Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 8.6.2009 10:07:05
|
|
|
|
NadaR
|
Evo duzna sam da javim da sam probala, i da u mom slucaju nije podstaklo porodjaj, ali sam zato spavala kao bebica Bar nesto
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 8.6.2009 10:09:44
|
|
|
|
mihi
|
Joj jeste Zile n termin moraš kod dr jedino probaj dva dana pre termina neće te provaliti .
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 8.6.2009 14:00:24
|
|
|
|
Trcosava
|
huh bogme praktikujemo mi to koliko god možemo što se tiče štetnosti - čula sam samo da ne valjda dan - dva pred porođaj. Dan pred porođaj (ili možda tu noć) drugarica od moje drugarice se porodila i kaže da su moral bebici da stavljaju neki povez na oči, kao da je sperma štetila ili šta već...što mi malo čudno? inače mi nikad nismo koristili kondom - pa ni sada u trudnoći
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 22.7.2009 14:35:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: Tasha RR Meni nije jasno zašto se to dešava. U principu, jedina razlika između pravljenja i nepravljenja dece, je sperma koja "uđe unutra" a ne završi u kondomu (ili već negde). Zašto bi to toliko pomerilo ciklus? Ili je u pitanju psihološki momenat? E upravo se i ja to pitam.Dali hemijski sastav sperme utice na to.Mozda sam lupila ali stvarno bih vilela da znam nešto sad kontam oko toga. Mislim da možda ima uticaja. Ako je trudnicama zabranjen sex bez kondoma zbog toga što hemijski sastav sperme može da izazove kontrakcije, onda mi je logično da ima nekog uticaja i kad nema trudnoće jel da?!
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 22.7.2009 14:38:24
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Modessty nešto sad kontam oko toga. Mislim da možda ima uticaja. Ako je trudnicama zabranjen sex bez kondoma zbog toga što hemijski sastav sperme može da izazove kontrakcije, onda mi je logično da ima nekog uticaja i kad nema trudnoće jel da?! Ja sam imala normalne odnose, bez kondoma, i "vađenja" , i nije bilo nikakvih problema. Ima tema o tome... jel ti to dr rekao? Napiši u tu temu. Da dr mi je rekao na poslednjem pregledu. Kaže sve je super, ali ako baš moraš da imaš odnose nikako bez kondoma jer sperma hoće da izazove kontrakcije. Pošto me vode kao rizičnu trudnoću ni mm ni ja ne bi da rizikujemo.
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 22.7.2009 21:19:17
|
|
|
|
BINCE
|
Ako je trudnoca ne rizicna,uredno vodjena i ako ginekolog nije posebno naglasio da bi trebalo izbegavati odnose odgovor je da odnos moze "ici do kraja",medjutim, u poslednjem trimestru trudnoce odnosi se ne preporucuju kao ni da se u odnosu koji eventulno desi da se "ide do kraja" jersupstance koje se nazivaju prostangladini nalaze se u visokim koncentracijama u spermi i mogu dovesti do prevremenih kontrakcija. DRAGE MOJE EVO VAM MISLJENJE PRAVOG GINEKOLOGA....a,ja sam 8 mj.trudna i moj suprug normalno svrsava u mene i nemam nikakvih problema...NADAM SE DA SAM POMOGLA BAR MALO...
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 4.8.2009 8:57:41
|
|
|
|
guppy RR
|
I ovde je dobrodošla informacija: Can Intercourse or Orgasm Cause Miscarriage or Contractions? In cases of normal, low-risk pregnancies, the answer is no. The contractions that you may feel during and just after orgasm are entirely different from the contractions associated with labor. However, you should check with your health care provider to make sure that your pregnancy falls into the low-risk category. Some doctors recommend that all women stop having sex during the final weeks of pregnancy, just as a safety precaution, because semen contains a chemical that may actually stimulate contractions. Check with your health care provider to see what he or she thinks is best. Izvor: Digg Health Pročitajte i temu: Da li orgazam izazove kontrakcije <-- KLIK
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 7.1.2010 22:40:32
|
|
|
|
Anoniman
|
uh, ne znam... sad sam se istripovala priznajem da sam imala odnose bez kondoma u trudnoći i da je sperma itekako završavala u meni ali posle 4 meseca ..i kasnije... (pre toga mi nije ni bilo do sexa jer sam stalno imala mučnine) .. ne bih se zezala više s tim, naročito posle mihinog posta... .........zašto rizikovati?
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 7.1.2010 22:49:11
|
|
|
|
Zoka81
|
Nisam znala da steti trudnoci, a ovaj moj navalio ko lud, meni se nije sexalo al ajd zbog njega i to bez kondoma i u meni je svrsio *ebem mu, e sad nema vise. Svasta, nije mi ni dr nista rekao.
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 7.1.2010 22:50:57
|
|
|
|
Anoniman
|
ma njima je to super..kao, ju-hu ne moram da brinem ali ako malo mućnemo glavom bolje da pripazimo....... ko ih *ebe treba i njima lepo objasniti , nema tu šta da se polemiše...
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 7.1.2010 22:54:51
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ma njima je to super..kao, ju-hu ne moram da brinem ali ako malo mućnemo glavom bolje da pripazimo....... ko ih *ebe treba i njima lepo objasniti , nema tu šta da se polemiše... Ma jeste tako je samo bi da tarlahaju a ne misle na posledice. Ja sam mome vec rekla da je gotovo sa njegovim uzivanjem. nema vise....
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 7.1.2010 22:56:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 IZVORNA PORUKA: kaliopi ma njima je to super..kao, ju-hu ne moram da brinem ali ako malo mućnemo glavom bolje da pripazimo....... ko ih *ebe treba i njima lepo objasniti , nema tu šta da se polemiše... Ma jeste tako je samo bi da tarlahaju a ne misle na posledice. Ja sam mome vec rekla da je gotovo sa njegovim uzivanjem. nema vise.... pa može i drugačije da se uživa, jel...?
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 7.1.2010 23:43:52
|
|
|
|
Anoniman
|
COVECE ja sam sokirana. niti sam znala niti mi je neko rekao da to ne radimo. Od pocetka trudnoce svrsava u mene i evo i sad kad sam u sedmom mesecu desilo se nekoliko puta... Nisam nikad ni pomislila...da to moze biti stetno. a Dr mi nista nije rekao..mozda se nije setio. JAo, ala ste me.. Stvarno nisam ovo znala
< Poruku je uredio OTI -- 7.1.2010 23:44:30 >
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 7.1.2010 23:50:51
|
|
|
|
gagana83
|
Ma nemoj da se opterecujes,ni ja to nisam znala i nismo pazili pa sam rodila zivu i zdravu bebicu
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 7.1.2010 23:51:31
|
|
|
|
Lisica
|
Oti ja sam u temi sex u trudnoci opisala svoje iskustvo a sad cu ti preneti i reci moje mame : "vi ste svi do zadnjeg dana ... u glavu" nasi roditelji nisu vodili o tome racuna, nije bilo interneta ni toliko knjiga o tome, samo se raspitaj ako je sve ok sa trudnocom nemoj ni ti brinuti samo malo pripazite
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 7.1.2010 23:57:38
|
|
|
|
Anoniman
|
ma naravno, ja verujem da ....treba slusati organizam.. Mi pazimo u smislu da vodimo racuna da to ne bude burno niti aktivno kao nekad... Ali, shvatam da mom organizmu ne bi ni bilo do toga da mu steti. mozda u devetom necu moci, ko zna?
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 8.1.2010 0:04:19
|
|
|
|
cipiripi
|
ne bi trebala...tako kazu...
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 8.1.2010 0:11:00
|
|
|
|
Anoniman
|
ja to stvarno nisam znala. znaci imam fore jos mesec dana...
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 8.1.2010 0:13:00
|
|
|
|
cipiripi
|
nemora da znaci..ja sam tako cula, nek se izjasne novopecene mame sta su radile u 9 m t
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 12.1.2010 21:55:04
|
|
|
|
buhla
|
joj, evo jos jednog pitanja na spisku, koje cu sutra da postavim dr. zena ce pomisliti da nisam normalna kad izvadim tefterce i krenem sa pitanjima hm, mi do sada nismo pazili, a iskreno mi se par puta posle desilo da me stomak zaboli u predelu jajnika....
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 12.1.2010 22:10:15
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi nek se izjasne novopecene mame sta su radile u 9 m t Nista.
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 12.1.2010 22:10:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Dete zivo, zdravo, mi od prvog do poslednjeg dana trudnoce imali odnose, kao da pravimo bebu Nije bila nimalo rizicna trudnoca, i zato se nisam opterecivala takvim stvarima.
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 12.1.2010 22:11:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 IZVORNA PORUKA: cipiripi nek se izjasne novopecene mame sta su radile u 9 m t Nista. Hehe, mi svasta
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 13.1.2010 9:59:44
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Dete zivo, zdravo, mi od prvog do poslednjeg dana trudnoce imali odnose, kao da pravimo bebu Nije bila nimalo rizicna trudnoca, i zato se nisam opterecivala takvim stvarima. Takođe,ne treba se ustručavati ako je sve u redu. Imali smo odnos i zadnju noć pred porod,htjelo nam se a i zamišljali smo koliko dugo nećemo moći poslije poroda pa da iskoristimo svaki trenutak
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 13.1.2010 10:13:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi jedino izbegavamo ako mi je tih dana dan kada bih inace trebala da dobijem .... jer sam citala da tada ne bi trebalo ..inace... opusteno!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?