nina26 -> RE: Čaj za povećanje plodnosti (21.9.2011 16:19:58)
|
nikako da nadem trudnu zenu koja bi napisala pila sam to i to i ostala trudna. Draga Anirez, moram da ti odgovorim, bas si me slatko nasmejala, u pozitivnom smislu naravno nisam ironicna[sm=smiley31.gif] Kad bi neko znao odgovor na ovo pitanje, resio bi nam svima muke[sm=smiley1.gif] Pazi ovako, ne znam koliko dugo se trudite, sta je problem itd....ali recicu ti ukratko moje misljenje. Cajevi mislim da pomazu i da su pomogli devojkama koje nisu imale neke velike probleme. Tako sam ja zakljucila na osnovu raznih iskustava ovde. Sta smatram pod tim "problemima"? Npr, ciste (pa vrkuta i hadjucka npr. to malo ociste), pa macina trava ti poveca plodnu sluz, pa zato lakse doplivaju plivaci itd... Ima tu jos raznih kombinacija i napitaka, i sto se kaze samo jos od popa usi fale [sm=smiley36.gif] U sustini je bitno, da proveris svoj hormonski status, da pratis O, i da uzmes onda neki caj recimo koji odgovara tvojoj situaciji. Nadam se da sam pomogla malo i zelim ti da sto pre ugledas [sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|