Sesilija 83 -> RE: Čaj za povećanje plodnosti (8.12.2011 10:59:13)
|
Samo da vas pozdravim i da vam kazem moja iskustva, kod muza je rezultat bio oligoastenoteratozoospermia,na svakom spermogramu, kod mene je bilo sve ok, Koristili smo Tesicevu terapiju i nalivali se cajevima i nista, potom nam je jedna dr preporucila nemacki caj solubitrat hoiman kod nas se malo teze nalazi i tada je kostao oko1100,din a u Austriji 3e pa nam je moja sestra to slala i mogu reci da se spermogram poboljsao(pio je samo muz) ukus je ok malo mirise na cimet, elem potom smo culu za sok,caj i slatko od aronije pa je muz poceo i to da koristi,ovako poceo je negde polovinom aprila 3xdnevno po casicu 0.3 soka ,1x dnevno kasicicu slatka i 1xdnevno solju caja tada je sok bio oko 1200,din ali je u pitanju bio sirup a ne rastvoren sok a sad je vidim oko 700din, inace 6 juna smo imali transfer za VTO i dr se iznenadila koliko mu je dobar rezultat secam se da su ona i embriolog rekli da mu mi nismo radili prosle spermograme ne bismo verovali da je to od istog coveka rezultat je bio exxxtra Inace VTO nam je uspela iz prvog puta i ja sam sada 7 mesec. Ne gubite nadu i razmisljajte pozitivno navijam za sve vas[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|