Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svršavanje muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 11:44:30
|
|
|
|
Lu
|
Ja stvarno ne vidim ništa loše u tome
|
|
|
|
RE: Svršavanje muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 11:45:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne znam... Pitam.
|
|
|
|
RE: Svršavanje muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 11:48:02
|
|
|
|
Jeca*
|
Kazu da nije u kasnoj trudnoci pogotovo, zog mogucih infekcija. Valjda nisam lupila, ali ostalo mi u glavi da sam tako nesto negde citala. U svakom slucaju, mozda bolje izbegavati.
|
|
RE: Svršavanje muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 11:49:28
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Da li je dobro ili nije da muškarac svrši u ženu tokom trudnocće? Zašto nije ako nije? "cackanjem" po netu sam nasla nesto na tu temu.... kazu da nije dobro jer malisani i dalje jure ka cilju pa moze doci do pucanja posteljice... a sad koliko je to tacno... ne znam
|
|
|
|
RE: Svršavanje muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 11:50:35
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Svršavanje muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 11:51:44
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: pahulja76 IZVORNA PORUKA: Tasha RR Da li je dobro ili nije da muškarac svrši u ženu tokom trudnocće? Zašto nije ako nije? "cackanjem" po netu sam nasla nesto na tu temu.... kazu da nije dobro jer malisani i dalje jure ka cilju pa moze doci do pucanja posteljice... a sad koliko je to tacno... ne znam Onda sam ja stvarno imala lude sreće
|
|
|
|
RE: Svršavanje muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 11:53:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Onda sam ja stvarno imala lude sreće I ja.
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 11:54:59
|
|
|
|
Jeca*
|
Sa neta: Preporučljivo je da se izbegava snošaj onih dana u mesecu kada biste imali menstruaciju da niste gravidni. Postoji veća mogućnost za pobačaj u tom razdoblju, te je bolje neizlagati se nepotrebnoj opasnosti. Neophodno je potpuno uzdržavanje od snošaja tokom poslednjih šest nedelja trudnoće takođe Tasho, preporučujem da reč svršanje promeniš u snošaj, u nazivu teme
< Poruku je uredio Tasha RR -- 28.5.2009 11:56:37 >
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 11:57:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo...
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 11:58:49
|
|
|
|
Jeca*
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 13:58:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm...mi smo izbegavali...a neznam ni ja zashto Jedna drugarica me je prekorila i kad sam joj rekla da uopshte imamo sex....pogledala me u fazonu..."kako se usudjujesh"
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 15:04:52
|
|
|
|
marince1
|
E pa sad mi to kazete
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 18:37:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Od snosaja omeksa grlic materice, pogotovo u danima menstruacije. Tako sam ja bila informisana.
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 18:39:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Da to sam i ja chula da omeksha grlic.... Al recimo meni je bio trip da tje sperma da ode do moje bebice...pa da dodje do nekih komplikacija....
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 18:47:52
|
|
|
|
prolece
|
sex dozvoljen tokom cele ( ukoliko vam dr ne kaze suprotno) uz obaveznu upotrebu kondoma. sperma sadrzi neku supstancu koja moze da dovede do otvaranja grlica, pogotovo u prva tri meseca, a da nepominjemo baktrije, gljivice itd. kod prebacenog tarmina se preporucuje sex bez kondoma, stimulacija bradavica itd da bi se kontrakcije izazvale, dotle obucite gospodina i uzivajte.
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 18:50:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se bojim dal sam pogreshila shto sam imala sex tokom trudnoce....mozda je to izazvalo pobachaj
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 19:01:49
|
|
|
|
prolece
|
ne mora da znaci. mnoge zene ne saznaju odmah ni da su trudne. da sam znala da ces da se uhvatis za to ne bih nista ni pisala. nemoj sad tim da lupas glavu, molim te! glavu gore i kad bude vreme u akciju.
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 19:04:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja sam o tome odavno lupala glavu .....ne brini .....bicu dobro....samo da prodje ova veshtica....ja se dajem u akciju...briga me za sve
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 19:11:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni je dr rekla da prva tri meseca izbegavamo odnose... ali kod mene je od starta bila rizična trudnoća i tako se i završilo..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 19:12:43
|
|
|
|
prolece
|
samo pozitivno!
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 19:16:44
|
|
|
|
prolece
|
meni je bio zabranjen u prvoj u prva 3 meseca zbog krvarenja i poslednja tri jer sam nisko nosila. sad nam je sve dozvoljeno
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 19:18:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 19:22:13
|
|
|
|
mihi
|
Proleće je bila najbliže, sperma sadrži prostaglandin F2 alfa koji može da izazove porođaj. Sastojak je tablete koja se stavlja u grlić da otpočne porođaj, ali to samo treba izbegavati u prva tri meseca, trudnoće.
|
|
|
|
RE: Snošaj muškarca tokom trudnoće 28.5.2009 19:25:08
|
|
|
|
prolece
|
hvala. znala sam da ima nesto, ali ne i kako se zove. sad imamo potpuno objasnjenje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
prvo deteicika26sa koliko godina ste dobile prvo detepre 20te (
8%)
20-25 (
31%)
26-30 (
33%)
30-35 (
21%)
preko 35 (
7%)
Ukupan broj glasova: 533Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!