Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:15:43
|
|
|
|
Maza82
|
banini divno.. Sve su priče divne, baš sam se raznježila
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:18:38
|
|
|
|
Maza82
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Evo ovako: Ja sam se zabavljala sa jednim kretenom,koji je bio u drustvu sa mojim mm-om..nisu bili drugari nesto posebno ali izlazili zajedno i sedeli popodne..Moj mm je ustvari bio najbolji drug sa verenikom moje vencane kume ... Znaci ja sam se jedno 5 meseci zabavljala sa onim kretenom,a mm je jednom pitao verenika moje kume ko sam ja...ovaj mu je rekao da sam u vezi sa tim i tim,mm kada je to cuo vise se nije interesovao... Medjutim,mene je kreten od decka prevario i ja sam ga ostavila...odlucila da mi ne treba niko i da cu da se provodim kao nikada u zivotu... MM je naravno uvek bio sa nama u drustvu jel,posto je moja kuma bila sa njegovoim drugom a nas dve se nikada ne odvajamo... Nisam mogla da ga svarim,uvek kada bi naisao prevrtale smo ocima,kao evo ga ovaj smarac...Kasnije je meni moja kuma pricala pricu o njemu,kako je bio ozenjen nema dece,kako je slikar,ali je jako vredan i slika samo u slobodno vreme...ma dzaba kada me nervira!! Medjutim,jedno vece smo bile u gradu,naravno tu je bio i on,poceli smo da se gledamo i da se smeskamo jedno drugom....na fajrontu sam se prenemagala kao idem da spavam,ja sam tada vec zivela odvojeno od mojih,necu sa njim,ali sam na kraju naravno pristala... pitam ga ja kada smo seli u kola gde mi sada idemo...a on meni kaze pa kod mene na kafu,ja sam ladno rekla aha dobro (a uopste ne pijem kafu) Od onda nikada se vise nismo odvajali i posle godinu dana smo se vencali... i iako me ponekad nervira volim ga najvise na svetu... Kako volim srećne završetke, super mari, vidiš kako je život lud i nepredvidiv ..
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:19:00
|
|
|
|
Veca77
|
Evo i mene - da dokumentujem trenutak upoznavanja mene i mm! Ovo je bilo pre 8 i po godina!
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:20:58
|
|
|
|
Maza82
|
Veco ovo nisi ti na slikama, nego Mišel Fajfer ... Stvarno ličiš na nju....
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:21:18
|
|
|
|
Anoniman
|
pa ti si stvarno žena -mačka ista..... e vidite kako se onaj režiser odozgo igra, i sad tek shvatam NIJE KOME JE REČENO, VEĆ KOME JE SUDJENO
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:24:53
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Veco ovo nisi ti na slikama, nego Mišel Fajfer ... Stvarno ličiš na nju.... Mazo, da ti iskreno kazem - upravo od te veceri imam nadimak Misel!!!
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:25:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Evo i mene - da dokumentujem trenutak upoznavanja mene i mm! Ovo je bilo pre 8 i po godina! joj, kako je to lepo... ja znam vecu i licno (moram da se pohvalim) i zaista lici na Misel Fajfer...ali 'ajde to nego sto je Veca super lik...Pozitivac, duhovita...!!!Divna...I ima predivnu liniju!!!Zgodna riba!!! Sad joj zelim da joj se linija poremeti uskoro ...Malo da dobije na grudima, bokovima,zadnjici..pa da se nervira oko toga...i da pise o tome u forumu Trudnoca If you know what I mean
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:26:22
|
|
|
|
Mari86
|
MIsellll divno!!! Sve price su divne...tesko ih je i ispricati tako na brzimu ne moze sve da stane...
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:26:38
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: banini pa ti si stvarno žena -mačka ista..... e vidite kako se onaj režiser odozgo igra, i sad tek shvatam NIJE KOME JE REČENO, VEĆ KOME JE SUDJENO
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:26:59
|
|
|
|
Maza82
|
Stvarno si ista, a Mišel je prelijepa tako da ti dajem kompliment!!!!
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:28:07
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Stvarno si ista, a Mišel je prelijepa tako da ti dajem kompliment!!!! Hvala!!!! Mari, tek sad cu da procitam tvoju pricu!!
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:32:51
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: OTI joj, kako je to lepo... ja znam vecu i licno (moram da se pohvalim) i zaista lici na Misel Fajfer...ali 'ajde to nego sto je Veca super lik...Pozitivac, duhovita...!!!Divna...I ima predivnu liniju!!!Zgodna riba!!! Sad joj zelim da joj se linija poremeti uskoro ...Malo da dobije na grudima, bokovima,zadnjici..pa da se nervira oko toga...i da pise o tome u forumu Trudnoca If you know what I mean I understood you very well!!! Oti, toliko me nahvali, da cu da se uobrazim!!! Devojke, malo je preterala!!! Nisam bas takva! Ali u svakom slucaju Oti, ljubim te mnogo i jedva cekam da te vidim da me licno povuces za nos (pa da se deformisem)!!!
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:35:54
|
|
|
|
Veca77
|
Jao Mari, divna ti je prica!!! Eto kako zivot uredi stvari kad se najmanje nadas!!!
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:36:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam preterala sto se tice Vece. Mari86, mora nekad da te nervira a da ga volis najvise na svetu... Oni zato i sluze.
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:37:54
|
|
|
|
Mari86
|
Hvala vam drage moje... Oni sluze za to,dobro si rekla...Samo mi skace po zivcima...
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:38:11
|
|
|
|
Iva979
|
Bas su slatke pricice! Evo ja sam ih sad iscitala Veco, mi smo izgleda koleginice sa faksa! Malo me ime pa me nema, jer sam na poslu
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:42:24
|
|
|
|
Veca77
|
Sad ja, drage moje, moram da opisem Oti!!! Nadam se da me moderatork nece pecnuti (posto je off topic)!! Oti (iz nicka nikad ne biste mogle da pogodite njeno pravo ime) je jedna jako zrela i stabilna osoba (za svoje godine)!!! I ona je uvek nasmejana, pozitivna - ima dobar smisao za humor (to se dobro secam), a nadasve je prelepa. Ako mi ne verujete, pogledajte slike u njenom albumu!!! Vredna je, nista joj nije tesko!!! Znamo se nas dve jedno duze vreme (vise u godinama nego u mesecima) i mnogo sam je zgotivila!!! I kad se setim nje, bude mi toplo oko srca! Kad vidim da je nesto boli - odmah se user... i odmah proveravam o cemu se radi!!! Zato Oti,
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:44:24
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Sad ja, drage moje, moram da opisem Oti!!! Nadam se da me moderatork nece pecnuti (posto je off topic)!! Oti (iz nicka nikad ne biste mogle da pogodite njeno pravo ime) je jedna jako zrela i stabilna osoba (za svoje godine)!!! I ona je uvek nasmejana, pozitivna - ima dobar smisao za humor (to se dobro secam), a nadasve je prelepa. Ako mi ne verujete, pogledajte slike u njenom albumu!!! Vredna je, nista joj nije tesko!!! Znamo se nas dve jedno duze vreme (vise u godinama nego u mesecima) i mnogo sam je zgotivila!!! I kad se setim nje, bude mi toplo oko srca! Kad vidim da je nesto boli - odmah se user... i odmah proveravam o cemu se radi!!! Zato Oti,
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2009 14:49:44
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:51:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: Veca77 Sad ja, drage moje, moram da opisem Oti!!! Nadam se da me moderatork nece pecnuti (posto je off topic)!! Oti (iz nicka nikad ne biste mogle da pogodite njeno pravo ime) je jedna jako zrela i stabilna osoba (za svoje godine)!!! I ona je uvek nasmejana, pozitivna - ima dobar smisao za humor (to se dobro secam), a nadasve je prelepa. Ako mi ne verujete, pogledajte slike u njenom albumu!!! Vredna je, nista joj nije tesko!!! Znamo se nas dve jedno duze vreme (vise u godinama nego u mesecima) i mnogo sam je zgotivila!!! I kad se setim nje, bude mi toplo oko srca! Kad vidim da je nesto boli - odmah se user... i odmah proveravam o cemu se radi!!! Zato Oti, Bas si je lijepo opisala Veco. Vidjela sam njezine albume a i znam kakva je osoba i koliko mi je pomogla.Oti Joj....veco pa ne radi mi to ,... Radosnice...
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:54:06
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: OTI Joj....veco pa ne radi mi to ,... Radosnice... Nista nisam izmislila! Vidis da se i devojke slazu sa mnom. Ti si jedna velika dobrica a i lepotica!!!
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2009 14:55:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 14:59:18
|
|
|
|
Iva979
|
promeni ime, kakva Veca! Mishel IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: Maza82 Veco ovo nisi ti na slikama, nego Mišel Fajfer ... Stvarno ličiš na nju.... Mazo, da ti iskreno kazem - upravo od te veceri imam nadimak Misel!!!
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 15:01:08
|
|
|
|
Veca77
|
Eh, mislim da je za to sada kasno!!! Ma nema veze, i Veca ce dobro da posluzi!!!
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 9.12.2009 15:28:43
|
|
|
|
Anoniman
|
to sam i ja htela da predlozim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
8.martsladjanoImamo kontrolni pregled kod pedijatra 8. marta i dvoumimo se da li da kupimo nesto ili ne?Bice mi neprijatno ako neko nesto kupi,a mi nista,a sa druge strane se bojim da se ne izblamiramo pa da budemo jedini!!!!UPOMOCCC!!!!Kupiti poklon (
41%)
Ne kupiti poklon (
59%)
Ukupan broj glasova: 192Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!