|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 21:48:52   
SUPER MAMA
E ovo je moja ljubavna prica......


Ja i mm smo se upoznali prvo preko net-a, tacnije preko mirca cisto slucajno 2001 godine.U pocetku je to bilo jedan put do dva puta nedeljno ako se nadzemo na net a posle je preslo u svaki dan.
Tada su poceli moje drugarice da me zezaju kako sam se zaljubila u njega samo sto nisam bila svesna, a ja naravno sam NEGIRALA jer stvarno nisam bila svesna da sam zaljubljena, mada iskreno vise je bilo da nisam htela da priznam da mi se podvuko pod kozu.
To je trajalo od marta 2001 do decembra iste godine kada je on i dosao da vidi babu u Makedoniji jer mu mama makedonka i da se pozdravi snjom jer trebao je da ide u vojsci.
I dosao on 1 decembra 2001 upoznali smo se a ja od tolike treme, raspricala sam se ko navijena user posted image user posted image user posted image user posted image i nisam mogla d aga pogledam u oci i meni nije bilo jasno zasto, te leptirice u stomaku.....
Videli smo se i zatim sam ga ispratila na bus da ide kod babe sledeci dan on mene zove kao ostace jos jedan dan pa da mu nadzem smestaj, a ja luda mlada pomalo i neodgovorna, stidimse zbog toga, mislila sam se da se sali samnom i nisam ni trazila smestaj, tek kad je dosao e onda je bilo povuci potegni ali naravno nasli smo smestaj.
E zatim jednu dugu setnju po gradu koji je bio ledeni u pitanje je Skoplje, a ja u teksas sukljicu u cizmama smrzla sam se ali on je bio tu da me zagreje i svaki put kad me zagrli ja treperim sva nisam ni znala sta mi se desava sve dok na kraju nismo se poljubili i verujete u tom trenutku je poceo da pada sneg to je bio carobno.
To vece nikada u zivotu necu zaboraviti.Sledeci dan opet smo se videli setali ceo dan, i na kraju sto je bilo najteze sto sam morala da ga pustim da se vrati za BG ali obecali smo jednom drugome dacemo pokusati da odrzamo nasu vezu jer smo se stvarno voleli.I tako je pocela nasa ljubavna veza koja je trajala 6 godina na relacii Beograd- Skoplje, Skoplje-Beograduser posted image user posted image user posted image user posted image .
Posle 6 godina veze resili smo da krunisamo nasu ljubav 11.08.2007 i da stanemo na ludi kamen.
Od te ljubavi rodila se i nase najvece blago Monika.

E ovo je moja prica.....izvinite na dugacak post malo sam se zanela.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 201
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 21:50:02   
Anitaaa
Ma ja mu kažem nekad u šali:eeeeeeeeee da si znao kakva sam blesava pobegao bi glavom bez obzira onaj dan he he
A on sad meni kaže: Gde bi našao bolje društvo za naše detenci-praktično ste istog uzrasta he he user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 21:51:24   
Anitaaa
BAš je leeeeeeeeepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 203
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 21:54:32   
cipiripi
nekad "SUPER DEVOJKA "sad.. "SUPER MAMA" user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*





(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 204
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 21:54:41   
Anitaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 205
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 21:54:56   
lence
Bas lepo SUPER MAMA, znam kako je tesko odrzavati te veze na daljinu.

_____________________________

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 206
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 21:56:15   
SUPER MAMA
Hvala anitaa.Neko bi reko da mozda preterujem ali tako je bilo.
A tvoja prica je bas otkacena ali lepa, zanimljiva.user posted image user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 207
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 21:56:48   
Anoniman
SUPER MAMA user posted image

(odgovor članu lence)
  Direktna veza do poruke: 208
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 22:01:00   
Anitaaa
Ma sve priče su leeepe,volim da vidim kako je bilo sa drugima.Mene je moj muž zaprosio  posle samo par meseci (neformalno izmedju nas dvoje samo ) i ja sam rekla da hoću al ne još user posted image Tako je on mene pitao svaka dva,tri meseca jel sad dok nisam rekla da može  user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 209
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 22:02:04   
SUPER MAMA
Jeste tesko ali to su bile slatke muke.Puno suza, puno smeha, puno ocekivanja, neizvesnosti, ali kada se vidimo se to zaboravimo.
A inacecipiripi nisam bila bas super devojka, mm kaze da sam bila mnooog teska i mnooogo prebirljiva za sve.
Mnooogo vremena mu je trebalo da me otvori i sazna malo vise o meni jer pre njega sam bila jaaaako povredzena u ljubavi.
Ja verujte mi do dan danas nisam ni sama svesna kako sam se upustila u tu avanturu.
Ali takvog sam duha, jednostavno srce me je vodilo, opirala sam se ali srce je bilo jace od pameti.
Verujte mi ponovo bi sve to dozivela i nist ne bi menjala.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 210
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
25.12.2009 22:03:47   
Anitaaa
user posted image kad nešto klikne....user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 211
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
31.1.2010 19:51:43   
Iwana87
Evo super mama ja cu da ti cuvam Skopljeuser posted image Super ti je pricicauser posted image
E ovako...pre par godina sam pocela da se druzim sa Tanjom,sestrom od tetke mm.Nikad mm nismo ni spomenule.Njoj je majka rodom Makedonka,pa se udala u mom gradu.Uglavnom Tanjin rodjeni brat zavrsio fax,pravi svadbu,26 jula i tanji i meni slava,pa ja 27 odem kod nje,tamo pripreme za svadbu uveliko posto je svadba 29,gosti Makedonci polako pristizu,meni sve to malo glupo,imam osecaj da semtam pa sam se bacila na spremanje i pranje sudova.Sve sto je trebalo da se pomogne.Snajku joj do tad nisam ni poznavala.Ona se odusevila samnom i pozove me na svadbu,sto mi je tek bilo glupo.Elem,tog 27 Tanja mi kaze dolazi joj baba Mak i braca.Spremamo mi kolace,ja sva srecna.Moji juznjaci poreklom pa volim taj govor.Dosli svi,sa mm se nisam ni upoznala.Kuvam ja kafu,svekrva se uhvatila za lonce,ju nemoj te molim vas,pa vi sa puta,neka ja cu(e da sam tad znala,ne bi ona pila kafuuser posted image )I tako pokauje meni tanja slike sa svadbe iz Mak gde je mlad okicen prama,sto se meni svidi naravno i prokomentarisem kako bih pravila tamo svabu.Ma ti ces da se udas u Mk.To je prvo sto sam cula od mm.sedeo je pored i posmatrao nas.To vece smo bili svi do grada.GLeda on mene,ja njega.Ma,bices ti moj na svadbi.U tom periodu bila je fora kog pozelis da bude tvoj,mora biti.I tako na svadbi se mi smuvamo.Sutradan se oprostimo u fazonu nikad se necemo vise videti sto je i bilo logicno.Medjutim,ja ne mogu da ga izbacim izglavi.Ipak nije bio kao drugi "na jedno vece"Nemam pojma sta mi je uradio,a pipnuo me nije,samo smo se ljubili kao da nam je to prvo i poslednje na svetu.Mislim ja na njega,imam br ali nema sanse ja da se javim ako hoce neka nadje br i neka se javi on.I posle 6 dana javio se.330 km je mnogo,nekom,nama nije bilo.10 10 smo se vencali,i volimo se najvise na svetu

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 212
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
31.1.2010 20:59:17   
lothroniell
Mi smo se upoznali tako sto se jedan njegov i moj drug potukao u kaficu i nas dvoje se malo pomerili od tuce i oboje poceli da komentarisemo tog druga, skontali da ga znamo oboje i tako polako kroz pricu se upoznamo i ja kada sam saznala da je frizer odusevim se jer sam bila u potrazi za istim, on mi dao broj, par puta mu bila u salonu nije hteo da mi naplati i dogovorimo se da cu ga castiti pivom... I tako se jedno vece nasli, opet on mene castio user posted image i tu palo par poljubaca, sutra dan zajednicko treznjenje i od tada svaki dan vidjanje i ja posle mesec dana odlepila skroz za njim... user posted image user posted image user posted image Proslo neko vreme, mi krenuli pricu o bebi i onda s price presli na delo user posted image i tako ja zabebim user posted image user posted image i mi se vencali i eto! Ovo je najkraca moguca verzija... user posted image

_____________________________

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 213
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
31.1.2010 21:05:39   
lence
He, he, ovo je vec druga prica o frizerima na ovim stranicama, nensi je svog muza upoznala u salonu.
Loth, jel' te muz jos sisa? user posted image

_____________________________

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 214
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
31.1.2010 21:07:13   
lothroniell
Naravno... user posted image

_____________________________

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 215
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
31.1.2010 21:08:09   
lothroniell
... Kad uspem da ga nagovorim! U pocetku i dok se nismo skontali bilo je super ali sada kad smo "svoji" to malo teze ide... user posted image user posted image user posted image

_____________________________

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 216
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
31.1.2010 21:08:53   
Anoniman
..bila sam škrta da platim 6o dinara za autobus do Sremskih Karlovaca gde sam išla na praksu....... user posted image

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 217
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
24.2.2010 22:47:45   
Anoniman
Ja nisam gledala mV takvim ocima kao sada, iritiralo me je njegovo ponasanje u drustvu...
Znali smo se na cao cao a ja sam nekad bila sa njegovim drugom, izbegavali se nekako i jednom slucajno izadjem sa drugom i on je bio tu... nisam obracala paznju na njega, onda malo po malo poceli smo da pricamo i meni se ucini kao dobar decko, ali za druga, nisam trazila tada momka. Pricali smo kako cemo da se cujemo i idemo za ZA i stvarno sam odusevljena bila sto je on takav a ne kao sto sam ga ja dozivljavala pre... Ispratio me je i on mene tu iznenadi i poljubi. Iskljecen mu je bio mob (otisla baterija) a tog dana mu je bio rodjendan i kako bi mu ostao moj broj poslala sam mu poruku SRECAN RODJENDAN u 02:05h, culi se sutradan i izasli... Prvo mi je pricao kako me nije podnosio, pa me izbegavao, pa slusao neke pricice o meni (naravno koje nisu bile tacne)...
Posle godinu dana veze (vec planirana bebica i sve) on meni kaze da ima nesto da mi kaze, ja pomislila eto ostavlja me skot...
Pocne on meni da prica kako nije tacno da me nije podnosio pre a ja zevam u njega i ne verujem! On je mene merkao neko duze vreme u stvari ali nije hteo nista da pokusava zbog mog "dobrog druga" koji me ustvari nesto kao jurio i naravno pricao mV kako sam ja ovakva i onakva...... Sklopio je situaciju tako vesto da ostane sam sa mnom te veceri da je to strasno a ja nista provalila nisam a i niko oko nas...
Jos od prvih meseci veze pricali smo o zajednickom zivotu,bebi al eto i dalje cekamo sve nesto...

Neko vreme pre te veceri slucajno smo se nasli sa njim i isli za ZA,a tad se kao nismo podnosili, i meni se piski, u kaficu red i on meni kaze ajde ovamo i ja piskila iza neke zgrade a on mi cuvao strazu!user posted image

Kad se setim svega bas mi milo nekako!user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 24.2.2010 22:53:29 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 218
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
10.3.2010 16:28:03   
Nana*
Evo i moje pricice.
Ja sam mm upoznala sa 14, 15 godina. Posto je dolazio samo na raspuste pa ga starija sestra izvela u nas disko on je imao 13 ( ja sam starija godinu i po ). I kako on svima prica, samo je video moj osmeh u masi ljudi i zaljubio se. A ja riba 14, 15 godina gde cu ja sa mladjim, jos mi se nesto nije ni dopao. On ostao slomljenog srca. Pisao mi pisma, slao mi cokolade kako ko dolazi u nase mesto, a ja vestica sve ignorisala. Izgubio se kontakt, daljina je ipak bila 1100 km, ja imala vezu od 7 godina. I jedne godine pojavi se on sa devojkom. Odrastao, kad sam ga videla ostala sam bez teksta. Tu smo se pozdravili, i posle par dana kako se vratio nazad u D, dodje mi njegova kuma i da njegov broj da mi ga je on poslao. Tu smo malo poceli da se dopisujemo, jednom me je slucajno nazvao i oboje smo bili otopljeni skroz. 2003. je dosao sa drugom ( muskim drugom user posted image ), tu smo se videli i jedne noci mi je stajao ispod prozora i pricao samnom celu noc na mobini iz Rominga!! Ja nisam smela od mojih da izadjem napolje culi bi me garant user posted image . Krenuo je nazad opet, jako nam je bilo tesko da se pozdravimo, iako nista nije bilo. U nedelju je bio u D, u cetvrtak se vratio nazad u Srb.samo zbog mene i tu smo poceli da se zabavljamo. Vezu od 7 godina sam raskinula...
Od 2003. do 2008. je verovale ili ne svaki mesec bio tu 1100 km su za njega bile kao 11 km. Najduze se nismo videli 2 meseca kad bi imao ispite npr.
Najvise me je iznenadilo to sto je posle 10 godina skoro cuvao sliku gde smo mi kao klinci, jedva me je naterao da se slikamo sa 13,14 god. i maramu koju me je zamolio da mu dam za uspomenu....Slika sada ponosno stoji u nasoj dvenoj sobi...
Ostao je moj andjeo i obozavam ga svaki dan sve vise, samo je jednu greskicu napravio za sve ove godine dok smo se zabavljali jos( isao na kafu sa sumnjivom zenskom osobom ), ali je brzo sve shvatio i dan danas mi kaze da ne bi mogao zivot svoj da zamisli bez mene. Zaprosio me je kao sto je kod njega sve expres tako smo se i vencali odma posle ni 2 meseca, sa velikim svatovima....Evo nas posle godinu i po, svako svoj fax zavrsio, ja se prilagodila zivotu u D i planiramo naseg andjelaaa user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 219
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
10.3.2010 17:36:57   
New Mom
Svog dragog sam upoznala davne 1996., krenuli smo u isti razred u gimnaziji. I praktično smo razmenili možda 5 rečenica ukupno za 4 godine, različita društva, različita mesta za izlaske. Sa početkom faxa svi iz razreda, valjda uplašeni promenama, počeli smo više da kontaktiramo. Posle jednog razgovora sam pala sa nogu od oduševljenja.user posted image Bilo je malo flerta, ali on je tada sebi zacrtao da će mu veza smetati da odrađuje obaveze na faxu, i tako je, ostalo na tome. Posle smo se nekako na dešavanjima i okupljanjima mimoilazili, bile su tu i druge veze u međuvremenu, i tako prošlo 5 godina. Tu dođe proslava 5 godina od velike mature, ponovo se sretnemo i... kao da smo do juče kafenisali, prosto imaš osećaj da sve nekako sklizne na svoje mesto. Uvek sam mislila da je to osećaj kad nađete srodnu dušu. Suđenu osobu.user posted image Jedan period smo se samo družili i upoznavali, oboje smo malo opreznije osobe, ali posle 2 meseca smo oboje otvorili karte i rekli da je to to. Posle 10 dana od "zvaničnog", znala sam da ga hoću za ceo život, potpuno i sigurno. Dobro, sa zajedničkim životom smo još malo sačekali, oboje smo studirali tada, a finansije, na žalost, moraju u tome da učestvuju. On je prvi završio, i čim je dobio posao, bukvalno smo se kroz 2 dana preselili na isto mesto.user posted image Mada smo se nekako doživljavali kao da smo u braku, dublje od obične veze. Nije nam trebala fešta, i on i ja sa kumovima smo to ozvaničili 6.02. ove godine. A bitnije od toga - čekamo našu medenicu da nam se pridruži. user posted image

_____________________________

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 220
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
14.4.2010 12:34:08   
Anoniman
Jao žene ... Šta je ovde lepih priča !!! user posted image Vidim da ima nekoliko nas koje su se upustile u "online love story" user posted image .

I ja sam mog sadašnjeg muža upoznala preko interneta . Naime , živela sam dugo u CG  , i dok sam bila tamo stalno sam piskarala na jednom sajtu , imala sam svoj blog i imala svoju "virtuelnu baštu" , uglavnom se tu okupljala neka cool ekipa , pisali smo razne priče , zamišljali virtuelni izlet ispod kruške u toj istoj bašti ... Ja sam pisala svoje pesme ,kasnije objavila knigu ... Na tom istom sajtu upoznala sam i izvesnog dečka , i sa njim neobavezno počela da se dopisujem ... Bio mi je jaaaaaaako dosadan tada user posted image . To dopisivanje nije bilo intenzivno , već povremeno . Njega sam i zaboravila , bio je samo još jedan od ljudi sa kojim sam razmenila par reči . Nakon nekog vremena dobila sam posao u Novom Sadu , pa onda haos - preseljenje , novi grad , novi ljudi ... Ja jesam odrasla u Vojvodini , ali nisam nikog imala u Novom Sadu ... I tako , preselim se ja , sama , nikog ne poznajem ... Dosta vremena sam provodila online , i onda , odjednom , pojavi se opet dotični dečko , i opet me startuje , ne sećajući se da smo se već "upoznali " . Ja ga iskuliram ... Sledećeg dana , na poslu , listam ja novine "Lepota i zdravlje " , i u rubrici "stvarni muškarci" vidim sliku dečka koji mi je jaaaaaaaaako poznat ... Pročitam njegovo izlaganje u toj rubrici , bilo je nešto o partnerskim odnosima , i zaključim da je dečko jako , jako elokventan . I u tom momentu - skontam da ja njega znam sa sajta , da smo se dopisivali , i da je to onaj isti "dosadni" user posted image . Gledam sliku - pa da, to je on , ista ta slika je i na sajtu . Prošli su me žmarci , jer ja , generalno ne volim te lepote i ta zdravlja , i ta "make me supergirl" izdanja ... Ne znam ni kako su mi se našla pri ruci ... Dođem kući , odem na sajt - stvarno , on je . Pošaljem mu poruku : " Ej ,dečak , dobra ti je ona fotka u LiZ , samo nemoj sledeći put da osvaneš u "Trećem oku" , mooolim tee user posted image " On mi sutra dan odgovara , umro od smeha , i tu počnemo da se dopisujemo ... Dopsivali smo se 3 meseca ... Ja samu sebe nisam mogla da prepoznam ,ostajala sam do 3 ujutro sa njim na MSN ... Naravno , da situacija bude bolja , on je iz NOVOG SADA ... i tako , posle 3 meseca , znali smo se u dušu kakvi smo , ali se još nismo sreli ... Odlagala sam to , ne znam iz kog razloga . I onda , koncert Nevernih beba u "Tremi" . Ja se spremam , i dobijam poruku da i on ide na taj isti koncert ... Ne verujem ... Na koncertu smo se našli ... Upoznali ... Zaljubili ... I više se nismo razdvajali ... Najsmešnije je , kada je prvi put došao kod mene , na panou od plute bila je zakačena moja slika od pre par godina ... Izgledala sam potpuno drugačije ... On je stao i zabezeknuto gledao u moju sliku , i jedva promrmljao : odakle znaš ovu devojku ?? Ja sam rekla da sam to ja , a on je seo i ćutao par sekundi , šokiran . Pitala sam ga šta mu je , o čemu se radi ... A on mi je rekao da je on bio "zaljubljen" u mene , tj u tu devojku sa slike još pre 2 godine , u imaginarnu devojku sa bloga , u devojku koja je naprasno nestala (kada sam se selila u NS), u mene i moju sliku , i u ono što sam pisala tamo ... Ja sam sliku na blogu u međuvremenu promenila, zato me nije ni skontao odmah ... Nije mogao da veruje da se 2 puta zaljubio u istu osobu ... Bio je totalno zbunjen , ali presrećan ... Počeli smo da živimo zajedno posle par meseci , a posle 8 meseci me je zaprosio ... U maju će nam biti prva godišnjica braka ... A i čekamo bebu ... Jesam li spomenula da se volimo do neba i nazad ??? user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 221
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
14.4.2010 12:50:07   
Anoniman
Bubo, ovo je za roman! user posted image
Divna priča.
Šta ti je život , draga ....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 222
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
14.4.2010 13:01:55   
Anoniman
Pa i jeste za roman , kad sam odužila user posted image , ali šta ću , kraće nisam mogla da opišem . K'o memoari user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 223
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
14.4.2010 13:05:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Pa i jeste za roman , kad sam odužila user posted image , ali šta ću , kraće nisam mogla da opišem . K'o memoari user posted image


user posted image nisam mislila zbog dužine, nego čitava radnja... toplo-hladno..vrelo! user posted image



(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 224
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
14.4.2010 14:03:08   
jelena038
Ja se rasplakala user posted image Ovo je najlepsa tema na forumu!

Obećala sam curama da ću napisati svoju priču, ali, pošto je jako duga, traje pet sati pričanje usmeno, a kamoli kad se piše, nekako mi se ne da ni da počinjem.. A evo, ukratko, zašto traje pet sati...
Bila sam u vezi sa recimo, najlepšim frajerom koji je hodao zemljinom kuglom tih godina user posted image Tip je imao anđeosko lice i dušu đavola, mučili smo se godinu i po i nakon što sam se uspešno skinula sa njega dvomesečnim lečenjem na tatinom ranču, dođem na svadbu u Banjaluku. Sestra mi se udavala tu, nemam pojma ni gde su se njih dvoje našli, nebo i zemlja, samo je jednog dana izvukla tu priču, kao, udajem se, i to u Bosnu... I mi ti se spakujemo i krenemo. user posted image Pred polazak meni moj tata kaže: Pa ti vidi ćerko, ako možeš, udaj se u Banjaluci, još to nisi probala.. user posted image Ja odvalim da se smejem, a on mi kaže: Smej se ti, smej... Samo da znaš, odiva kad se uda u tuđinu, uvek gleda bar jednu sestru da povede sa sobom, da joj ne bude dosadno user posted image Možete da zamislite kako ta priča izgleda nekome ko ima 18 godina i ide u drugu državu, daleko od roditelja, sa dva burazera i švecom, da divlja pet dana na svadbi najluđe sestre od svih koje ima? Doputujemo, napijemo se, ludujemo dva dana, pred svadbu, stignem ja tu nešto i da se spanđam sa kumom... igrali smo bilijar u belo vino na ex, desilo se da sam ga razbila, pa se napio ko stoka, a ni ja nisam bila bolja... Elem, kad sam sutra, na dan svadbe, shvatila da sedim u čelo stola, barabar sa mladencima i kumovima, i da mi kum priča već sedamnaesti put istu priču.. Verujte, mislila sam da lagano moj život kreće jednom dosadnom, boemski kotrljajućom putanjom... I baš u tom trenutku spazim neko vrištanje od smeha na kraju dugačkog stola. Vrištanje je bilo mahom žensko, iako je društvo bilo šareno. Pogledam malo bolje, kad ono, lik sa žurke od sinoć, kog sam na momačkoj jedva primetila, jer smo kum i ja malo kasnili... user posted image Lep, plav u "tar-mi-rić-mi" crnoj svilenoj košulji, raširio i ruke, i osmeh, i melje nešto, svi se smeju, njemu sija iz onih staklenih očiju... Okrenem se još jednom oko sebe, da budem sigurna da činim pravu stvar, pa uzmem svoju čašu, pređem za njihov deo stola, iako nikog praktično nisam poznavala i pitam mogu li i ja da se smejem sa njima. Pogled na mladenački sto je iz tog ugla, neobjašnjivo, bio još tragičniji i On me je, jednostavno, razumeo. Nastavio je on tu da pravi cirkus, pili smo i smejali se još neko vreme i onda je Slavko Banjac (ko bi rekao da ću ikada zapamtiti ime tog čoveka), koji je pevao na svadbi, počeo najzad, neki opus Harisa Džinovića, ja lepo pozovem frajera na ples, što je on (Gospode) tako elegantno i normalno prihvatio, da ni dan danas ne verujem ljudima oko sebe da u životu nikada ni sa kim nije hteo da pleše user posted image I plesali smo mi tu nekih... sat i četr'espet minuuuta... i svi su počeli čudno da nas gledaju... A mi razvezli o ruskim klasicima... I opet, (Gospode!!!) uzeo me na foru, nikada nije čitao ruske klasike, mama mu je profesor književnosti i sve je to pokrao od nje slušajući je ceo život kako pametuje user posted image Moja sestra nešto digne nos, ta što se udaje, da l je bila na strani kuma, koji je inače, i dan danas, jedan od par najboljih drugova ovome s kojim plešem, ili je jednostavno, pukla od nečega, nemam pojma, ali ona tu meni prospe neku priču o mom ponašanju... A mi igramo običan stiskavac, ja u pantalonama i majici na bretele, ništa provokativno... I ja se tu nađem uvređenom, ja potegla iz druge države, a ona meni tako... Pitam frajera može li da me baci na autobusku istog momenta, kaže on meni: Vidiš onaj par tamo? Sad je ponoć, oni se obično oko pola jedan posvađaju, pa on nju vozi kući, sačekaćemo, pošto ja ne vozim. Ajd, reko'... Bosna user posted image I bi tako, posvađaše se ovi, mi se u međuvremenu raspitamo - nema busa do ujutru, kaže on - idemo u grad, pravim ti društvo do ujutru, samo ćemo da svratimo do mene da pokupim još para. I svratimo kod njega. Sticajem okolnosti, nikoga nije bilo kući, mama izašla, sestra na raspustu, kaže: Mogu ja da odem po pivo... Ajd, reko', kontam, bila sam i u opasnijim situacijama... user posted image Osim što smo se već u kolima poljubili, nije me ni pipnuo u stanu  user posted image Treznili smo se pivom i negde oko 5 razmatrali varijante za opstanak divnog prijateljstva koje smo započeli... Oboje iz duge veze, nikome se ideja veze na daljinu nije sviđala... Ja 18, on 23 tek napunio... user posted image Da živimo zajedno, ja nisam htela, doslovno sam mu rekla: Jeste, pa kad se posvađamo da ne mogu da tresnem vratima i odem svojoj kući, pa da posle dolaziš da me moliš, jer živimo u istoj kući!!! user posted image Ne sećamo se baš tačno ko je koga u tom trenutku zaprosio, ali svi, nekako, verujemo da sam to bila ja user posted image

Ostalo je istorija. U braku smo skoro deset godina, imamo divnog sina, krenuli smo od nule, zavrsili fakultete, kupili stan, prošli raj i pakao, ali i dan danas, kad nas neko pogleda samo zaklima glavom levo-desno i... jedva poveruje. user posted image

Sestra se posle par godina razvela i vratila u Srbiju user posted image , a ja evo, ostadoh ovde, bez da sam povela bar jednu sestru sa sobom u tuđinu, da mi ne bude dosadno user posted image

O tome kako je izgledalo kad mu se mama vratila kući, kako su drugi mama i tata, dvoje intelektualaca, roditelji tri princeze, od kojih sam ja najstarija, reagovali kad sam ih ujutru pozvala i rekla da se udajem, ne znajući da im odgovorim kako se čovek preziva, kako su se na vrat nanos organizovale svadbe, te kako su se natprirodnim silama babe i komšiluci ubeđivali da nisam trudna, tj. da se udajem na neki način - nevina (jer nismo stigli ni da se.. user posted image )... user posted image ... čitajte u sledećem broju, to već ne spada u ovu temu user posted image


_____________________________

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Zašto mi je holistički pristup bio važan t...
Nije lako u moru klinika, preporuka, prijatelja, žena koje su imale iskustvo IVF, medija, društvenih mreža, ma milion gl...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti ...
Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i t...



Anketa

На радно место после породиљског одсуства.
пеперутка16

Са којим изазовима се суочавате када се вратите на посао након породиљског одсуства?

Click Here