nevenam82 -> RE: Čaj za povećanje plodnosti (6.4.2012 11:26:20)
|
Hvala vam.Pa nisam radila nista mnogo.Davala sam rezultate,pa su mi gledali hormone i to je ok.Radila sam papa i briseve,ali je sve bilo kako treba.Doktorka mi nije rekla da treba nista vise da radim.Imam zavaljenu matericu,pa mi je savetovala razno razne poze,mada mislim da to nema veze.Kao jako mlada sam ostala trudna (17 godina,na prvu [sm=smiley19.gif] ) i tada sam imala kiretazu,koju su mi radili 3 puta,jer su ludaci u bolnici zeznuli stvar.Rh negativna sam,tada sam primilla rogam i to je to.Doktorka kaze da je i sa te strane sve ok,ne znam,valjda zena vidi.A kaze da sam tada lako ostala trudna jer su zene najplodnije kada im organizam tek sazreva i pred menopauzu.Ne znam koje rezultate treba da radim,ako mi ona nista nije rekla.Uglavnom prica o strpljenju i stavljanjem jastuka pod ledja i ne ustajanjem iz kreveta do 6 sati nakon seksa,sto je u mom slucaju nemoguce.Obavezno posle moram da piskim [sm=zmeden.gif] .Moram probati sa caicima,pocinjem da gubim nadu.Ima jos jedna stvar,kazu da materica moze da se namesti!!!Da to znaju ljudi koji namestaju zeludac i da to nije nista opasno????Dal se usuditi?Malo sam vas udavila,ali i same znate kako mi je [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|