|
|
|
|
Dada81
|
Drage moje,lep provod i za nas koje nismo tu! Nemate pojma kako bih vam se rado pridruzila,ne bi me ni tornado zaustavio
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 12:53:22
|
|
|
|
adulence
|
stvarno mina bas si me obradovala...hocu li ja biti najmladja?jedva cekam da vas upoznam..
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:09:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Stigli smo kuci Bilo je divno, bas je brzo proslo. Drugari divni ste I bas mi je drago sto smo se ovako lepo druzili Moram da pohvalim I igraonicu Tavanko. Prvi put mi se desilo da budemo iu igraonici dva sata I da Vuk ne zeli da ide. Rekla sam mu da je stigao pauk I odmah je pristao da ide da ga vidi decica su nam bila divna Minna, Adulence, Pandina, Lesice I teta Dunja hvala vam na lepom druzenju. Nadam se da cemo uskoro da ponovimo A za Vuka posebno nije bezao ali je trazio da pije sa nama kaficu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:16:38
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, hvala na divnom druženju! Tih 2-2,5 sata su proletela očas! Lepo smo se isćaskale, klinci bili super. Jako mi je drago što sam imala priliku da upoznam Adulence i Pandinu ( devojke su divneeee, prelepe i prijatne, i čini mi se vrlo zabavne,mislim da će se sledeći put više opustiti) Za Dijanu1, Minnu i Dunju nemam šta reći sem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:16:55
|
|
|
|
dunja RR
|
I meni je bilo diiiivno, hvala vam Isto mi je drago što sam upoznala Pandinu i Adulence, i što sam videla Minnče, Dijanče i našeg dragog Admina I jedva čekamo sličkice od minne
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.3.2013 20:18:36 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:31:03
|
|
|
|
lesica
|
Ah da, Lenka se sita hvalila u kolima kako se ljubila sa Vukom,i kako je Vlada dolazio u pomoć! A sad spava
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:43:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Ahshaha preslatki su. Kako je samo Vuk ljubi Dusa mala, koliko je skakala I trcala mogu misliti kako je brzo zaspala Vlada je pravi mali slatkis, I mnogo je samostalan to mi se bad svidja. Ovaj moj je samo zvao Dijana, Dijana.....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:45:38
|
|
|
|
adulence
|
Stvarno je bilo sjajno...od kad sam dosla kuci samo prepricavam suprugu...vreme proletelo ,kako i ne bi kad je bilo tako dobro...jedva celamo slicice i ponovno okupljanje...stvarno ste sve divne...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:45:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja čekinjam slike pa da parim oči
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:48:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Minna cekamo slike Sada mi je bas zao sto I ja nisam slikala, cim sam stigla kuci mm je pitao za slike.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:53:42
|
|
|
|
Snelle
|
I ja čekam slike!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:58:01
|
|
|
|
Trcosava
|
on to da overi da nije bio neki baja IZVORNA PORUKA: dijana1 Minna cekamo slike Sada mi je bas zao sto I ja nisam slikala, cim sam stigla kuci mm je pitao za slike.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 20:59:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ah da, Lenka se sita hvalila u kolima kako se ljubila sa Vukom,i kako je Vlada dolazio u pomoć! A sad spava Kaže ona fina gospoja iz igraonice svo troje su skroooz različiti: Lenka ima svoj plan, ona nema vremena, jednostavno nema vremena i trudi se da sve postigne Vlada pak sve polako, kada se jede, jede se, kada se igra, igra se. Vuka sve zanima, zašto patka ima glavu, a šta je u ormaru, a zašto teta Dunja ima stari mobilni A svi su medeeeeniii I Tavanko je super, sve pohvale za igraonicu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 21:24:54
|
|
|
|
lesica
|
Duše male, Vuk i Vlada su medeni, naši mali drugari A moja L...pa moja L
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.3.2013 21:25:40
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava on to da overi da nije bio neki baja IZVORNA PORUKA: dijana1 Minna cekamo slike Sada mi je bas zao sto I ja nisam slikala, cim sam stigla kuci mm je pitao za slike. Vidis o tome nisam razmisljala Sta je Vuk sve pitao onu zenu ccccccc...... mislila sam da ce meni posebno dati racun za Vuka Svaka joj cast bas je bika strpljiva
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?