Daca88
|
Nasa prica ide ovako: Pre mnogo godina oboje smo bili jos deca i upoznali smo se u crkvi.Moji roditelji su bili kucni prijatelji sa njegovom macehom.Kada se maceha(u daljem textu svekrva)udala po drugi put za njenog novog"decka"(u daljem textu moj svekar)... Znaci svekrva je dosla sa njenim novim muzem-svekrom,da moje upozna sa njim.MM je svekru dete iz prvog braka,i tako ja upozmam MM.Kada smo se upoznali ja sam imala 13,a mm 15 god.Druzili smo se,postali smo najbolji prijatelji.Jedno drugom poveravali sve tajne,postali nerazdvojni,i sto kazu delili smo i dobro i zlo.Ja nikad nisam znala da se svidjam njemu,a on nikad nije znao da se svidja meni.On se smuvao sa mojom drugaricom,i ja tu skontam da sam odlepila od ljubomore,i da sam ustvari zaljubljena u njega.Ali kao,posto on vec ima devojku,smuvam se ja sa jednim skolskim drugom,da bi i ja kao imala decka.Na to on poblesavi od ljubomore,i shvati da mu se ja svidjam,ali oboje tvrdoglavi,i niko nece prvi da prizna.Umedjuvremenu tu su skolske obaveze,ja krenula u srednju skolu,on zadnja godina,polako sprema diplomski rad.Vreme nam protice sa pogresnim ljudima,on ima druge devojke,ja izlazim sa drugim momcima.Ja se jedno jutro probudim kao sasvim druga osoba,i konacno priznam sebi da ja VOLIM SVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA,i odlucim sad-ili nikad,vreme je za veliko priznanje.Ja izmislila sa imam slabu ocenu iz matematike,i zamolim njega da mi dodje pomoci,da mi objasni matematiku da popravim ocenu.On dodje,i taj dan mi saopsti da je raskinuo sa devojkom,ja to jedva docekala,i odmah posle casa matematike otisla da raskinem sa svojim deckom.Te noci sam sa mm razmenila par sms poruka,i dogovorili smo se da odemo u Madjarsku u banju.U banji smo se extra provodili,jos uvek kao drugovi,a vece pred polazak kuci,on mi pokloni cokoladu"NAJLEPSE ZELJE",i rece mi:"Ovu cokoladu vucem jos iz Subotice,a nemam hrabrosti da ti je dam,i samo da znas ti si moja najlepsa zelja,i zelim da podelimo ovu cokoladu,i ceo zivot zajedno.Ja pocnem da placem,raznezila sam se.Pomerili smo put,i ostali smo jos 2 dana u banji,tamo je pao prvi poljubac,prvo vodjenje ljubavi...U SU smo se vratili kao zaljubljeni par,i svima saopstili vest.Svi su se odusevili.On je bio samnom dok sam zavrsavala skolu,bio je moj pratioc na velikoj maturi,ja sam ga docekala iz vojske,verili smo se,zaposlili smo se,bio je samnom u svim teskim trenucima kada sam imala problema sa zdravljem,operaciju,vencali se,5 god.smo zajedno,i nadamo se II