Nena81
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Jao žene ... Šta je ovde lepih priča !!! Vidim da ima nekoliko nas koje su se upustile u "online love story" . I ja sam mog sadašnjeg muža upoznala preko interneta . Naime , živela sam dugo u CG , i dok sam bila tamo stalno sam piskarala na jednom sajtu , imala sam svoj blog i imala svoju "virtuelnu baštu" , uglavnom se tu okupljala neka cool ekipa , pisali smo razne priče , zamišljali virtuelni izlet ispod kruške u toj istoj bašti ... Ja sam pisala svoje pesme ,kasnije objavila knigu ... Na tom istom sajtu upoznala sam i izvesnog dečka , i sa njim neobavezno počela da se dopisujem ... Bio mi je jaaaaaaako dosadan tada . To dopisivanje nije bilo intenzivno , već povremeno . Njega sam i zaboravila , bio je samo još jedan od ljudi sa kojim sam razmenila par reči . Nakon nekog vremena dobila sam posao u Novom Sadu , pa onda haos - preseljenje , novi grad , novi ljudi ... Ja jesam odrasla u Vojvodini , ali nisam nikog imala u Novom Sadu ... I tako , preselim se ja , sama , nikog ne poznajem ... Dosta vremena sam provodila online , i onda , odjednom , pojavi se opet dotični dečko , i opet me startuje , ne sećajući se da smo se već "upoznali " . Ja ga iskuliram ... Sledećeg dana , na poslu , listam ja novine "Lepota i zdravlje " , i u rubrici "stvarni muškarci" vidim sliku dečka koji mi je jaaaaaaaaako poznat ... Pročitam njegovo izlaganje u toj rubrici , bilo je nešto o partnerskim odnosima , i zaključim da je dečko jako , jako elokventan . I u tom momentu - skontam da ja njega znam sa sajta , da smo se dopisivali , i da je to onaj isti "dosadni" . Gledam sliku - pa da, to je on , ista ta slika je i na sajtu . Prošli su me žmarci , jer ja , generalno ne volim te lepote i ta zdravlja , i ta "make me supergirl" izdanja ... Ne znam ni kako su mi se našla pri ruci ... Dođem kući , odem na sajt - stvarno , on je . Pošaljem mu poruku : " Ej ,dečak , dobra ti je ona fotka u LiZ , samo nemoj sledeći put da osvaneš u "Trećem oku" , mooolim tee " On mi sutra dan odgovara , umro od smeha , i tu počnemo da se dopisujemo ... Dopsivali smo se 3 meseca ... Ja samu sebe nisam mogla da prepoznam ,ostajala sam do 3 ujutro sa njim na MSN ... Naravno , da situacija bude bolja , on je iz NOVOG SADA ... i tako , posle 3 meseca , znali smo se u dušu kakvi smo , ali se još nismo sreli ... Odlagala sam to , ne znam iz kog razloga . I onda , koncert Nevernih beba u "Tremi" . Ja se spremam , i dobijam poruku da i on ide na taj isti koncert ... Ne verujem ... Na koncertu smo se našli ... Upoznali ... Zaljubili ... I više se nismo razdvajali ... Najsmešnije je , kada je prvi put došao kod mene , na panou od plute bila je zakačena moja slika od pre par godina ... Izgledala sam potpuno drugačije ... On je stao i zabezeknuto gledao u moju sliku , i jedva promrmljao : odakle znaš ovu devojku ?? Ja sam rekla da sam to ja , a on je seo i ćutao par sekundi , šokiran . Pitala sam ga šta mu je , o čemu se radi ... A on mi je rekao da je on bio "zaljubljen" u mene , tj u tu devojku sa slike još pre 2 godine , u imaginarnu devojku sa bloga , u devojku koja je naprasno nestala (kada sam se selila u NS), u mene i moju sliku , i u ono što sam pisala tamo ... Ja sam sliku na blogu u međuvremenu promenila, zato me nije ni skontao odmah ... Nije mogao da veruje da se 2 puta zaljubio u istu osobu ... Bio je totalno zbunjen , ali presrećan ... Počeli smo da živimo zajedno posle par meseci , a posle 8 meseci me je zaprosio ... U maju će nam biti prva godišnjica braka ... A i čekamo bebu ... Jesam li spomenula da se volimo do neba i nazad ??? Nisam stigla da predjem sve price ali tvoja me je najezila do koske. To je to, svako ima svoj par tamo negde